sick |
Takze ze dneska, uz konecne pekne fotky |
|
|
sick |
No a nejake makra, ale uz sam nevim,co je co,ale je to Shiva a NL |
|
|
|
no teda sick gratuluju jede ti to dobre!!!!dal bych k+ ale musim se podelit s ostatnimi cleny
tak hned jak to pude mas u mne k+ |
|
|
sick |
Je na nich uplne videt, jak pod tou 250W se jim libi vic! |
|
|
sick |
Ach jo,dneska jsem zjistil, ze kyti chytaji plisen, teda jen CD, ma to cenu uz sklidit? |
|
|
|
presne tak nesekat nenapadene vic vetrat a min vlhka |
|
|
sick |
No zda se mi, ze ty co mely plisen a ustrih sem to, tak uz ji nemaji,treba se to uz dal nebude rozsirovat a pridal jsem jeden vetrak navic.
Vlhkomer nemam, ale myslim si, ze je to tim, ze v tom sklepe je normalne moc vlhko |
|
|
sick |
Tak nejake cerstve fotecky
Jo, uz jsem udelal finalni manikuru kytek, a reknu vam, to listi je mazec taktez - z jednoho brcka 4 lidi zhuleni moc, uz se tesim na paldy - ale ustrihl jsem ty z te CD,co mely plisen a nechal vyschnout a jako 3 lidi uplne na plech ale uplne. A ty paldy byly asi tak dohromady po uschnuti do skla |
|
|
sick |
Nejdou mi s fotakem udelat poradne makra, musim si poridit lepsi.
!!!!Lidi ale pruser,kamos co to u neho mam, uz mi tam nalil final solution bez meho vedomi, vadi to nejak moc, kdyz to byla jen jedna zalivka?!!!!
Muzu to teda nechat jeste normalne dal rust? Plisen vypada, ze zmizela, teda aspon zatim |
|
|
metalsodik |
Pokud ti nalil správné množství tak to podle mých zkušenosti už nedozraje , aspoň v hlíně ne. |
|
|
rastafan |
čau kámo máš to fakt mooc pěkný,přeju brzký pokouřeníčko to já si ještě chvilku musim počkat.S tou hnojkou ti moc neporadim,já dávám jenom kristalon květ,ale držim palce čus !!! |
|
|
sick |
to metalsodik:Takze i kdyz to ted necham proste jen o vode treba, tak proste tak kytka za tyden pojde, nebo jak si to myslel? |
|
|
|
2sick:ajajajajaj kamos by zaslouzil petadvacet na holou |
|
|
sick |
to deth: No to by zaslouzil, blbec. Ale nevim, no, uvidim a vyzkousim ,co to udela, ale musim rict, ze kytiz se nafukujou a uplne jim bela pryskirice... Takze neco na tom finalu bude |
|
|
sick |
Takze kyticky na silvestra :-))) |
|
|
sick |
Mozna se vam kyti zdaji ridsi nez byly a je to tak.Dneska mame silvestr a tak jsem je vcera trosku prostrihl, pestujeme preci hlavne pro zabavu a pro poteseni, ne? Nemusim mit kila, staci mi ten pocit, kdyz vim ze je to moje a kamosum to chutna!
A jinak ta shiva je naprosto bombasticka chut, uplne sladoucka na jazyku! Muzu jen doporucit! |
|
|
sick |
To zhuleny: Diky kamo! A jak si uzivas svoji urodicku? |
|
|
sick |
Jako se zapikem nebo jak?Jestli myslis tohle, tak to zitra vykutim! |
|
|
|
roste to pjekne tak at se dari |
|
|
sick |
Ok, tak zitra to tu bude! Slibuju :-))) |
|
|
sick |
Takze ze dneska, ale s tim zapikem to nejni moc dobry, ten fotak ma nejakou blbou kompozici ci co |
|
|
sick |
Ale jako opravdu pokoureni je to huste, na silvestra jsme za asi 6 az 7 hodin zvladli ve ctyrko 2 brcka a 3. na rozlouceni ve tri rano a jako moc sem nevedel no,ale unava zadna velka, spis energicke a mam chut se bavit! |
|
|
|
2sick>opovaz se to pokosit!!!!koukej to jeste nechat!!jeste to nabobtna a chut bude mnohem lepsi
kolik tydnu to mas v kvetu?jak casto hnojis?podrobnejsi info?dikazz a at se dari |
|
|
sick |
Je to v kvetu uz od presne 17.11.2005, to bylo takove vyznamne datum... Takze je to v sestem - sedmem tydnu kvetu tusim.No mometnalne uz to 8 dni nehnojim nicim,davam jen co 2 dny ten final solution, protoze to s timhle dohromady nema cenu hnojit,protoze final vytahne z kyti vsechny hnojky... Tak asi tak nejak |
|
|
|
sick nech to ja jsem cumel co mi to udelalo ze jsem nezkosil v 8 ale az v 9 apul fakt to stoji za to nechat podusit |
|
|
sick |
ok, tak ja to teda necham do konce ledna... a uvidime |
|
|
|
jj presne tak a uvidis ze to bude mnohem lepsi |
|
|
sick |
dal jsem na ne velky vetrak at se plisen uz nevrati a asi to funguje, takze muzou jeste klidne dal zrat |
|
|
mettatron |
pro pristi grow, u scrogu, muzes jeste vic proplytat..tak aby sitka byla uplne zaplnena. vrele doporucuju. obvzlast jestli neni jasny jak se co potahne. prepnout chvilku pred tim nez je zaplnena, muzes ale klidne pockat az se zaplni. ale nestipat, nerezat!..tak se ti nic zpozdi, akorat to budes mit vsechno v jedny rovince...jo a cim vlastne hnojis, na kvet? mozna sem prehlid ale jestli mas dobrej zaklad muzu doporucit pk13/14 je to levny a uciny...at ti to otyka :D |
|
|
sick |
No momentalne uz nehnojim nicim, jenom davam ten FS, protoze hnojivo a to FS jsou primo proti sobe, FS cisti rostlinu od hnojiv,ne? |
|
|
mettatron |
no neni to uplne presne...ale vyslesledny efekt je takovy. v zasade chemickou cestou u kytky vyvolava konecnou fazi dozravani - z venku - jestli se neco cisty tak se kytka cisti sama. nedela to primo fs. u fs nejde primarne o cisteni. je to spis druhotny efekt. proces ktery fs spousti je spis nevratny. zalezi jak dlouho to kamos lil. to nevadi, tak pro priste. pkcko doporucuju. |
|
|
sick |
Ok, hned si to nekde napisu do debilnicku,at na to nezapomenu! No ale docetl jsem se, ze nekteri growri davaji FS uz od pulky kvetu,tak by to melo byt v klidecku...
Jo a rika vam nekomu neco pripravek REPRO-FORTE? Pry to ma brutalne podporovat tvorbu pryskyrice, ze ma pry az kapat!??? |
|
|
sick |
Jo jo, ja to tam nasel taky, ale myslel sem, jestli ma uz nekdo nejaky zkusenosti...
Jo a ta klecka je hooodne moc levna a sou sakra rychly v dodavce! Moc prima obchod a tak blizko! To potesi... :-))) |
|
|
mettatron |
repro forte je urceny k stimulaci prime tvorby canabinoidu, spis nez pryskyrice, mel by zvysovat potenci, ne mnozstvi pryskyrice. no z lidi ktery s tim pestovaly, nejak vyrazne to nikdo nechvalil. doporucuju spis vyladit zaklad a potom klidne zkust reporo, nebo proc ne greensensation, na tom se vsichni shodnou ;) |
|
|
sick |
A ta greensensation je co? Sem vdecny za kazde pouceni...
Hledal jsem to tu a nikde ani slovo o tom??? |
|
|
mettatron |
pise se to green sensation, od plagronu, je to ten nejlepsi a nejdrazsi bloom stimulator :) a vsichni se shodnou na tom ze funguje - teda funguje kdyz fungujou vsechny veci pod nim - tzn. musis mit vsechny dulezity veci v poradku, potom ti z dobryho growu udela vytecnej. kdyz neco zanedbas green sensation to nespravi. |
|
|
sick |
Ha a ta cena! 1250 za 250ml! Jo prominte, hledal jsem to jako jedno slovo! Diky za pomoc chlapi!
Asi si ho budu prat na narozky od mlade...:-))) |
|
|
sick |
Jo jo,dikes za rady,ale po tomhle fakt pojedu tu matkarnu na nejaky cas... |
|
|
mettatron |
mno do jara bys stih jeste jeden grow a behem ty doby si muzes ladit matkarnu, potom vyrobit rizky, zapichat to venku...ten muj zralok mi ale taky nejak zmaha :D a to to jeste neni zraly...aby byla ta spravna motivace musej dochazet zasoby, tot fakt ;) |
|
|
sick |
Jo jo, to je pravda,cim mensi zasoby a clovek dyz neco chce, tak musi schanet, to neni ono, to je fakt. Pak ti dojde, kolik zbytecne utratis a ze bude lepsi vyzkouset neco si vypestovat ...
Ja mam pred sebou maturu,takze musim davat docela voraz, ale patky to jisti :-)))
No ten grow nevim, ale asi spis nee,ale laka to... vsak jeste uvidime!Ale matkarna uz je realitou.. :-))) |
|
|
sick |
No a nejaky update!Dyt ja byl vlastne vcera fotit! |
|
|
sick |
A makra, nejsou nic moc, ale uz mam od puljec slibene, ze mi pujci svuj skvely fotacek, kterym ostatne foti i on!
<------- Tohle je CD, nevypada sice nic moc,ale ze vsech kytek ve skrini je asi nejucinejsi a mela by kvest jeste skoro 30 dni,ale tolik ji uz nedam - jo holt rodice sou v ni poznat!(Crazy Daze = Nevilles haze/Panama red haze X g13 bw ) |
|
|
sick |
U te CD je zajimave, ze kdyz sem zastipnul vrsek te palice, co zacla plesnivet,tak se ta palicka strasne moc nafoukla!!!
Jinak 17.1.2006 budou kytky presne 2 mesice na kvetu - coz je 60 dni(8 tydnu a 4 dny) takze nejspis v tento den pujdou bud pod nuz, nebo jim dam v tenhle den par dnu flushing...
NEVITE NEKDO, JESTLI SE PO POUZITI FINAL SOLUTION MA NECHAVAT KYTKAM JESTE FLUSHING? NEBO SE MUZOU ROVNOU SEKNOUT? |
|
|
sick |
Panove, vcera jsem zjistil, ze soused pesti taky! A me bylo divny, ze se me porad pta na ruzny rada ohledne pesteni :-))) Tak sem se rozhod ukazat vam par fotek - foceno mobilem - horsi kvalita
<----- jako meritko je tam 2L flaska od liftu Jo a podrzte se, je to pesteny pod 150W + 70W v kvetu!!!!!! |
|
|
sick |
No je to zajimavy,ale u nas snad pesti pulka vesnice, je to mazec na co clovek prijde, kdyz zacne chodit ven s jinyma lidma nez normalne...
Jinak 22. Planuju hodit na 48 hodin tmu a pak uz sklizen! |
|
|
|
jj tesim se na smokereport :punk: |
|
|
sick |
Ja uz taky, a moc! Ale dneska jsem se na ne byl podivat a ony mrchy jakoby dal rostly??? Vubec to nechapu,ale palice se proste rozhodly znovu rust. Vyhazuji bile pestiky a tahaji se dal! A to maji jen 9 hodin svetla... |
|
|
sick |
Jo jo, zitra je jeste vyfotim,ale muzu rict, ze vseobecne kdyz sem zastipl jen vrsicek palice, tak ta palice hodne ztvrdla a nafoukla se mnohem vic, nez ty ostatni, muzu to vsem jen doporucit! |
|
|
mettatron |
hm hele mas fotku ty zastipnuty palice, s tim jak vypadala pred zastipnutim a porovnani s nejakou nezastipnutou??? nebo proste neco k tomu...pro predstavu. |
|
|
sick |
Jo jo, tak jsem tady s tim,cos chtel mettatron, tohle jsou fotky NL:
Vzdycky ta vetsi palicka v pravo je ta zastrihnuta a ta v levo neni. Je na nich i zvrchu videt, ze ta zastipla je celkove sirsi a na omak je o dost tvrdsi,neda se vubec zmacknout... U te CD to bohuzel nemam na cem srovnat, protoze tam mam zastiple vsechno |
|
|
sick |
Jo a jinak holkam uz takhle zezloutly listy ale u CD da se rict, ze zcervenaly - ze by to delal ten Red hair v ni? Mno nic, v nedeli pujdou pod nuz holky... Jen porad nechapu,jak je mozne, ze zas rostou?Je to na tech fotkach videt - ty bile pestiky... |
|
|
orik |
Je to něco přirozenýho u téhle genetiky. Taky my posledních 10 dnů začaly mutovat a hutně nabraly:D |
|
|
sick |
Hmmm, hmm, deset dni rikas? No mozna jeste pockam do stredy se sklizni.... Jak moc teda nabraly? :-))) |
|
|
orik |
Už se zdály na sklizení, tak sem ubral světlo na 10h
Bylo to spíš individuální, každá jinak. Nejvíc to narostlo na vrcholovkách. Nevím přesně kolik, každopádně poznáš kdy dát stop:D
Taky je dost možný že se zvětšujou jen opticky a jejich váha bude ve výsledku stejná.. |
|
|
sick |
No je to fakt zajimavy, ja mam svetla 9 hodin uz asi 3 tydny a tohle zaclo pred par dny... Ale jako ne, ze by mi to vadilo :-))) |
|
|
mettatron |
hele u myho gws se to taky zaclo delat ale je zajimavy ze predevsim u palicek ktery jsou primo pod vybojkou. vyrazila na nich uplna houstina novych kvetu, je to ale ridsi...daval jsem si to do souvislosti se zvedlou davkou kvetovyho boosteru (dostavaj ted petinasobek). |
|
|
sick |
No jako je to mozne, ja jsem jim toho FS daval taky ctyrnasobnou davku nez mela byt |
|
|
sick |
To neposoudim jestli je to ridsi, protoze to vyrasilo jen na vrcholkach a bocich,ale nejak zvlast to nenarusta |
|
|
mettatron |
ja jsem jeste fsko nedal, to co mi zacalo rust byl hlavne u tech palicek ktery byli primo pod vybojkou, byla dos blizk...jako by to zmutovalo....a potom kdyz jsem dal topmax (bloom boster od biobizzu) v max koncentraci vyrasilo to i na dalsich palickach. co to udela po fsku, jsem docela zvedavej.
hele a ti steticky, mate to normalne posypany? me se zada jako ze na tom je min trichomu... |
|
|
sick |
Tak drazi pozustali, dneska sklizeno, zitra dodam fotecky! |
|
|
sick |
Tak neco malo ze sklizne: |
|
|
sick |
domluvim se s puljec, jestli mi pujci fotak at si nafotim nejake makra a jak to pujde, tak to sem upnu
Ale to musim v tech -24 nejdriv nastartovat svojeho diesela, trosku problem ale co bych neudelal pro to, at se muzu pochlubit! |
|
|
sick |
Takze konecne makra!Puljec ma moc dobry fotak!
<---------Crazy daze
<-----------Crazy daze
<----------Crazy daze
<-----------Northern lights |
|
|
sick |
A dalsi
Vsechno tohle je Northern lights |
|
|
sick |
A jeste
<------tohle je SHIVA, jinak vsechno ostatni je NL |
|
|
sick |
A posledni
<----SHIVA
<----SHIVA
<----SHIVA
<----- A posledni je jeste jednou Crazy Daze |
|
|
orik |
Nemohl bys to naeditovat a napsat k těm fotkám jména odrůdy?
Jinak to vypadá dobře:D |
|
|
sick |
Takze prepracovano, popisky jsou pripojeny ke kazde fotce zvlast, klidne se ptejte, rad zodpovim vsechny otazky |
|
|
orik |
Tak jo.. Možná je ještě brzo, ale jak to vypadá s výnosem? |
|
|
sick |
Tezko rict ,ale tipl bych to kolem 50g protoze jsme toho uz dost vychutnali s prateli |
|
|
|
tak jak,nastartovals toho dizla?ja nenastartoval sveho benzina :D |
|
|
sick |
nene, nenastartoval,pujcil sem si fabii od dedy ktera byla v garazi :D
hehe,ale tipl sem to ten vecer presne, fakt jsme rano meli -24 na balkone!!! |
|
|
sick |
mam novou skrin:vyska 170cm, hloubka 60cm a sirka 120 cm, bude v provozu pocitam tak za tyden, dva.... :D |
|
|
sick |
Nene, bude tam ta 250W, nemam ted kacky na investovani do dalsi lampy, protoze jsem jeste musel zaridit tu matkarnu se vsim vsudy... |
|
|
|
sick:v tomhle prostoru uz to bude parada,uvidis.Mam uplne stejne rozmery:-) |
|
|
sick |
No, uvidime uvidime, jak to vyjde s penezma, rad bych 400w,ale holt ted na to nemam!
Nemyslite, ze treba na tech 250W je to zbytecne velky prostor?Nemel bych ho treba nejak zmensit nejakou prepazkou? |
|
|
sick |
Dobra dobra, necham to tak, za par dni se vratim a predstavim svoji novou skrin
Myslite, ze ma cenu tam kombinovat indiky a sativa, nebo je lepsi jen jeden typ rostlin? |
|
|
r-man |
No pokud ja vim, neni to dobry kombinovat z duvodu vysokych kytek Sativy. I pokud budesh mit jen Indiku, ale ruzne strainy, je potreba se divat jak dlouho co kvete a jak rychle co roste, aby se to dalo aspon trosku sladit dohromady. |
|
|
sick |
Jasny, planuju tam dat misty,chronic a orange bud, to snad pujde dohromady |
|
|
orik |
sick, jakou misty máš na mysli? Z hanfsamen.at jsem objednával Early Misty(out), pokud budeš mít nějoukou jinou mistynu, rád bych 2-3 semínka směnil.kdyztak PM |
|
|
sick |
Cauec, no ja uz dva dny mam doma misty tady z groweru od Thmch a je to uz vyrostlejsi rizek,ale nadherne rozvetvena, chronic budu mit od puljec a orangebud od kozzyho, jako kdybys chtel, muzu ti z toho jeste nadelat rizky az to bude vetsi... |
|
|
orik |
To je v pohodě, genetiku mám,řízky si udělám sám, jen mě ta Misty zaujala. Už se těším na jaro. |
|
|
sick |
Takze panove a damy, uz mam rozjety novy grow ve vetsi skrini! Odkaz na to mam v profilu, tak kouknete,budu rad!!
Diky vsem za spolupraci tady! |
|
|
|