Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Outdoor skoro pryc, tak rozjizdim indoor:) - Klikni zde pro originální téma
tgm.amster
Zdrawicko vsem,
jelikoz z outdooru uz nemam skoro nic(uz hulim ze zasob na zimu a jaro:( ), povedlo se mi prekecat nase a navic uz neco malo vydelavam tak sem se rozhodl pro indoor na pude, jednak kvuli utajeni a taky kvuli odvetravani.

1. Tak takhle ta skrin vypada, rozmery dodam co nejdriv ale je to asi ZHRUBA delka/sirka/vyska 80*50*140, takze cca 0,5m3 plus jeste asi 80*50*30 takovej prostor dole, na zalivky, elektriku atd.



2. A tady mam veci :
1 - 10m kabelu 3x1,5, bohuzel mi nedoslo ze bilej kabel vedenej po tramu je jak pest na oko, zvlast kdyz povede zezadu do skrine, zejtra du pro cernej :), cena cca 140,-
2 - Klasika analogovy spinacky po ctvrthodine za 105,-
3 - 3m flexo snura ktera pride od svetla ke spinackam. Za 74,-
4 - Hrebicky, chtel sem je nandat po celej skrini abych na ne mohl napichovat alobal, je to ale shit, az tam pride vetrani tak se to asi urve, koupim pripinacky s velkou hlavickou. Cena asi 5,-
5 - Klasika alobal, casem urcite bude pestitelska folie. Cena 18,-/kus
6 - 4m retezu na sviotidlo za asi 60,-
7 - Lustrhaky, na prichyceni retezu :), 5kc za kus.
8 - Svitidlo pod linku SB 118, originalne s normalni trubici, uvnitr komplet zapojeni, tlumivka, starter, vypinac...kryti jenom ip20, pro neelektrikare : zadny kryti proti vode, maly kryti proti vniknuti cizich predmetu, trochu se bojim vlhkosti, ale znamej zkusenej elektrikar rika ze je to jedno. Cena 380,-
9 - Osram L18 Fluora, specialka pro rostliny, jeji spektrum ,je to ta uplne v pravo, cena 222kc + 10kc jako recyklacni poplatek
:D
tgm.amster
1 - Tady uz zkusebne visi svetlo.
2 - Pripojena elektrika.
tgm.amster
1 - Budiz svetlo :smoker:
2 - Alobal na svym miste, bily flexo vede pravym rohem do spodni casti kde sou spinacky a dalsi tech. zazemi:frog:
aHHa
kolko tam chces mat rastlin? :confused:
aHHa
napis vsetko o svojich planoch ... vyzera to pekne aj ked myslim ze na ten priestor (tak na 4-6 rastlin) ti bude treba aspon 3-4 trubice..
tgm.amster
Tak, a ted bych mel par otazek:confused: , protoze sem se rozhodl sadit na zacatku zimy a jeste na pude kde je vlastne skoro stejna teplota jako venku tak to bude chtit urcite pritapet, uz mam vybranou infra zarovku 150W, regulovat to budu asi jednoduchym a levnym termostatem( asi za 250), zapojim to nejspis spolu s lampou, ikdyz pres noc kdyz bude minus:eek: .
Jako zvlhcovani nejspis dam na to co sem se docetl zde a objednam nejspis tohle .
tgm.amster
2 aHHa : Je to muj uplne prvni indoor, takze na zacatek zkusim nejaky dobry fruty co mi zbyly z outdooru, asi tak 2-3 kytky, az dodam vsechny komponenty a naberu nejaky expy tak mam vyhlidnuty jedny seminka od nirvany, jinak ta trubice skoro vubec netopi, takze urcite nejaky pridam. Predtim sem myslel ze bych tam dal treba jen 2 kytky a ty trubice tam dal vertikalne, treba 3, podle me by se tak svetlo dostavalo ke kytkam lip, nevim, necham se poucit :)
tgm.amster
Tak sem dneska koupil kapilární termostat 0-40°c, termo žárovku, kablíky, čokolády atd..., večer hodim foto, zatim to vypada ze jestli to nevyhori tak budu moc vpoho pestovat i pres nejvetsi mrazy, jo a jeste pridam asi urcite polysteren(nebo jak se to pise) na skrin kvuli zatepleni
tgm.amster
Musel sem se pustit do poradnyho el. rozvodu, prodluzovak by to asi taky zvladl, ale ja se rozhodl ze si tam dam pekne tvrdej kabel a zasuvky. Musel sem teda natahnout kabel pres tram, pod skelnou vatou, pak pres roh u dveri a pak az do zasuvky. Cely to stalo i se zasuvkama a prichytkama cca 300kc navic, ale ten luxus ze ve skrini mam vlastni zasuvku je taky v klidu :)
tgm.amster
Tady je ta 150w infra zarovka(163 kc), ten bilej ctverec s cernym koleckem je ten termostat(termostat + krabicka + knoflik = 280kc)
tgm.amster
A tady to uz vsechno sviti, na posledni fotce je detail kapilary termostatu. Jinak to topi fakt pekne, na nejakejch 22° z nejakejch 13° asi za pul hodky, ale nevim jak vyresit to, aby mi to v noci nebudilo kytky, jedine fakt kvalitni zatepleni a doufat ze pres noc nevymrznou. Budu rad za jakykoli napady.
tgm.amster
A presny rozmery skrine sou delka/sirka/vyska 76*43*132, coz je presne 0.431376 m3
caf, mno ohladom regulacie teploty by som skusil asi termostat ktory sa pouziva k vyhrevnym kablom a foliam do teraria napr. http://www.akvashop.sk/product_info...roducts_id=1281
inak neviem ako zlepsit teplotu ... dost nevyhoda ze to pestujes v podkrovi bo v zime strasna zima tam bude a v lete strasne teplo potom zas budes muset riesit nake kvalitne vetranie co bude dost problem v podkrovi ...

maj sa
joeart
tgm.amster
2 Joart, bohuzel nikde jinde by to neslo, a kdyz tu skrin zaizoluju tak to bude snad v poho. Termostat funguje dobre, teplotu hlida a uz mam i vymysleny jak to udelam aby to nesvitilo pres noc ale topilo. Viz obr.
tgm.amster
A taky sem dneska dokoupil dalsi veci :wink: ,
Stimulax je korenovej stimulat, a ty koliky sou keramicky, propousti vodu kdyz je okolo sucho :)










nejaky pletivo na ScrOG,












a od kamose sem dostal na mesic presne :p: rok stary seminka z nejakyho koupenyho skunku, takze se necham prekvapit co z toho bude. Special thx to SystemicDragon. Doufam ze to nebudou 2 samci:devil:



EDIT : Tohle i s pletivem stalo asi 220kc, takze zatim ce to cely vysplhalo asi na 1900, jeste bude treba urcite ten vetrak s trubkou, ale to by nemelo byt vic nez 400. Zvlhvcovac bude asi az pristi na vyplatu :), zatim to budou mokry hadry :p:
expiry_date1
No,pekné,ja som na tom rovnako,ale cez zimu si netrúfam pestovať.
V každom prípade svieť v noci a cez deň nechaj tmu.Ušetríš trochu tepla,cez deň zvykne byť teplejšie ako v noci,aj keď tie trubice toho moc nevykúria.V Tvojom prípade by bol najvhodnejší sodík 150W-250W.Ten by Ti to pekne vykúril a ešte by si aj mal väčšiu úrodu.Nech hovorí kto chce,čo chce,pod trubicami,aj keby boli 4 nevypestuješ toľko,čo pod 150-250W.Radím Takto,ale samozrejme som tiež veľmi zvedavý,ako to pod fluorami pôjde,lebo sú to moje horúce favoritky:).A hlavne,sodík dobre kúri,to by zase bola samozrejme nevýhoda v lete.Ale zase v zime si napestuješ zásoby a v lete môžeš experimentovať,nie?
tgm.amster
Grr... sodik:mad: , o tom uz nemuzu ani cist:slizoun: , ne, delam v krame kde mame vsechny tyhle veci, vybojky sodiky, rtute, metalhalogenidy... a zarivky na kytky :), na vybojky sem se vybodl prave kvuli tomu ze to ma kazdej, a navic prej maj nejaky moc vysoky zluty spektrum ktery prej kytis pali, takze proto zarivka :) a jestli mi po dnesnim veceru jeste zbyde neco z vyplaty tak asi jeste zejtra dokoupim dalsi zarivku:punk:
mno ja si myslim ze si o sodiku cital malo lebo ak mam pravdu povedat je to to najlepsie co mozes rastline spravit a zatial ziadna trubica nema na sodik...vela threadov to dokazuje to nieje iba moj nazor... ale je to na tebe...

maj sa
joeart
tgm.amster
Takze sem dneska dokoupil par veci, vemu to jak to mam na dokladu : trubka prumer 100, delka 1m za 58kc, ventilator do trubky vykon 100m3/h za 370, vidlice - 37, dalsi spinacky na vetrak za 105, dvojzasuvka s krabickou - 90, rozdvojka 35, flexo k druhymu svetlu 74, svitidlo 380, trubice fluora 222, lustrháky za 10 a retez za 60, celkem za necelych 1500. Z vyplaty uz nemam skoro nic, ale aspon snad stihnu sklidit na silvestra :)
tgm.amster
1 - Vetrak sem soupl do trubky a udelal v podlaze pilkou a raspli diru na trubku.









2 - Dole do trubky sviti infrazarovka a tam co sou velbloudi tak to je provizorni prachovej filtr z nejakyho hadru :), asi to bude ale chtit vetsi diru, co myslite? Jinak od elektriky to pak oddelim a utesnim tak to snad bude foukat dobre.







3 - Celkovej pohled
tgm.amster
A tady sou videt pekne obe svetla.









A seminka uz obe pekne praskaj.

Taky by me zajimalo jestli z klicku sundavate ten prasklej obal, ja to u normalni travy delam, pak ji normalne zahrabu a vklidu vyroste, ale taky sem u toho parkrat klicek zlomil, coz by me u tehle seminek dost sralo:grrr:
tgm.amster
Tak dneska sem splasil polysteren a pekne to cely zateplil, teda krome stropu a podlahy, na podlahu se asi vybodnu ale strop dodelam jen co tam udelam odtah.










A seminka uz vesele klicej, zejtra je uz nejspis dam do hliny. Pridal bych jim tam taky rovnou ten stimulax, v nejakym fagu to bylo ze se to muze, ale jaky mnozstvi? A za jak dlouho mam pak nasadit krystalon?
tgm.amster
Tak sem zase tady, koupil sem si kvetinace a malou zarovicku kterou pouziju jako primitivni regulator otacek vetraku:) .
1 - Pasivni odtah, mozna pridam nejakej vetracek kdyz bude treba. Jo, a ta skrin ma nejaky fakt tuhy drevo, kdyz sem tu diru vyvrtal tak sem uz mel dost, musel sem si dat fajkfu na posileni:pimp: .





2 - Takze kompletne zateplino polysterenem, a to i na podlaze a stropu, vpravo dole sviti ta zarovicka, je to 220V 15W, a ventilator na 220 s prikonem 18W to stahlo na podle me optimalni otacky. Je zapojena do serie pred vetrak.




3 - Pripraveny veci na sazeni, ke kazdymu klicku sem dal spetku stimulaxu, zalil prevarenou a odstatou vodou a zapich zalejvaci kolik.
tgm.amster
1 - Seminka na kapesnickach, nakonec sem se nemusel bat ze bych je znicil, slupky uz totiz ruply samy, sly sundat jak po masle

2,3 - A uz sou tam, postupoval sem podle svyho nejlepsiho vedomi a svedomi:cool:
tgm.amster
1 - Hned na poprvy se mi podarilo nastavit krasnych 25°C, vytopilo se to tam asi za necelych 15min a vic to ani po pul hodce nestouplo, pohoda:punk:

2 - A takhle to ted vypada, zarivky sem stahl k sobe a dal snad dost blizko, na spinackach sem nastavil 16/8, chci pomalu zvetsovat periodu, asi 0,5hod. svetla navic za 2 dny na 18/6, pak zase zacnu ubirat, uvidim jak se to vytahne.

Jinak na zvlhcovacku zatim seru, snad to poresi ten rucnik v taliri v pravo vzadu:slizoun:


3 - A tohle mi donesla na pudu mati :frog: :love:
tgm.amster
Taky sem zapojil ten elektromer, zejtra sem napisu kolik to sezralo za den, budu si to schvalne psat at muzu na konci spocitat jak je to narocny na energii.
tgm.amster
Tak za dnesek to sezralo 1,6KW, tj asi 5kc, takhle by to byla sklizen za necelych 500(100 dni). Jeste ale pridam treti zarivku a pres zimu bude vic topit infrazarovka, ale nad 10kc na den by to snad nemelo stoupnout. Jinak ted se uz rovnaj ke svetlu a sou uz zeleny:sun:
tgm.amster
Dneska sem upgradoval svetlo o treti zarivku navic, takze dohromady skoro 60w ve Fluorach, plus sem koupil kompenzacni kondenzatory ktery prej snizi odber skoro o pulku na jedno svitidlo. Bohuzel neni porad fotak, sebral ho bratr a kdovi kde lita:devil: . Holky si ale uz jedou pekne, sou hezky zeleny a uz se obe dve naplno narovnaly za svetlem, jedna uz muze mit rozpeti prvnich listku skoro az 4mm:eek: :sun: . Taky sem z 16/8 hodil rovnou 18/6, chtel sem sice pridavat plynule, ale co:p: .
tgm.amster
Next update : Takze takhle se to ma ted, 3*18W Fluora. Snad to pod tim poroste dobre. Na privodni snure sou ty kondiky
tgm.amster
Takze takhle se vybarvili za necely 4 dny, ta prvni ma trochu divny ty kulaty listky(nevim jak se jim rika) ale jinak vypada zdrave, ta druha si jede paradne, zapomel sem tam dat nejaky meritko, ale na vysku ma prvni asi 1,3cm a rozpeti listku tak 5-6mm(tech zubatejch) a druha je uz dobre pres 2cm vysoka a ma pres 1cm rozpeti(aby to tak byl samec:grrr: ).
tgm.amster
Taky sem na pude nasel tenhle starej keramickej zvlhcovac, ucinnost asi nic moc ale aspon neco, leju do nej nejteplejsi vou co kohoutek da, pekne ztoho de para. Uz mam objedanej ultrazvukovej, s peknou modrou led diodou, budete cumet :).













A tohle me napadlo teprv dneska:rolleyes: , vlhkost se tim holkam snad trochu zvedne.
tgm.amster
Kdy tak zkusit prvni zalivku na rust(traba i slabouckou)? Je mi jasny ze ted jeste asi ne(treba zejtra? :) ), ale chtel bych je popohnat:)
expiry_date1
Máš ich síce zakryté,ale myslím,že by si s tým mohol ešte počkať,ak sú to tie z príspevku predtým.Substrát nejaké živiny má,a ak by si ich spálil,tak to nepoženieš,ale spomalíš,poprípade zabiješ.
tgm.amster
expiry_date1 : ted to jeste hnojit nebudu, ale v pocitam tak v nedeli dam prvni slabou davku krystalonu, to uz budou mit kytky 4 listky snad je to spravne nakopne :), taky bych chtel vedet jak dosahnout co nejveciho rozvetveni. Samozrejme ze zastrihovanim :), ale jestli by nebyl i nejakej jinej trik(special hnojka). Strihat budu 3-ti patro, pokusim se o fim:), a ted uz novy fotky :

1 - Docela se vytahla a vypada ze bude zdrava, ale aby to nebyl sasmec kdyz roste rychle :(.
tgm.amster
2 - Je trochu zakrslejsi a pri presazeni asi dostala trochu sok, tak ji seschnul ten konec listku, ale i tak ma docela pekny rozpeti listku a je tam videt druhy patro, takze to sni snad tak spatny nebude:)
tgm.amster
kdyby se mi nezalibily zarivky tak tady je alternativa :)
tgm.amster
Update : Rostou jako z hliny:love: , podle jedny rady z G sem jim dosypal hlinu a okolo stonku pridal spetku stimulaxu(zamichanyho v hline of course).
tgm.amster
A protoze sem zapomel vzit sebou metr tak vicko misto meritka:)
tgm.amster
Sem z5 ve svym blogu:p: ,
namichal sem dneska podle pomeru 2dl zalivky a necelou decku rozdelil mezi obe kytis, uvidime zejtra jak si poslapou:smoker:
tgm.amster
Tak kytka se docela rozjela, hnojim krystalonem asi tak jednou za 3-4 dny doporucenou davkou, a v mnozstvi asi 1dl na kytku. Taky probehl prvni zastrih na tretim patre, novy vyhonky si vyjely do druhyho dne(strihal sem pred 2 dny).

Taky sem si dneska objednal 250ml Phytaminu, abych mel neco dobryho pro listecky :). A taky bych se chtel zeptat ktera hnojka by byla nejlepsi na kvet pro hlinu? Asi bych volil Alga Blűte z tohohle threadu , co myslite?

A jeste jedna prijemna vec se mi stala, jeden znamej ma kamose ve firme kde montujou ruzny sveltla(driv tam delal), a za flasku rumu mi sehnal tenhle poklad:) .4x vysokotlaka vybojka Philips Son-T Pro 250w:) :smoker: :bounce: :wink: :frog:
tgm.amster
A tady uz sou holky moje :)
tgm.amster
A druha, sice trochu slabsi ale vypada zdrave, az na ty malinko spaleny konce listku :)
tgm.amster
V hlave uz mam plan na 2*250w, zarivky asi budu mit na matkarnu, a tak porad premejslim co s tema 2ma zbylejma vybojkama? A napadlo me jestli by nekdo nevymenil vybojku za par peknych klonu? Pouze jizni cechy, a PM ONLY. Jo a asi ne hned, nejdriv bych si dojel tohle pod zarivkama a pak budu tvorit neco jinyho, takze asi nekdy v lednu-unoru.
tgm.amster
Update, kytky sou po zastrihu, FIM se moc nepovedl, ale aspon dobre zastrihly, check it;)

1.
tgm.amster
2.
tgm.amster
Update : Koupil sem vetrak 12*12 na ofuk, ten polysteren je libovej, muzu tak ten vetrak posadit kamkoli:)
tgm.amster
#1 :
tgm.amster
#2 :
tgm.amster
Konecne dorazil ten RW, spodni vetve sem okamzite fiknul, chvili je necham rust s mamama a pak je zakryju(doufam ye to sou mamy :) ).






EDIT : Ted sem koukal na klony a maj tam vlhkost 80%, ve skrini je cca 22°C, tak snad se jim poslape pekne. Taky by me zajimalo jestli to de prehnat se Stimulaxem, obalil sem je celkem dost:)
matko291
Cau tgm.master
Mas to pekne a vela moznosti ktore by sa dali vyuzit.Na ten krystalon by som sa vykaslal vsat to budes aj potom fajcit radsej si zozen nieco od AH alebo Plagron na hnojky.

To pletivo je podla mna na Sroog male myslim tie oka by mali byt aspon 4x4

A dobre tu hosi radia ze radsej vybojku ako ziarivky.Preto ju ma kazdy lebo to je naj riesenie ziarivky ti to nepresvietila.Z vlastnych skusenosti ti pozem povedat mal som presne taku istu Floru ako ty spolu z CoolWhite a bolo pod tym nieco ale malo to asi kazda sisticka po 1cm a tahalo sa to strasne do vysky aj ked som to zastrihaval kadejako mozne.Ta flora na rezy je podla mna akurat vec.Cus a vela zdaru
tgm.amster
Ten krystalon uz tam skoro nedavam, ikdyz si nemyslim ze na start by tolik vadil. Ted uz davam jen postrik phytaminem, na kvet sem si objednal z www.hydroponieplus.cz special hnojku do hliny ALGA BLÜTE. Na to pletivo sem uz taky koukal, asi koupim sirsi no.

Ad Sodik : Po precteni threadu od Dia(Zeus) sem si propocital ze ty zarivky mi ve far spektru sviti zhruba jako 250W sodik, takze to zkusim dojet v tomhle a kdyz to k tomu nebude tak uvidim.

Kazdopadne tuhle skrin asi zachovam jako matkarnu a postavim neco jinyho(vic zarivek :) )



A jinak samozrejme moc diky za K-cka doufam ze i sklizen bude takhle kladna:).
matko291
nekupuj pletivo na ten sroog po stenach si posrobuj hacky a siet si naviazes ako budes ty chcet napr.zo silonu

a ta specializa k ALGA BLUTE nepotrebuje dalsie zlozky staci tato jedna zlozka?

ako ma napriklad AH grow,bloom,micro
tgm.amster
Strejdas : holky prvni hnojku prezili a ted uz to davaj v klidu :), na zacatku threadu pisu ze to sou specialky(zarivky) na pestovani, je tam nekde i link na jejich spektrum;)

Matko291 :
Organické hnojivo, určené především pro pěstování v zemině. Obsahuje přes 20 aminokyselin, stopové prvky, vitamíny, enzymy a přírodní hormony. Pro květovou fázi. N-P-K(1,5-13-14)
Dávkování:1:250 do zálivky možno i do postřiku.

Opsano z jejich webu, je to od plagronu, snad bude stacit, v kombu s phytaminem bych do toho uz vic nedaval.


EDIT : Koukam zes byl rychlejsi :cool:
matko291
to znamena zjednodusene tri v jednom?
tgm.amster
Asi jo ne? S AHckama si muzes michat pomery podle stari kytky nebo podle toho jak to chces hnojit(jestli to dobre chapu) a tohle je uz proste namichany, takze 3 v 1.
matko291
tak to objednavam hned radsej ALGA od Plagronu ako AH..

a nevadi ti ze to rozoberame v tvojom theade? :eek:

a ALGA GROW(alga-wuchs) nebudes pouzivat?
matko291
A kedy si zacal s prvou zalievkou hnojky v akom veku rastliniek?
tgm.amster
2 Matko :
Prvni zalivka(hnojena) je prispevek #39, a to asi ve veku 15dni od nakliceni, rekl bych ze jim to neublizilo, rozjely se pekne holky:), a G je snad o tom rozebirani ne? Zvlast kdyz probirate moje hnojivo tak nejsem ani trochu proti, rad se priucim:)
matko291
ja som tiez rad na to tu sme aby sme si spolocne pomahali :D

a hned si miesal taky pomer aky ja napisany 4ml na 1L vody?
tgm.amster
Asi mam nejakej jinej krystalon, bylo tam psano 10ml na 10L, dal sem 1ml(od oka) do 1L a kazdej kytce dal 1dl a pohoda, dneska asi udelam poradnou davku at maj z ceho frcet, kdyz ctu jak vsichni davaj 2 a 3 nasobny davky... Kdyby se jim to nelibilo tak je kontroluju kazdej den asi 2x, okamzite bych proplachoval, ale snad to nehrozi.
tgm.amster
Question : Ty rizky sem udelal jen kvuli tomu abych rychlejc zjistil pohlavi, ted uz (snad)korenej 3 dny. Jak dlouho jim mam jeste dat aby to pak vydrzely pri zakryvani? Jak ukazou jak na tom sou tak je klidne vyhodim, dalsi modely mam uz domluveny.
tgm.amster
Cawte vsichni,
dal sem na radu Matko291 a misto toho pletiva do kralikarny:) sem udelal mrizku z provazku, sou presne po 5-ti cm, sem zvedavej jak to tam budu davat a taky bych chtel vedet kdy to asi prepnout? Nekde sem tu cetl ze se kytky jeste dost vytahnou, tak to abych to udelal skoro co nejdriv, nebo to jeste chvili nechat?
tady uz sou fotky :
tgm.amster
Cawte vsichni,
dal sem na radu Matko921 a misto toho pletiva na kralikarnu sem natahl provazky, bohuzel porad nejde prikladat obrazky tak nic neuvidite:). Klony trochu zloutnou, ale to je asi tim ze delaj koreny ne? Jestli chcipaj tak doufam ze aspon stihnou driv ukazat jak na tom sou:).
tgm.amster
Vetrak vypada sice hezky, ale asi si sezenu nejakej velkej, tenhle bude dobrej na pritah do skrine asi:),

listy sou trochu spaleny asi od krystalonu, zato po phytaminu listy krasne ztmavly, da se strikat klidne kazdej den:).

Edit : Kytky sou uz asi 40 dni na rustu od seminka, nemel bych uz prepnout ted? Abych to pak mel kam davat:)
tgm.amster
Jen malej update, kytky sou asi 3 dny na kvetu, docela poskocili, a tak by me zajimalo jestli jim mam uz davat hnojku na kvet nebo jeste trochu na rust, kdyz ted jeodu fakt rychlejc. ???
matko291
to tgm.
ja by som tie kyticky este raz zastrihol aby teraz v kvete pustili viac vyhonkou na zaplnenie tych ok v pletive
tgm.amster
Takze na radu matko921 sem to jeste strihnul, akorat nevim jestli to zvladne tolik rozrust, zda se mi ze to uz spis brzdi, ale 2 palice lepsi nez 1 :). A taky se musim priznat ze se mi podarilo zlomit jednu vetvicku kdyz sem ji rval do mrizky:(, snad mi to kyticky odpousti. Tady uz sou fotky :
tgm.amster
Vim ze postuju fotky moc brzo, ale objevili se palicky:punk:

Edit : nepride vam u ty posledni fotky na spodku ty palicky jako byto byly koule? :eek: U jinejch palicek ale z tech bobulek koukaj bily chloupky, tak nevim:confused:
tgm.amster
Malej OT : 2x 250W under construction :)

Vpravo : 2A jistic na civku stykace a hodiny,
2x 6A jistice na kazdy svetlo zvlast, v rustu budu svitit MH a druha lampa bude vypnuta,
2polovy stykac 1fazovy max. 20A(slabsi totiz na krame nemame)
a spinaci hodiny na din listu(do rozvadece).

Vlevo klasika tlumivka a starter pro 250w, kondiky 30uF.
tgm.amster
Ach jo, pres vikend sem byl na kalbe a z kytek se mezitim vyklubaly hermousove:(,
a nekterym navic uz praskly koule:eek:

Zkusim je treba vzit vysavacem a zbyly koule otrhat, snad to uz nezasahlo moc palicek:(
mettatron
tak jak dopadlo vysavani luxem, mas z toho spenat? :D...

jinak bych rek ze sitku si moh mit o neco niz ale jinak dobry hlavne to kdyz se ti zacne nejaka palicak o moc zvedat vubec nevahej a strc ji pod sitku...u zarivek je hodne dulezity mit palicky v jedny rovine.
Pupiset
Co se tyce tech hermousu skubej co to da,taky se my to kdysi stalo,ale kazdodenim orvavanim sem predesel nejhorsimu,ve finale sem mel asi jen 20seeds.
Jinak se divim ze si neinvestoval do sodíku,ale i tak nevypadaj nejhur;)
tgm.amster
2 Mettatron : Vysavani fakt pomohlo, na par listech uz byl vysypanej pyl, jinak koule rvu pokazdy kdyz se na ne du podivat, a zamotavat takhle velky paldy se mi uz moc nechce, jednu vetvicku sem uz takhle zlomil:(, muzu je zkusit ohybat k mrizce.

2 Pupiset : Kdyby ses podival o 2 prispevky vys tak bys videl ze uz se stavi, bohuzel se mi vcera podarilo rozbit jednu trubici(na cooltube) takze sem si vydelal 500:(. K sodiku bude novej thread, zatim to davam do kupy a az to bude tak dam urcite vedet:)

EDIT : Sem jeste dobehl udelat narychlo 3 novy fotky at vidite jak na tom sem + 1 foto ze zkusebniho startu 2x250W :eek: :vampire:
tgm.amster
Sem z5,
kytky se bohuzel ukazali jako oprcany dost, ikdyz sem jim rval koule co to slo, ale i tak tam na par brk snad bude, co vy na to?
tgm.amster
Novy fotky, asi vypnu zarivky a hodim kytky do sodikarny.
tgm.amster
Zdravim,
takze asi po 3 mesicich presouvam kyticky pod sodik , dokad si nesezenu nejaky modylky na matky tak se tady uz asi svitit nebude. Nojo, pokrok nezastavis:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma