Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Clonning EarlyBud// joeart - Klikni zde pro originální téma
Zdar

[vacsinou klony strkam do jiffy tabliet ale tento krat som konecne zohnal rockwool...]

takze takto klonujem ja ...

joeart
tixo
Zaujímalo by ma, či sa má nechat ten obal okolo kocky ?
Ja to hned, ako ich idem dat namočit na 24 hod, dám preč.

Inak teraz som zakorenoval také klony, ktoré mali totálne drevitú tvrdú stonku a asi 4 poschodia. Z každého poschodia už valili nové 1cm výhonky. Za 10 dní korene ako bulo. Proste taká malinké 10cm stromčeky.

Tak nech sa darí !!!
2 tixo: ja si myslim, ze ten obal tam je, aby to navysichalo, prece jenom ten obal tam udrzi nejakou tu vlhkost. A obzvlast u techto malych kostkach. ale rozhodne u tech velkych kostkach to nesundavej. Kvuli prorustani korenu z bocnich stran. . . . . .ale je to vec nazoru......... Naschval tam ten obal skus jednou nechat a uvidis, ze to nebudes muset tak casto zalivat.....jinak pekne rizky...... Uz se tesim as taky zacnu rezat sve maminy....cuss
dost som cital a studoval o klonovani a toto je moj prvy pokus s rw kockami [ako som uz predtym pisal] a neviem mal som pocit ze tam ten obal ma zostat a to co hovori santcha ma logiku takze sa da povedat ze s tym suhlasim :D

joeart

ps: dik za kazdu rekciu
inak ak to niekoho zaujma klony davam do parnicku a svietim na ne 110 ks LED-iek a vcelku sa mi dari zakorenovat viac info tu: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18854

joeart
CubE ZerO
No, strcis to do toho RW a potom to ako zalievas? alebo nezalievas to? len nechs tu vodu, co ti pred tym RW nasiakol? Alebo to nechas stat v 5mm hladine vody na nejakej tacke? alebo ako?
Košťál
Dáš je normálně do nějaké misky a vodu do ní jen přilíváš..Až ti z rockwoolu vyraší kořínky, tak to zasadíš i s rockwoolem do květináče jestli teda pěstuješ v zemi..
CubE ZerO
a ake velke su tie RW kocky? a asi aka vysoka je ta hladina vody v miske /nieze tam budem davat vela a ono mi to zhnije/? a polievaš aj tie kocky RW alebo len do tej misky lievas vodu?
CubE ZerO
nemozte mi niekto poradit s mojim predchadzajucim prispevkom ku tejto teme? :

a ake velke su tie RW kocky? a asi aka vysoka je ta hladina vody v miske /nieze tam budem davat vela a ono mi to zhnije/? a polievaš aj tie kocky RW alebo len do tej misky lievas vodu?
cube zero : mno ti erw kocky maju tusim hranu 2,5 cm ale su aj vatsie kukni sem http://www.greenspirit.sk/rockwool.html mno a ako som pisal skor je to moj prvy pokus s rw a zatial netreba tie kocky polievat stale su vlhke ak sa mi budu zdat suche tak ich este navlhcim ale vdaka tomu igelitu a tomu ze su vlozene do parnicku myslim ze tak lahko nevyschnu ...

maj sa
joeart
CubE ZerO
ano, ale ma to stat trosku vo vode - aka hladina vody ma byt? 5mm? do polovice kocky? alebo ako?

som zvedavy :D
tixo
CubE ZerO: o tomto tu už bolo napísané vela, ale predsa len z vlastnej skúsenosti: - namočím tie kocky den dopredu do odstatej vody 24h ph 5 - 5,5.
- kocku potom jemne vyžmýkam aby nebola taká nacucaná
- zapichnem do nej klon + stimulax gél.
- tie kocky držia naozaj dost dlho vlhkost a podla mna by nemali byt vo vode. mali by byt vlhké. postačuje ich pár krát orosit.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma