Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Skusenosti s HgLl vybojkami!?!?!? - Klikni zde pro originální téma
vypisuj
Zohnal som si 125W HgLl vybojku...nikdy som sa o nich nedocital. Nema niekto z Vas skusenost so spomenutym svetlom? Apropos aj ja rozbieham ScrOG a dufam ze to dobre vypali... ;))
Roman Dirda
Nevím jistě co myslíš hgli výbojkami,ale jestli je to rtuťovka taková jako ve veřejným osvětlení tak to bych něco věděl:Sám jsem pod tím chvíli pěstil a rostlo to dobře,ke květu jsem se bohužel nedostal(zničeno lidskou rukou).Z druhé ruky mám poznatek,že pod tím kytka nevykvete-nedá ti palice,takže minimálně na květ by bylo dobrý si sehnat sodík-stejný komplet jako rtuťovka,pouze koupíš výbojku SHC o odpovídajícím výkonu a zapalovač-obojí na http://www.teslamp.cz -dohromady kolem 700Kč.
konart
HgLI je rtuťová výbojka.
vypisuj
no, skoda ze som sa posledne dva mesiace nemohol lognut na growera...zo slovenska to akosi neslo. dakujem za reakcie, medzitym som si zohnal sodika a experimentovat s ortutou sa nechystam ;) nech rastu!!!
vypisuj
okrem toho som rozbehol tiez jeden svoj ganjamet a dufam ze sa coskoro budem moct podelit o fotografie, zatial su rastlinky len tyzden stare ale tak o mesiac...uvidime :!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma