Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
dunoléčba^psychyka - Klikni zde pro originální téma
Odc^
Čau ahoj..mám takový nesmělý a asi i hloupý dotaz. O léčebných metodách konopí toho vskutku moc nevím. Je tu ale jedna věc, která by mě zajímala, proto bych byl moc rád, kdybyste se k tomu vyjádřily.

Cca před rokem sem se vcelku dost překouřil a prožil sem zážitek možná trochu podobný nějakému slabšímu "badtripu" (usuzuju tak z toho, co sem o tom četl..tripa sem nikdy neměl). Prostě sem se začal klepat, nevolnost, zvýšenej tep, takový divný vidění, nemohl sem ani ležet, ani stát, ani sedět, chtělo se mi na WC (obě varianty :D), ale když sem si sedl, tak nic...chvíli zima, chvíli horko..no prostě humáč...ráno sem byl ještě hodně guma..taková paranoia atd...podobný stav, co jsem popisoval, přicházel po každým dalším hulení, tudíž sem stím seknul. Hulil sem párkrát pod vlivem alkoholu a bylo to o poznání lepší, tudíž sem usoudil, že špatný stavy pochází z mé hlavy(alkohol otupuje). No každopádně u sebe pozoruju takový divný stavy (fakt zřídka)...prostě se moc pozoruju a mám o sebe přehnanej strach (to víte, rozmazlenej jedináček :D). Abych to upřesnil..no ikdyž nevím jak...prostě na mě občas přijde takovej stav úzkosti a paniky...pak si dám třeba čajoch..nějakou meduňku, nebo tak a je to v pohodě..vypozoroval sem, že se tak děje většinou po flámu, když je tělo oslabený..většinou je to kvůli nějakýmu podnětu..ale to už celkem vychytávám..teď se dostavám k tomu hlavnímu. Od doby, co nehulím, sem začal docela rapidně požívat alkohol a myslím, že mi to těžce nesvědčí! Nervozita, celková vnitřní nevyrovnanost...je mi ze sebe zle!! Dneska sem se brutus pohádal s našima a řekl sem si DOST!! Neříkám, že to je jenom tím chlastem, ale tak nějak tuším, že to určitou souvislost má. Proto bych se chtěl optat, jestli myslíte, že mám nějakou šanci se do dalších ?let? pohodově zhulovat i bez alkoholu..byl bych docela rád, protože sem sní užíval krásný okamžiky, což se o alkoholu tak nějak moc říct nedá!! Ještě se omlouvám, že sem tady zapráskal tolik místa a že z mého příspěvku se moc vyčíst nedá, ale je to to nejlepší, co sem momentálně zvládl vypotit. Tak pište, pište..sem moc zvědavej. Jo a somozřejmně předem díky za všechny názory a rady.
dlouhán
přidávám se do klubu depkařů:D:D
taky se mi stává, že na mě přijdou tyhle nepříjemný stavy ...ale hulit asi nepřestanu. nevěřím totiž že to dělá ganja, ale - jak už říkal Odc^ - je to v hlavě. podle mě to má dost co dělat s nízkým sebevědomím a sílou osobnosti vůbec. do teď jsem pěstoval a hulil samé indiky a tak mě napadlo, že třeba sativa by v tomto směru mohla fungovat naopak a tak sem hledal a hledal a vše, co jsem se dočet tomu nasvědčuje. (..no uvidím, právě se mi zadělává na power plant:))
máte na to nějaký názor? co to bylo za modely když na vás přišly ty ůzkosti?
dlouhán: soudím dle http://grower.cz/forum/showthread....1036#post311036 , že indiky opravdu při depresi nejsou asi zrovna ideální, ale nemůžu to říct z vlastní zkušenosti, já se hulení při skutečným nástupu deprese (ne jenom "splínu") vyhýbám, protože si pořád ještě nejsem jistá, jestli mi to nepodpoří moje milovaný autodestruktivní sklony :rolleyes: :). Jestli mě hulení dostane do pohody, anebo jenom zvedne moji energii dělat voloviny :).

edit 24.4.2008 - teď už vím - zlatá tráva na deprese :)
FlickerBird
já naopak díky THC depky už nemívám, a moc jsem za to vděčnej :beer: sice beru/dobírám AD, ale i přes ty mě občas chytl nehorázný propad a občas celková únava...
kdybych objevil kytku zhruba před rokem tak si další půlrok života zachráním a prožiju ho jinak než každý večer v depkách :(
Rajchrt
zdravim všechny co hulej.
hulim uz 5 let a deprese pro mě jsou nevyhnutelnou součásti toho to stylu života,pač hulim imrvére,ale neupadem v beznaděj ,protože nikdy to neni tak horky jak se to uvaři. A podle mě depka pocházi stoho jak si huntujem organismus stim souvisí ta nase nekonecná unava a také uvědomnění stráty rychlého zareagování[totalni vyhuleni] to nás odsouvá do pozadí kde potom zacnem individualne premyslet nad danym problémem,ale pozor tim si vytváříme podvědomí a procvičujem jen pravou stranu mozku kde je tvořivost intujice zatim co na pravou kde je řeč,sluch,zrak,logičnost totálně se..m a vubec je nejlepsi dotoho chlastat a fajčit to potom vsechno dostává pěkně na prdel.Proto neco za neco.Kdyz hulit,tak se i starat o zivotosprávu plus něco na ty nase vyhuleny palice lecitin atd.

ZDAR VYHULENYM
Odc^
Zdar..hele tak nějakej čásek uplynul a já sem zde..a musím říct, že je to mnohem lepší!!

2TIME: Hehe..jestli máme stejnej problém, tak vězm že to snad lepší bude. Dík za tu poznámku s tou vnitřní filosofii. Je to taky všechno tim, že moderní člověk neumí relaxovat. Když byl kdysi pračlověk ve stresu a bojoval proti nějakymu lvu, aby si z něho následně udělal fešnej kožíšek, tak po tom došel do jeskyně, lehnul a odpočíval..dneska prd a dva vořechy..ona to do mě hučela i máti a já ji nikdy neposlech..fakt je potřeba někdy dát pauzu a vysrat se na všechno..máš pravdu s tím nízkým sebevědomím!! Vysrat se na sebevědomí a hlavně SEBELÍTOST!!! To je to nejhorší!! Vždyť lidi na celým světě se maj ještě 1000X hůř a stejnak všechno zlý jednou zmizí a hlavně až to překonáš, tak tě to pak posílí...nebo mě to hrozně nakoplo..a teď mám konečně trochu radost ze života a zhulit se taky můžu :) takže Peace a dík všem zúčastněným za rady ;)

ill´senze!!!!
Ghettochild1
Od doby, co nehulím, sem začal docela rapidně požívat alkohol a myslím, že mi to těžce nesvědčí! Nervozita, celková vnitřní nevyrovnanost...je mi ze sebe zle!!

Myslim že hlavni problem je vtve Mysli a hlavě a täky podvědomí.........
Myslim si že nejseš ze sebou vyrovnanej..BAd Trip:)))
Hochu milej to nevis co je BAD TRIP.
VSICHNI SVATí by při tobě hráli mariáš s dáblem o tvůj život...
BAD trip:)))

Přepuk se tomu říká:)))

YES and to all:AD jsem hodil do XXXX a GANJGA BHANGHA čaras to jsou mé antidepresiva

KOSHEEN-IT IS ALL IN YOUR HEAD
MadEGGA:()
mno ja asi po 5ti letech, co sem pukal snad vseczhno, co mi prislo pred plice, sem zjistil, ze taky nesnesu uplne vsechno. A ze taky nemuzu hulit moc casto (unava a celkova otupelost). Takze ted se vyhybam indikam, pukam hlavne setivy a idealni je tak jeden spek do tydne :) doda inspiraci a pohodicku od dane chvile az po dalsich par dnu :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma