Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
4x MAZAR v simple bowl pod 150W/250W - Klikni zde pro originální téma
Coliseum
Zdravím přátele zeleného listu,

dneska jsem se konečně dostal k tomu abych vyfotil moje krasavice :) a nový growbox ....

Specifikace
Growbox : šířka 75cm , hloubka 62cm a výška 150cm
Světlo : 150 W HPS na rust a 250 W HPS na květ vše v COOLTUBE
Ventilace : EURO 100 mm na odtah od COOLTUBy , jeden 120 mm pc větrák na přitahu a jeden normalní (nevim jak ho nazvat) větrák na víření vzuchu v boxu.
Medium : 2x simple bowl s keramzitem :)
Teplota : 23-25 C (podle toho jak moc jim otvírám okno)
PH a EC : PH roztoku je 5,8 a EC 0,9
Chemky : teďkom na růst používám zeleny kristalon na růst v koncentraci 200 gramu na 2L vody :) coš podle návodu z netu vychazi tak 10 ml na 1L roztoku :)

Holky jsou teďkom týden na růstu ještě je necham tak týden (no uvidím podle velikosti) a pak přepnu na květ.

FOTKY :
1, Celkový pohled na growbox když nesvítí HPS
2,To same akorat že svítí
3,Osazenstvo v simple bowlu
4,Osazenstvo pohled z vrcha
5,Přítah
6,Vířič (to je ten co sem ho nevěděl jak nazvat)
7,Prvni kitka
8,Fruhá kitka
9,Třetí
10,Ćtvrtá
-----------------------------------------------------------
takže snad je to vše ... nápady , postřehy a komentáře smeřujte prosim pod tento přispěvek :)
Coliseum
No měl bych otázku na zkušenější growery :D :D týká se to mé čtvrté kitky :) nevite co to ma s listama ??? nedostatek živin asi težko tak že by pliseň ??? Má celkově od pohledu nezdravý vývoj :( posilam ji v příloze .... Myslim tím jako takove ty bíle tečky .. takže plíseň nebo že by svilušky v hydru :D
caf, mame spolocny oblueny model K2 mnam :D
no a co sa tyka rastlin mne sa zdaju vsetky nako dost blede ... ja sa s hydrom nezaoberam nako sa mi s tym nechce babrat ja som taky prirodny soil clovek a moje rastliny maju dost tmavo zelenu farbu ale jedine co ma napada je : ako casto merias ph? pripada mi to ako problem s primanim zivin aj ked pises ze to tazko... skus zmerat ph teraz lebo uz som toho dost precital a viem ze keramzit dost zasadne meni ph skus si o tom nieco najst ja som lenivy...
ak plesen tak aku mas humiditu [vlhkost] ? daj tam este jedne pc vetrak na odtah ...
kontroloval si korene?

maj sa
joeart
Coliseum
zdárec,

kořeny jsem nekontroloval ještě maj čas vylézt z tej rockwooly :) vlhkost by měla byt něco kolem 70 % (to si jen myslim nemam to čím změřit). Hej dík za připomenutí ja na ten keramzit a jeho špatnou vlastnost zvyšovat Ph úplně zapoměl .. hnedka změřím a postnu výsledek :)
Coliseum
No tak sem na to přišel je to tím keramzitem Ph je totiž 6,9 jdu tam nasrat tu kyselinu :) akorát ještě pohledám koncentraci :)
Coliseum
Takže v návodu pro PH- u kyseliny fosforečné 40% je dávkování 1ml na 100 L vody :) takže dělěno 10 je moje koncentrace akorat výsledek pořád stejny :(
kozzy
jestli jsi je nepřehnojil, jak jsi psal že ještě neměli čas prorůst kořínky.
prenda
Zdar.
Taky mi to přijde dost přehnojený.200g na 2L je smrtící dávka!!Nespočítals ten poměr blbě? :) Na 10L se dává 2-3 10ml odměrky.Počítám to z návodu na krabici Kristalonu trávník (největší poměr N),ale bude to dost podobný...tak to checkni ;).
Coliseum
Zdárec,

Jsem momentálně ve Frenštátu v práci (myslím tím tento týden) takže nemám přehled jak to doma vypadá ale pověřil jsem schopnou osobu která mi doma hlidá holky :D no 200 g na 2 L Kristalonu speciál (růst) by mělo být správně i z toho co jsem vyčetl na hydroponieplus.cz..
Píše se tam následující:
NPK 18+18+18+3 - hydroponní hnojivo s vyváženým obsahem prvků a s úplnou škálou mikroprvků vhodné pro pěstování v kamenné vatě i zemině. Účinný proti chloróze. Používán k růstové fázi. Doporučené dávkování: 200g + 200 L (EC-0,9) / 200g + 120,5 L (EC-1,5)400g + 400 L (EC-0,9) / 400g + 241 L (EC-1,5) Doporučená příprava: Obsah sáčku 200g/400g vysypte do 2L/4L vody (plastová lahev). Vzniklý koncentrát dávkujte odměrkou: 10 ml koncentrátu na 1 L vody. Takto získáte doporučený roztok (EC 0,9) Doporučené EC: 0,5 - 1,5 EC (podle stáří rostlin) Přesné složení:%/g %N NOJ-N NH4-N P2O5 K2O MgO 18: 9,8: 3,6 :18 18: 3, Výrobce: Hydro Agri Rotterdam, B. V. Nizozemsko Použití: hydroponie, půda, postřik Všechny typy Kristalonů obsahují základní mikroprvkyB, Ca, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn

takže dejme hlavy dohromady :D a dejte mi za pravdu nebo mi klidně řekněte že jsem to ňák špatně pochopil :D
kozzy
to jsi udělal koncentrát a ten pak ředíš 10ml na 1l. ale jestli to není moc na tak malý rostlinky.
Coliseum
to kozzy: jo asi je to moc , dneska jsem udělal přechodný koncentrát na 12 L 50 ml, bude to jen jako roztok pro přežití než se v pátek vrátím a začnu to řešit ....

to nautik: jo mas pravdu kristalon brutálně zvyšuje Ph a navíc s kombinací s keramzitem je to úplný mazec... Zkusím ten plagron jak říkáš :)

Chci se ještě zeptat growerů jaké mají zkušenosti se simple bowlem ?

Tak zatím se mějte chlapi, v pátek budu informovat jak to všecko šlape ...
Coliseum
Ještě fotky z dneška :D :D :D
Coliseum
Kdo pozná tuto HORU :D :D .....
tvoje fotky mi neco pripominaji :D
http://grower.cz/forum/showthread.p...2321#post202321
prenda
Na krystalonu trávník sem jel tohle kolo http://grower.cz/forum/showthread.p...7524#post247524 bez měření Ph a docela to jelo.Jako doplněk byl WS.Ale přesto bych Krystalon nedoporučoval.WS jej nahradí dostatečně.

Plagron Alga Bloom je dobrá volba,jak ti tady někteří radí.Odjel sem s nim už skoro 3 sklizně a nemůžu si stěžovat,nehledě na to,že máš tu litrovku na 3-4 komplet kola.Chuť i vůně matroše je velmi dobrá.Má obsah NPK cca 1-13-14...tak nějak a proto potřebuješ ještě něco na doplnění N např WS.Z vlastní zkušenosti stačí.Zezačátku notnou dávku,pak snižovat.Plagron zase naopak.Ze začátku dávat malý dávky a ke konci to tam chlejstat po litrech :D.A za tu cenu? /lagron sem kupoval asi za 4 kila :D....!!!
Coliseum
Tákže převařil jsem keramzit,dávkuju teď méně hnoojky a Ph se ustálilo na 6 .... takže u mě spokojenost :)
Plus nňáke fotky při OPERACI KERAMZIT :D
Coliseum
Přikládám další fotky ... ani nevím jak jsou staré ale jsou ... momentálně se mi dojebal na foťáku objektiv a píše chybu E18 nevíte někdo co to je ??? Je to CANON IXUS II ....
1,První kitka
2,Druhá kitka
3,Třetí kitka
4,Čtvrtá kitka
5,První a druhá kítka
6,Třetí a čtvrtá kitka
7,Čtvrtá kitka focená z vrchu :)
Kwjetoň
Ahoj, píše se kytka, ne kitka...

Já jen tak...:wink:

:afro:
Coliseum
Kwjetoň : Jo jo není kitka jako kytka :D
UdL
Čuz kámo simplisto! ;)

Jak často cirkuluješ? Nostop nebo to někdy vypínáš? Mně takhle žloutly, když měly nostop puštěnej roztok... ;) Doporučuju nechat kostku trochu odkapat. Zkus, uvidíš! :D S hnojkama opatrně.

Jinak bejt Tebou, tak dám na ten keramzit nějakou buď grow fólii nebo aspoň alobal (tím hodně lesklým dolů, matem nahoru). Kořínky nemaj moc rády světlo. Navíc čím blíž to utěsníš u stonku, tím víc kořenů pak ta kytka bude dělat a bude vitálnější a i víc vynese... Jde o to, že když budeš mít prosvícenej keramzit, budeš mít kořeny spíš jen dole na dně (udělá pěknou rohož :D . Když to zakreješ, v místě, kde bude hmm - třeba RW - zatemněná, polezou okamžitě kořeny - i nahoře na povrchu hned pod fólií nebo alobalem...

Rozmysli! :D Jel jsem bowl 4x a tohle je celkem znát! ;)

Měj se.

UdL
Coliseum
To udl: Čau draku, no cirkuluju ráno odpoledne a večer ... zatím se mi to osvědčilo jako ideální režim zalévání :) po každé 15 minut ... jo jo všiml jsem si, že se kořínky derou spíše dolů než do stran, takže mě to už taky napadlo .... udělám něco z alobalu, udělám do něho díry a bude... se ta voda nakape na ten alobal a pak dírama dál a bude pohoda ... Jinak se mi to krásně větví a je to zeleňoučké ... Ne jak předtím kdy to bylo přesráno tim hnojivem :) :)

K těm hnojivům stále použivam kristalon ... zatim spokojenost na květ pořídím Ahcka ....

Jo fotečky nebudou delší dobu tak 14 dní foťák sem musel dát do opravky :(
UdL
Zkus třeba 1x15 minut za 3 hodiny. Neuschnou! Uvidíš! :D

A s dírkatým alobalem jsem začínal! :D
Coliseum
No věřím že neuschnou ... mě to zalevá ráno pak po 6 hodinach odpoledne a pak zase po šesti hodinách večer ... přes noční klid nezalivám ... myslim že je to ideál :)
Coliseum
Zdár,

take zase opruzuju :) Objevily se mi na rockwoolech (pouze na vrchní straně) taková zelená pokryvka, vypadá to jako ňáká řasa či co :) vůbec netušim .. nevíte někdo co by to mohlo být a jestli je to něco na škodu tak jak se toho zbavit ??? Děkujííí
UdL
:D :D :D

Tak to je přesně to, o čem jsem psal v příspěvku č.22! Dej na to folii nebo alobal, zakrej to co nejvíc a zmizí to pak. To se dělaj řasy, jak jde světlo na RW...
Coliseum
heh to jo ... no vidis ja jeste nemel od te doby cas to udelat ale ted se uz asi bude muset najit :D tak dik
Coliseum
Takže mám tady nějaké nové fotečky z dneška ... rychlovky sice ale tak jsou krásnééé ... 5 dní na květu ... jsou vysoké kolem 50 cm :) btw nevíte někdo o kolik ještě povyrostou ??? ja tipuju tak 30 centaku zee ? :)

EDIT1: Dokoupil jsem advanced hydroponics a zacal jsem hnojit ... taky jsem dokoupil bcuzz :)
metalsodik
Hlavně si to někde zapiš kolik mají a o kolik přesně povyrostou , taky ji mám a někdy ji zasadím , pro to mně to zajímá , myslím že k2 půjde ještě dost nahoru.
Coliseum
no z toho mam prave strach ... jinac jeste dyztak muzu zvysit skrin ale to bych nerad .... jo a zapomel jsem ze jsem tam na kvet prcnul philips 250 w :D
metalsodik
Nečetl jsem všechny příspěvky , tak nevím jestli jsi ji zaštípl , jinak ona tvoří spíše jednu palici a moc se nevětví , aspoň to tu někdo psal .
Coliseum
JO ja jsem taky mimo .. nejsou to K2 ale MAZARY ... kamos si spletl bravu tech stitku :) no
Coliseum
Takže dalši update 20 den 12/12 plus nake fotecky maminek :)
takze :
1, zase celkovy pohled na secky 4
2,narychlo dany blockhead at vim aspon co je to za poruchu :D
3,maminky zleva k2,calsun,blockhead1 a blockhead2
4,neco ze zhora
5,panorama

Hnojim normalne AH :) a pridavam Bcuzz :) teplota je 27 hodl venku kosa :D

zklizet bych mel neco v prostred unora :) takze jeste casu dosti :D zatim
Coliseum
no jinac zkuste si tipnout kolik toho asi bude :D docelam by me to zajimalo pac sem se ted dozvedel ze jedu ty krasotinky napuuuul :D

Post scripptum_ kvalita fotek nic moc sel sem zrovna na party :D :D takze narychlo velice
hulimír
Já tipuju, alespoň podle toho co jsem viděl na fotkách...... 46g suchého...........
hulimír
Ještě jsem se chtěl zeptat, tys zároveň s výměnou výbojky vyměnil i tlumivku, nebo jedeš se stejnou?
Coliseum
Cus vymenil jsem tlumivku a kondentator :)
sparks
cauko asi sa budem blbo pytat ale vedel by mi nekdo povedat naco je vetrak na odtah od cooltubi a ine veci ohladne vetrania a vetrakov a stavby tuby.Idem na svoj prvy indoor natk potrebujem poradit . diki
Wik
Zdravím,
podle mě bys měl zastřihnout ty matky, ať máš víc výhonků. To já jen tak, kdybys je chtěl třeba náhodou potom někomu střelit:D
Coliseum
no nahodou bych nechtel ... matky mam pouze pro sve Vlastni ucely !! :D se zastrihem mas ovsem pravdu ....
Coliseum
sparks . mam nakou normalni colltube asi z mladypestitel.cz myslim .D ale nevim je to prez typecka tady z grweru. Jinac tedka mam v cooltube 250 W a jakoze mam jenom odtah z jedne strany pomoci 100mm euro vetraku a jakoze staci bohate bych rekl ... na 4 kilo bych si poridil dalsi euro a taky by to uchaldilo ale tot pouze teorie .. nevyzkouseno v praxi
Coliseum
ňáke photozz z 11.01.2006 :D sem kapanek pozadu ale proste neni fotak no :D

EDIT:
34 den 12/12

1,pekny detail neee ? :D
Coliseum
tag aktualitka z dneshka :D

nooo pořád MAZARy :D Ať už jsou hotové ať můžu rozjet mlsnou blockheaďackou session :D :D nóo´jinač MAZAR se jevi jako velice luxusní modelll :D doporučuju :D
Coliseum
tag a fotecky maminek ....
1,Blockhead číslo 1
2,Blockhead číslo 2 (můj favorit)
3,Californica sunrise
4,K2
5, a nakonec to nejlepší :D NoNAME ale vypadá k svjetu :D

1-4 prošly včera zastřižením .... doufam že se to dá nazvat technika FIM anebo technika FIM ala Coli páč je to můj první zástříh :D tak nevííím nekamenujte měě hned :) stačí posléze
Coliseum
Tak mám přejmenovaný thread ... děkuju breederovi :jumper:
Coliseum
No comment/Bez komentáře

41 Den květu počítám-li jej od prvnich naznáku květu :D :D
Coliseum
NONAME mamka ...
fotka číslo 5 v příspjefku číslo.45
ukázala na mě krásně chlupatou kundu :love:
Coliseum
hehe tag takove opravdu nebrat ... ani prez cestu :D
N3m3515
Zdravim te Coliseume
Jen se chci zeptat jestli nejak hnojils na kvet?
A kdy je tak planujes seknout ty slecny :D
zatim se mnej peace
inVALIDa
hh chlupace nebrat !!! ba dokonce censored (ze puljec)

hej ten mazar to je HC... sem nevidel taky phenotyp....

blackrulezz... (černá odráží tmu :) )

anebo se z toho vyklube jeste njakej jinej model ?
Coliseum
Dekuju za kostky :-P

N3m3515 : cus na kvet sem hnojil AHackama ... asi tag 14 dni vsema trema (grow micro a bloom ) a pak uz jen micrem a bloomem ... pridaval sem Bcuzz kery pridavam porad :D a kdyz sem testoval samotny bcuzz bez AH tak se velice projevil asi mu ta kombinace s AH moc nesvedcila :D do sekani se jeste moc nezenu .. palnuju neco koncem unora :D

inVALIDa : doufam ze se z toho vyklube naky zabijak (pro nas mlsne jazycky ) ---
inVALIDa
PS jak vidim tu posledni fotku tak už bych to šmiknul!!!!
Coliseum
Jeste to proflushuju a pak :D
Coliseum
Tak dnes plánovaná (opožděná) sklizeň ... Fotky dneska večer anebo zítra ........
Coliseum
Tak zase sem nak nevyfotil sklizen .. je to vzdycky tak raz naraz :) voni a chutna hezky ... zdar v pristim kole (snad)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma