Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pohlavi - Klikni zde pro originální téma
kusher
Jsem Indoor zacatecnik a jestli tohle najdu nekde ve faqu, tak me klido sprdente. Ale potreboval bych vedet, jestli lze zjistit pohlavi kytky ve skrini tak, ze ji po cca dvou tydnech rustu prepnu na kvet a necham vyrust par chloupku a pak to prepnu zpet na rust. Neposkodi to nejak kytku??? dik... Kusher
inf3cti
keby si hladal, urcite by si nasiel. bolo par ludi, co to skusalo, a rastlina rastla v pohode dalej, kazdopadne prepinanie rast/kvet a hlavne kvet/rast kvetinu stresuje, tym padom moze byt postihnuty jej dalsi rast/vynos, a taktiez moze zacat mat hermafroditie tendencie. poradil by som ti budto zakryvat jednu malu vetvicku, vytvorit jej tym fotoperiodu na kvet, alebo narobit klony a nechat vykvitnut tie.
citace:
Lenivost nepozna hranic


"sam velky" joeart :D
kozzy
lepší budeš mít z té kyti uříznout řízek a ten nechat vykvést, pokud tu kyti chceš nechat asi na matku, tak je zbytečný ji stresovat.
Jahudka!
Presne tak..Udelat rizek.Nez zakoreni mas 10 dni a asi 14 dni nez ti ukaze co je zac..To znamena ze za mesic co ho uriznes bys mel znat pohlavi.
kusher
ok! dik moc! problemem cislo dve je ovsem ze jsem malopestitel a nemam moznost nikde hodit rizek na kvet, ponevadz mam jen jednu malutkou skrinku. Ale ja uz to nejak vyresim... asi zkusim zakryvani! mel jsem totiz tedka kraaaasnou kyticku, nadherne se vetvila, krovi jak prase a ona mi potvora nedavno ukazala koule :( a to jsem ji daval tolik lasky....... Dik moc za cenne rady pratele, zdar!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma