Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
nalezeny další části zavražděné dívky, vrah údajně vraždil pod vlivem lysohlávek - Klikni zde pro originální téma
FlickerBird
Policie nalezla další části těla zavražděné dívky

Kriminalisté pokračují v pátraní v okolí Číčovic v Praze - Západ po ostatcích pohřešované šestnáctileté dívky. Již včera nalezli na poli jednu ruku a později večer také hlavu a tělo. Soud bude v úterý rozhodovat o uvalení vazby na devatenáctiletého mladíka, který je z otřesného činu podezřelý.

PRAHA - ZÁPAD - "Policisté v současné době pátrají po chybějící ruce a noze," uvedla středočeská policejní mluvčí Soňa Budská. Devatenáctiletý mladík se k vraždě přiznal. O uvalení vazby prostřednictvím státního zástupce požádala policie.

Policisté čekají na výsledky zkoušek DNA a soudní pitvy, které mají prokázat, že zavražděná je skutečně pohřešovanou dívkou z konce října. Dle dosavadního šetření byl mladík v době vraždy pod vlivem drog, údajně lysohlávek.

Mluvčí k případu bez dalších podrobností doplnila, že mladík použil při činu "kombinované násilí." Muž dívku zřejmě znásilnil, uškrtil a následně rozčtvrtil. Části těla pak zakopal na poli. Zatím nebyla určena přesná příčina smrti.

Rodiče oznámili 27. října, že dceru pohřešují. Den předtím odešla za kamarády a slíbila se vrátit téhož dne do 21:30. Policisté zjistili, že navštívila benzinovou čerpací stanici Robin Oil v obci Středokluky, zpět do Čičovic dorazila asi v 00:30. Na křižovatce se údajně rozloučila s kamarády a odešla směrem k bydlišti.


zdroj: http://www.novinky.cz/69248-.html

tak, další dávka zaručeně pravdivých informací do hlav našich konzumních spoluobčanů :( takže, pokud papáte hříbky, počítejte s tím že nejbližšího člověka uškrtíte, zneužijete a rozčtvrtíte :slizoun: jako tenhle mamlas se zcela evidentními předpoklady k psychopatii :rolleyes: ale to už v článku nezmíní, samozřejmě
kdybyste neměli co dělat, podělte se o svůj názor na diskuzi u článku... sice dostanete od tamějších domorodců nálepku feťáka a magora, ale kdo už ji aspoň jednou v životě nedostal, že :frog:

pokud je to zralé do kanálu, klidně to tam šoupněte :slizoun:
d.trucker
kokot vyjebanej.preju mu to sami.doufam,ze se v tom kriminalu povesi,nebo ho tam zabijou......

soorac za vulgarnost
inf3cti
dnes som o tom cital v novinach. vraj je PODOZRENIE, ze mladik jednal pod vplyvom drog, ale ci ano, a akych, to zalezi len na jeho vypovedi, presny test po takej dlhej dobe neexistuje. Takze nielenze nie je jasne, ci bol pod vplyvom lyskohlavok, alebo niecoho ineho, ale ci bol vobec pod vplyvom niecoho (okrem vlastnych dusevnych chorob)! Hlavne ze spravodajstvo informuje pravdivo a objektivne. :rolleyes:

Ten chalan nemoze byt zdravy. Uz som toho hodne pohulil a pozral, a napadli ma kdejake blbosti, ale nemal som problem rozlisit realitu od fikcie a vyvarovat sa zbytocnych pruserov.
drinker hulič
v cem je to neobjektivni? nikde nepisou ze za to lysohlavky muzou, a pokud byl pod jejich vlivem je to dalsi z faktoru ktery je podle me dulezity zminit. co chcete aby psali? ze jsou lysny magicke samanske houby ktere delaji jen same dobro :rolleyes: nebudte naivni...
inf3cti
neobjektivne je to v tom, ze uvadzaju, ze mladik bol pod vplyvom drog, presnejsie lysohlavok. v skutocnosti totiz zatial nie je jasne, ci vobec pod vplyvom nejakych drog bol, a preco by to mali byt prave lysohlavky. a kym to nie je jasne a oficialne potvrdene, nemali by to uvadzat. to mozu kludne napisat, ze do amoku ho priviedlo citanie euroustavy, alebo novy akcny letak z Tesca.
drinker hulič
Dle dosavadního šetření...

píšou to tam.
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od drinker hulič
Dle dosavadního šetření...
píšou to tam.

co je psano, to je dano? inymi slovami: ked to pisu, musi to byt pravda?

iny zdroj (denna tlac, ale nespominam si na nazov), uvadza o den neskor - tiez pisomne - ze kriminalisti ZATIAL NEVEDIA, ci bol pod vplyvom drog. takze jeden z tych zdrojov uvadza scestne informacie.
FlickerBird
spíš jde o to že je to další podpora lidý typu Severa & spol :( kdo žere houby, bude vraždit atd
kdyby aspoň dodali že "je možné že trpěl duševní poruchou, kterou užití lysohlávek podpořilo"
LuxuryGamestyle
Drinker hulič, máš pravdu napsaný je to tak jak to má být..
Ale Infecti má zase pravdu v tom, jak to na lidi zapůsobí.. na obyč. "nedrogovou" veřejnost.. Ti si dost dobře zapamatují hlavně ty LYSOHLÁVKY a jediná spojitost, kterou pro lysohlávky budou mít je BRUTÁLNÍÍÍ VRAŽDAAAA.. tak asi tak, z podobných důvodů není ganja legální.. taky se mluví jen o jejích negativních účincích na lidi.. Ale zase kde byste se chtěli dočíst o lysohlávkách něco pozitivního? Asi těžko někde uvidíte články typu "úúplně zhoubovanej náctiletej týpek zachránil tři 15tileté dívky před vrahem"... zas není co hezkýho psát. A "odborný informace" lidi nezajímaj, ty v bulváru, kterým se krmí masy nenajdete. Tak to jsem trochu aji odbočil od tématu :)
Hlavně tam mohlo být napsaný taky to, že "podle šetření se jedná o duševně narušeného člověka"... To že tam tohle není z toho opravdu dělá zavádějící zprávu.. ať mi nikdo neříká, že to udělal normální člověk.. a hlavně houby nejsou pro každýho..
LuxuryGamestyle
Jinak ať už to udělal pod vlivem čehokoliv či ne, uříznout mu koule a zařídit mu zatraceně dlouhej a bídnej život..někde v chládku aby jen trpěl.. hlavně ne ho jen prostě "zabít"
drinker hulič
LuxuryGamestyle: ano, samozrejme, ale nabizi se dalsi otazka: jak maji vlastne media informovat o drogach - bezpochyby objektivne, ale ne propagacne, a to pro jakoukoliv "stranu". Myslim ze stejne neni moudre, snad ani eticke nabadat verejne k uzivani drog. Proto media nepisou o jejich lepsich strankach veci. na ty si kazdy treba prijde sam, naopak je dulezite varovat pred riziky, obecne. Sam pises, houby nejsou pro kazdyho... a taky ne vsechna media se tak chovaji.

Na druhou stranu o lysohlavkach uvedla dobrou reportaz brnenska MF Dnes. Je to tak mesic zpatky, mozna, bohuzel na idnes.cz v archivu nikde neni. Novinarka proste jeden den behala po zebetinskych loukach a lesech a potkala spoustu houbaru :smoker: :)
a nejlepsi gag na zaver, kdyz se ptala nejakych dvou starsich pani co sli do lesa na prochazku: "No ja uz sem si rikala, ze je tak hezky, ze dnesni mladez jeste chodi do lesa a ma rado prirodu, a oni jsou to zatim fetaci!" :D :D :D peace jo a toho zmrda co ju zabil jestli daj do normalniho kriminalu, tak tam uz se o neho postaraj..
LuxuryGamestyle
Jo, snad se o něj postaraj jak si zaslouží :D
Je pravda, že by se mělo varovat před riziky a výhody si najde každý sám.. u takovýchto drog určitě. Ale zase fakt by mě potěšilo, kdyby v tom článku byl i nějakej dodatek jako "psych. narušený jedinec pravděpodobně jednal pod vlivem lysoňů".. no co už : ) Ale tvrdý drogy nepropagovat přes média! Kdo chce ten se k nim už dostane.. a lidi co si o tom přečtou článek v novinách to aspoň nenapadne : )
Rory
no ja tomudle zas tak nerozumim ale bude asi zakladni pravnický krok prohlásit klienta za Nepříčetného nebo pod vlivem drog,alkoholu.... sami tvrdíte že toho lidi moc o drogách nevědí a to tomudle postupu nahrává, jinak muj názor je že někoho zabít a rozmašlovat na kousky-todle nikomu žádná droga jen tak nevsugeruje
ikdyž uznávam že když někomu uplně rozmašluje palici perník tak se muže dít lecos, ale je tu podmínka tý poruchy osobnosti (at už je způsobená čimkoli, u někoho to udělá třeba stres....)

je to prostě Ma**r kerej si ani nezaslouží aby byl ve vězení mlácenej od normálních věznů, doufam že mu na policii aspon proklepli šišku a zlámali nějakej ten úd....
Hanyz
Jenom mě zaráží, ža ačkoliv se stala otřesná a zbytečná vražda, při které přišel(přišla) o život mladý, nevinný člověk, tak vy tady řešíte, že v nějakém novinovém článku chybí tři slovíčka a dva nadbývají:(:rejp::(
Bido
Je to hajzl. Jak už tady někdo psal, hraje to na nepříčetnost na 99%.
Jen ať ho zavřou, ostatní vězňové se už o důrazný trest postarají. A jestli se dozvědí co udělal, neměnil bych s nim ani minutu.
LuxuryGamestyle
To já ani kdyby se to nedozvěděli.. prostě psychopat, co si hodlá snížit trest se slovy "Ale já jsem byl fakt strašnmě zhoubovanej.. to ty houby!!"..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma