Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Dnes na ČT1 od 22:15 - Konopí - Klikni zde pro originální téma
Dnes od 22:15 na ČT1 začíná reportáž o drogách -Může to být i Vaše dítě - konopí, tak se dívejte a pak to všichni zhodnotíme :) :) :)
Opakování bude 08.11. a 10.11. na ČT2....
masoquista
Já se na to dívám pravidelně každej tejden.Je to zajímavý.Doporučuju si zakouřit:frog:
Už se stalo :D :D :D
FlickerBird
už na to čumím, dík za tip ;)
masoquista
Docela dobrý.Ty scény jak se tam balil ten špek, to se v televizi jen tak nevidí.:frog:
Jasnej Offtopic, informační hodnota nulová - nechaj vypovídat nějakou smažku, která 2 měsíce hulí, dále pak podle čeho rodiče poznaj, že dítě je zhulený... Uff.... Ještě to temný zdigitalizovaný chození marihuanovým polem za děsivých hororvých zvuků :rolleyes:rolleyes:. Mno, nevim, nevim - kdybych nevěděl o co jde, tak mi to stejně neřekne nic:rolleyes:

Prostě: :flick: :flick: :sun: :smoker: :satan: :bong:
metalsodik
Nic co by rozednilo zabedněné mozky před hlasováním v parlamentu. Zítra se budou chodit zástupy lidí ptát na testy . jak kontrolovat děcka. Osvětlení problematiky zcela chybí a povrchnost televize k tomuto tématu je zarážející.
Jasně, balil nějaký seno do celýho papírku (ne na switch) a celý to bylo potom takový asfalťácký.... Měli by požádat Grower o sponizoring tohoto pořadu prvotřídním materiálem, protože když se na ten pořad bude dívat nějakej cizinec, tak si pomyslí, že tady hulíme pěkný sračky. :D :D Prostě sem tam neviděl pořádný skéro :D :D :D
FlickerBird
za toho špeka bych se styděl... ale jakuž bylo řečeno - informační hodnota nulová, žádná osvěta (teda kromě toho že tam zmínili že nevzniká závislost, malé plus) ale zase jenom podpora testů na THC... co je to za vztah v rodině když si dítě s rodičem nedokážou ani upřimně promluvit a tak rodič radši pošle dítě na testy? :rolleyes:
a na to co s tou holkou dělá piko už se nezeptali :rocket:
Flickerbird:
"o je to za vztah v rodině když si dítě s rodičem nedokážou ani upřimně promluvit a tak rodič radši pošle dítě na testy?"
Úplně normální, pochybuju, že si je nějakej rodič jistej tim, že by se jeho potomek přiznal k tomu, že bere nějaký drogy. S tim jsem se setkala jen u lidí, který pak brečeli, že maj dítě feťáka.
Teda nevim jak ty, ale já, třeba co se týče kouření, jsem zatloukala a zatloukala.
inf3cti
mozete mi, prosim, niekto strucne prerozpravat scenar? ale objektivne. nemal som to moznost sledovat... o co tam islo, ake boli fakty, ako to spracovali .. podla toho, co tu zatial citam, tak to bolo robene ako protidrogova ofenziva.
Dude
no jako ta odbarvena slecinka, co tam govořila - :rolleyes:
Ta slečinka měla poslední dobou spíš hodně velký zorničky, než rudý očička. Zase tam spojovali ganju s tvrdejma - fuck.... Prostě v pořadu se neobjevila žádná zhulka, leda tak moderátor s tim maníkem z Drop-inu, ale ty brko asi nedali :) :D
inf3cti
v relacii o konopi som snad este nevidel vypoved cloveka, ktory uziva cisto travu. ked tam niekoho daju, tak ho obycajne vytiahnu z protidrogoveho centra. napriklad tam daju niekoho, kto zaraz s travou daval napriklad cigarety, alkohol, LSD, ketamin, piko, ine fajne chemikalie a spravidla mal problemy ani nie tak s drogami ako so sebou. Nerad by som zakryval, ze aj taki ludia existuju, ze ludia to s drogami casto nezvladaju, ale zase kolko je takych, co to zvladaju! Nikdy som nevidel reportaz o niekom, kto huli travu a zvlada to. Ja hulim uz cca 10 rokov, sem tam nejaky trip, sem tam chlast, s cigami som prestal. Verim, ze ludi s podobnym drogovym zivotom je plno - lenze o tychto ludoch sa nehovori. Verejnosti su prezentovani len tie trosky, ktore si v priebehu par rokov naslahali take veci, ze uz to nezvladali. Nemozeme sa potom divit, ze verejnost je zdesena ked sa niekde spomenie, ze niekto ma skusenost s drogami - vyznieva to tak, ze ten clovek sa prave vratil s protidrogoveho liecenia a nema to v hlave celkom v poriadku.

Verejnost treba informovat o drogach pravdivo a v spravnom kontexte!
wad
právě to opakujou.. :D na čt2 :)
Lasha
No s tou Naninkou máte pravdu taková mladičká vyfetovaná kravička. A hlavně byla vylízaná až na půdu.
Don B.
vood: Například já sem se s rodiči už od 14 bavil o drogách(trava, chlast, ciga....do tvrdych sem NAŠTĚSTÍ NIKDY "nešel") a v 15 s mati i semtam zahulil, takže testy nejsou potřeba:)
Harvest...
prej záleží na materialu ...to prej stačí i jeden špek....ale zapoměli uvést jak velkej :) :) :)
nero
pls neni to někde on-line rád bych to skouknul
mirosk
Na stanici Spectrum chodí dokument: Drogy a mozek, videl som to raz aj to marihuane, ale myslím že sú to dobre spracované časti. Aspoň nie ako komunistické grcoviny.
Prosím Vás, nesťahuje to niekto? Alebo nejaký link na download??
Chodí to neskoro a to je asi tá najväčšia chyba.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma