Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
AK48 (Nirvana) 600w - Klikni zde pro originální téma
mirico
zdarec aj ked som neni skuseny pestovatel tvoje akacko je pekne chcem si ho objednat aj ja vizera to peckovo . pocul som ak 47 je dost dobra odroda co sa tyka uciku je to tak aj u tejto novsej odrody? dik cavs a cest :punk: :bong:
UdL
AK 48 je pokud se nemýlím (a několikrát se to tu řešilo) F2 kříženec původního AK47 od Serious seeds.
drtikol
...riznutej bilou vdovou :punk:

6ti kilo uz je dobrej rachot! mas to pekny! k+
mirico
myslim ze na indor je potom skvela dik za odpoved prajem vela hulenia a uspechov v pestovani cavs a zdar.
ExTip
strejdas


:s tim "bum a sedis" to presne vystihuje, vcera sem kostoval Ak-47 co mi letos vykvetlo pod slunkem a musim se priznat, ze sem byl hodne skourenej, v polovine jointu sem uz nemoh zvednout ruku a dat si prdika:)-no a na dve hodky zasek u telky na gauci.-pak sem z tyhle kyticky mel trosku shitu, tak smotnuta zilka a uz po trech prdech takovej mazecek , musel sem kourit na dvakrat:)-je to ale kour po kterym se clovek moc nezatlemi a ani toho moc nenakeca...-takove narkotik-pukco:)
ExTip
jeho nevyhoda venku je ale ta, pomalu dokveta....mel sem moznost ho mit vedle PwP a byl to rozdil...Ty palice se tmu proste tvorej dylejc, ale naoplatku sou ůůůůůůů:)-bum
MAIKIE
citace:
Původní příspěvek od strejdas


Do 21 dne kvetu jede 400 a 600 az pak, kvuli uspore proudu. Nemam rad zbytecny mrhani lumenama :D

Jinak AK48 je opravdu F2 kříženec původního AK47 od Serious seeds, copyright jim nedovuluje pouzit oznaceni 47.
A 48 tim ze je sativni tak roste jak zblaznena a nevetvi se


tak proc na strankach seedsdirect pisou ze je ak-48 od nirvany indica 100%? ted ji mam 7 dni pred sklizni a vypada fakt nadherne:)
hary
kámo podle mně to žloutnutí nebude PHČKEM já ho hlídám a žloutne mi to sklizen co sklizen a nemohu na to přijít
drtikol
cuz,
hele me to taky zloutne, ale u me je to tim, ze pri flushingu uz nedostavaj kytky zadny ziviny, tak nemaj moc z ceho zit... jinak lampu mam celej kvet cca 40cm od vrcholku a v pohode...
sorethroat
chci se zeptat - kolik dáváš kytek na rohož? 4-5/1 rohož ?
mmm nechci ti do toho kecat ale vzhledem k tomu kolik budou mít v květu ty kytky prostoru na kořeny si myslim že 4-5 je docela dost - osobně mam zkušenosti že už 3 kyti si kolikrát dost vadí a stíní - samozřejmě záleží na tom jakej tam máš model - podle mě AK48 je dost hustá prasárna na to aby jsi tam z toho měl dosti krutou a neprostupnou jungli - mno uvidíš sám :) rozhodně bych ti nedoporučoval to nějak dloho nechat vegetovat - nevim jak v RW ale v kokosu ten veget jede tak rychle že se doporužuje ty kyti přepínat už třeba po 3-7 dnu růstu co jsou na 18/6 :)
ergo čim dřív to přepneš na květ tim dřív se začnou odpočítávat dny do konce :D:D:D Ale zase třeba takovej manhuntt to nechal vegovat asi měsíc a taky to měl luxusní (zase on dával jen 3 na truhlík a měl mezi truhlíkama tak 10-15 čísel rozestupy - což je na měsíc vegetu taky dost rozdíl oproti tobě)

Rozhodně přeju hodně štěstí a úspěchů s dripem do RW média ;)

Gudlak&Peez :pimp:
Matrixx
to strejdas:prostě paráda,co dodat,zajímala by mě vcelku chuť a vůně,Pěstu Zdar

to sorethroat:pěknej avatar :D
KABUTO
Když máš lampu moc nízko tak to vypadá úplně jinak.Máš vysvícený listy i palice,to ty nemáš,máš žlutý i listy na spodních palicích - logicky to nemůže být přesvícením.
Dobře napsal Soreth. a ty dobře pochopil že je lepší přepnout dřív než později vyhazovat celé nedodělané kytky,což se povedlo třeba teď mě :)
Hellboy
citace rybmen: "Ale to ty Víš, vždyť jsi zkušený grower a já si tady zase zbytečně plácám játra..."

v tomto bode s tebou rybmene nemuzu nez souhlasit hehehe, ne ted ale vazne, fukt tendle strejda ty tvoje opsany poucky zna uz dostatecne dobre, ver mi....a tim neci rict, ze ty by jsi nebyl dobry pestitel, akorat si myslis, ze jses lepsi nez stredja a snazis se mu to za kazdou cenu dokazat a o tom bych si dovolil dost vazne pochybovat....
:cool:

peace
Bigsmoker
Zdravím, jedu teď AK - 47 a listy mi taky žloutnou. Jen by měl zajímalo jestli je lepší ákáčko zastříhnout nebo nechat růst bez zastřižení??? Jinak kytičky mooooc pěkný, chce to K+.
Dude
asi slepec Dude by interesoval, cimpak ze strejdas vetrat? nejak nenajit tu :cool:
Máš to moc pěkný strejdo, chci se zeptat na velikos tvýho pěstebního roomu? Používáš pachvej filtr? Dál by mě zajímalo, co všechno používáš od B'CUZZ? Já osobně A+B, PK13/14, Bloei a Atazyme, jedeš ještě něco víc? Dál mě zajímá, jestli nemáš zkušenosti s kokosovejma rohožema, popř jestli některou z příštích sklizní to neplánuješ prubnout? Ať to prima roste, měj se.
luckyBOB
cauvec.no tak tot vypada zase pekne..fakt.mam jen otazku.myslis ze jsou potreba ty kapilary dve?..ja ted delam s jednou a doufam ze to bude stacit..vodu taham pres filtr tak zasrat by se to nemelo..

a ted by se vyplatilo ostrihat konce listu.any bylo svetla na vsechny palice..je pravda ze pokud mas nizke ristliny tak to 600w prisviti ale proc nemit prime svetlo na palice i dole..:)

mej se..cau..parada:)
luckyBOB
prave proto rikam nestrihat ty listy cele kemo..:)
btw.ses stim 48 spokojenej ja sog?
UdL
Čuz! :D

Tady zastřihávač listí. :D :frog: :D

Musim souhlasit se strejdasem, že zásah do listí kytku trošku zabrzí, což je pak ve finále poznat na šištičkách... Zas na druhou stranu zastřihávání během vegetace a na začátku květu kytku stimuluje k tvorbě nový hmoty. Toť můj pohled.

Každopádně si myslím, že 600W by už něco mělo prosvítit, viděl jsem, takže si myslím, že u 600W maximálně orvat spodní šitky, jinak bych tu kytku asi taky nechal...

K zastřihávání jsem se dostal jednoduše - 250W a i 400W moc velkou spoušť neprosvítěj. Jednou jsem zkoušel nechat úplně všechno natural a totál džungle a výnos nic moc...

Toť wše. ;)

UdL
luckyBOB
aspon sem so potvrdil to co jsem si myslel..:)

pockam si az jak to bude vypadat..mam ochlup jiny system nez ty tak jsme zvedav..kdyz tak bys sel taky do 48cky..mej se a at se dari..
GrandmammGANJA
nooo,vypada to exelentne,už sa to rozbieha.naozaj nadhera,nemam slow,zmožem sa len na obdiw a K+ 4 U
snark
strejdas - chceš mi tvrdit že pro takový ty spodní chcíplý větvičky který nedosáhnou ani do středního patra a podobný plonkový záležitosti neplatí že prostřih znamená provzdušnění a to co se ostříhalo nahoře naroste dvakrát pač to neubírá zbytečnou energii????
naturall
maš to moc pekne strejdas K+
Gratuluji k novému avataru, lepšího sis nemohl vybrat, fakt goood strejdo:beer: :beer: :punk: :punk: :punk:
TYGER
Moc pekny fesandy!!!¨Chtelo by to ochutnavecku cetl jsem o 48 docela slibný vlasnosti.Preji vesele pokouření
Bigsmoker
strejdasi kdy budou nějaký aktuální fotečky??? Jsem zvědavej jak se ti to vyvíjí.
Good work strejdo...:bravo: :bravo: Opravdu mooc hezký. Atazyme už nepoužíváš v téhle fázi? Koukal sem v threadu u mettatrona, že radíš do každý zálivky společně s hnojkou dát poloviční koncentraci ATAZYME. Na www.atami.com píšou jednou týdně na průplach? Kdy začínáš používat ATAZYME a kdy ho přestáváš dávat pls? Dík...:afro:
dlouhán
..a podle mýho, když už teda se*eš na ripen a FS, právě teď by ty enzymy k něčěmu byly. ale kytky máš hezký, palice nafouklý.. - K+!;)
Jahudka!
strejdas - Nekde na zacatku pises,ze velikost korenovyho systemu dozenes hnojivama.Znamena to,ze cim min korenu tim vetsi koncentraci jim doprejes?
GrandmammGANJA
koštnut ?mhhhh,ako ti zavidim.
Taq rad by som ochutnal taqy chutny indorik,až mi je do plaču.
wela štastia,zdar !


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma