Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Indoor 250W sodík + 3x18W matkovna - Klikni zde pro originální téma
expiry_date1
Mš to dobre vymyslené.Len nezabudni na jednu vec,keď máš rastlinky na perióde 12/12,mali by tam mať tých 12 hod. absolútnu tmu.Tak si musíš aspoň jednu z tých častí(lepšie by bolo vrchnú časť)perfektne utesniť,aby tam nešlo žiadne svetlo.Keď sa rozhodneš zatesniť matkáreň,tak ju budeš môcť otvárať,len keď budú mať kytičky na kvete deň.
expiry_date1
jus,aspoň čo som čítal,mali by mať absolútnu tmu(teda to vonku nemajú,ale tiež to vonku nedokvitne za 60 dní).Ja osobne,keď mali tmu, som to pre istotu neotváral.Niekto tu písal,že mal na časovom spínači jeden kolík vyskočený a vždy keď mali tmu,tak mu to na 15 min.zasvietilo a kvetinky mu začali znova rásť.Tak by som to radšej vychytal na začiatku.
Jahudka!
jus - To co pises je beznej a spravnej postup.Taky muzes dat semena do skrine,z kazdy kytky az to pujde udelas rizek a ten nechas zakorenit.Pak to das na kvet (rizky musis mit samozrejme stranou na 18/6) a pockas co ti ze semen vyrostlo..Samce vyhazis,s nima i samce rizky a zbytek nechas dokvest a ze zbylejch rizku samicek si udelas matky.Tenhle zpusob ma vyhodu ze hned rychle neco sklidis.Matka by se mela ovsem delat primo ze semen jak jsi to napsal puvodne ty..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma