Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Proč nemáte thready v indoor galerii??? - Klikni zde pro originální téma
Apofiss
Proč?!
Galerka by mohla být bohatší a tady by to bylo přehlednější.Co si o tom kdo myslíte?Chápu nováčka, co se ze začátku neorientuje, ale není problém napsat modovi o přesunutí...
Frutexx
Tak to nechapu - mozna je to muj problem - ale opravdu nevim teda jako . . proc co a jak?
Young Buck
Mno imho de asi o to, že některé thready, ktere založite, a během pár dní (třeba i jednoho) sou prakticky hotové - máte uploadle photos co a jak ste dělali, co a jak teď vypadá... atd.... tak to by mělo bejt asi imho v indoor galerce.
Já sem svoje vlákno hodil sem z důvodu že jsem začátečník, a v indoor galerce by už mělo být něco kvalitnější co do obsahu, ne kde se furt někdo na něco ptá a vlákna májí mrtě stránek.... a sou pak nepřehledný.
tekk_hudy
taky by me zajimal ucelovy rozdil mezi kategoriemi (teda krom toho ze do galerky lze pripojit az 10 fotoz - etc. v indoor pestovani to jde take :) ):

Indoor Pestovani
Galerie Indoor

sam jsem na zacatku nevedel kam zaradit muj thread a tedka uz nevidim duvod presouvat ho jinam. Ale zaroven se tomu nebranim. Je mi to celkem sumafuck :punk:
dame mrda?
Cau lidi ja bych ten svuj thread ze Zakladni pestitelske informace velice rad presunul ale vubec v tom neumim chodit a tady se pise ze to muze presunout jenom "mod" tak jestli je tu nekdo kdo by mi poradil tak bych si to do indoor galerie hodil pac to mam hozene uplne mimo.Dikos :)
Jahudka!
No ja si tam thread zalozil protoze se mi zdalo proste logicky zalozit ho v indoor pestovani..V galerii bych cekal spis jenom ty nejlepsi fotky toho co se komu podarilo vypestovat..
Podle me by to melo bejt rozdeleny na INDOOR pestovani,OUTDOOR pestovani,jiny zpusoby pestovani jako treba windoor a pak by byla samozrejme galerie ale v ty by byly jen fotky s kterejma by se lidi chteli pochlubit ostatnim co se jim povedlo vypestovat..
Jinak kdyz by nebyly nase thready v indoor pestovani tak co by tady v indooru pak vlastne bylo?:eek:
Ja osobne bych byl pro zalozeni threadů kde by byly recenze a testy a jeste by byl jeden thread kde by byly pokusy lidi co neco testujou..To by pak bylo o dost lepsi a skutecne prehledny a daleko vic uzitecny nez je to ted..Ted neco najit je hotovy peklo a vyhledavani neni vzdy 100 procentni..Hlavne ze je tu kanal a kurarna a je to vlastne prakticky to samy.Ja bych udelal misto kanalu Pokusy,recenze,testy...

-Koneckoncu i tenhle thread spis patri do ohlasů a nazorů nebo jak se jmenuje:)
Apofiss
Tady by měli být přesně thready typu těch nad čarou.Snad se nebudem přít o tom, na co je indoor galerie a indoor pěstování :eek:.Totéž v sekci outdoor...
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Apofiss
Proč?!
Galerka by mohla být bohatší a tady by to bylo přehlednější.Co si o tom kdo myslíte?Chápu nováčka, co se ze začátku neorientuje, ale není problém napsat modovi o přesunutí...



Ahoj draku,já to tam mám :eek: :eek: :D :D :beer:
Apofiss
citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT



Ahoj draku,já to tam mám :eek: :eek: :D :D :beer:


Tak je to taky správně :beer: :D

Jinak koukám na ten exodus threadů do galerky, jen tak dál!!! :bravo:
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Apofiss


Tak je to taky správně :beer: :D

Jinak koukám na ten exodus threadů do galerky, jen tak dál!!! :bravo:




To sem rád :D:beer:


Co tím myslíš exodus threadů do galerky?:confused:nedal jsem tam pouze NLXH nebo se mýlím :eek: :eek:
Apofiss
Hohó,lol!!!!:D:D:D

Jsem myslel thready lidí co je měli v indoor pěstováni :D
Frutexx
Cau Apo
Premyslel sem o tom a potom co zacali lidi presouvat sve thready do galerky - sem usoudil, ze prave muj thread by tam mel mozna take byt - urcite asi vic nez v indoor pestovani!
Jenze nevim kde nebo koho pozadat o presunuti - nejspis nejakeho moda nebo koho - i kdyz se tu pohybuju vice nez pulroku je spoustu veci kterym sem jeste neprisel na zoubek . . Tak se nezlob, ze otravuji s takovyma vecma.
Zatim cuss a diky za radu
wolverin
neviem ako inym ale mne prisla pm od carlosa ...Tvé téma s názvem - wolverinov skrina v skrini, 250w son t pro - bylo přesunuto do fóra Indoor Galerie. takze som ani nic nemusel robit :D
Dude
wolverin - woe si nemusel nic delat, protoze sem ti to presunul :D:wink: (to chodi automat, jako od karlose..)
apofiss - mi mluvis z duse - sem tam toho ted presypal mnohomoc - indoor pestovani by melo byt spishe teoreticke - rady / zkusenosti / blablabla...
wolverin
Dude tak teda VDAKA TI MODE :D NAJVYSSI ;)
som si aj myslel ci si to nepresunul ty :frog:
tekk_hudy
Hmmm

Nechci rejpat ale kdyz uz tady tak resite tohle presouvani tak byste (webmastri groweru) meli pozmenit popis kategorii . :rolleyes:

Pac je to zavadejici :
Indoor pestovani - Vše co se týká indoor pěstování. Skříně a jejich vybavení, různé kultivační metody a techniky, strategie a další.
Galerie indoor - Nejpopulárnější kategorie. Lze připojit až 10 fotografií k jednomu příspěvku.

Kdyz jsem si tohle poprve precetl tak mi logicky doslo ze : Pestuju indoor, mam skrin vybavenou, kultivaci metody pouzivam take ruzne cili to soupnu do Indoor pestovani.
Protoze pochybuji ze by muj thread byl jeden z nejpopularnejsich tak to logicky nebudu rvat do sekce Galerie indoor

Proste nechapu co to tady resite.

Navrhoval bych aby MOD podle sveho uvazeni presouval uspesne pestitelske thready z "Indoor pestovani" do "Galerie indoor"

Proste nechapu zalozeni tohoto threadu (kor v sekci Indoor Pestovani). Vysvetlil bych to jednim slovem : Apofiss - neber to jako urazku ale hold kazdy je nejaky. Akorat ze ne kazdy se dokaze krotit a adaptovat

:punk: s vami
Jahudka!
Myslim presne to samy jako tekk_hudy.Ja bych v galerii cekal jenom fotky a v indoor pestovani skrine a indoor vybaveni..

Ja bych udelal Idoor pestovani,Outdoor pestovani,galerii kde by byly jenom fotky co se komu podarilo vypestovat..Mohlo by to bejt neco jako sin slavy jen s tim rozdilem ze by tam byly jen fotky travy a nejlepsich vypestku.Mno a pak zalozit novy temata jako jsou recenze,pokusy,testy..Jsou to dost dulezity veci ktery zajimaj dost lidi a musej to slozite vyhledavat..Bylo by to daleko prehlednejsi...
Dude
huddy - no to asi jo - jak sem tu dlouho, tak uz mi to ani neprijde, ze by to mohlo byt zavadejici...ale to uz je na carlose..
Apofiss
huddy-tvůj názor nesdílím, i když jsem jako nováček též umístil svůj thread do indoor pěstování.O přesun jsem požádal zrovinka Dudeho :D

Mě to takhle přijde logické a nejde o to jaké to má na úvodní stránce popisky.Prostě pokud někde nováček vidí thread typu A, vytvoří vlastní typu A.Jde o to,aby thread typu A byl tam, kam thready typu A patří.Kadíš taky na hajzlu a ne v ložnici!No né???
Mno, Apo - já bych si nebyl tak jistej, jestli všichni groweři choděj kadit na hajzl, je jich tu celkem mnoho, kteří tvé tvrzení vyvrací -
tady: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17697

Zde mnohé historky (zejména od pánu Distillers, lampiao a Lahvan_FlaskiCZ) dokazují, že někdo občas kadí i v ložnici... :)

Sorry za OT

:D :D :D

Jinak souhlas s Apem - seriály s fotkama tzn. - pěstování na pokračování do indoor galerie, kecání o pěstění indoor v indoor pěstování. Já to tak pochopil hned... Jen bych indoor galerii trochu ještě rozdělil :D :D

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19639

:bravo: :beer: :smoker: :slizoun:
metalsodik
Větsina příspěvků se stejně odkloní od původního tématu , například někdo ukáže své fotky skříně a kytek , má tam třeba nějakou nemoc a už to jede přes hnojení ,PH a doporučení postupu co udělat a původní téma se rozběhne do širokého spektra problémů a rad okolo všeho možného.
dalas
citace:
Původní příspěvek od metalsodik
Větsina příspěvků se stejně odkloní od původního tématu , například někdo ukáže své fotky skříně a kytek , má tam třeba nějakou nemoc a už to jede přes hnojení ,PH a doporučení postupu co udělat a původní téma se rozběhne do širokého spektra problémů a rad okolo všeho možného.


Presne tak!
Co takhle indoor pestovani a indoor galerie spojit :beer: na indoor pestovani/galerie?

A misto toho udelat jak psal jahudka

pokusi, recenze, testy

to by bylo dobry.

peac


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma