Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2nd round by lakladno - Klikni zde pro originální téma
Jahudka!
lakladno - Hnojiva AH mam namichany v nadrzi z ktery saje samozvlazovaci system.Takze tam je to hnojivo s vodou namichany treba 14dni a ze bych videl nejaky skody na kytkach nebo ze by to plesnivelo nepozoruju.Protoze jsem se bal aby se to v prubehu doby neusazovalo na dne tak mam do nadrze zavedenou hadicku od vzduchovaciho motorku kterej 2x za 24 hodin na 15 minut probublava vodu s hnojivama takze to je porad michany a nic usazovat by se nemelo..Takze si myslim ze namichany to v pohode vydrzi 14dni.

ICE se fakt dost krute vytahne a GWS nevim.Tudiz to budes mit mozna jeste maximalne zajimavy:)

Svitis jim ted 18/6 nebo to davas hned na kvet?

Jsem na tebe zvedavej a at vypestujes poradnou,velkou,lepivou travu!!

A - ať to roste :satan:
drtikol
servus kladno,
s tema doplnkama-davam je 1Xtydne, tzn. treba obzalivku, podle toho jak lejes...
s tim michanim dopredu bych rek max.tyden, jahudka to ma husty, tam to vydrzi dlouho:D
rixo
paradne!! ten Euro staci v pohode na 400W aj ked je v CT?? thx:-)
Jahudka!
lakladno - Ja myslim ze muzes hnojivem zalejvat klidne kazdou zalivku a vadit by to nemelo.Ja uz tejden jedu AH namichany o 40 procent vic nez doporucuje vyrobce a hnoji se to nonstop a pohoda-nic spaleny neni a nic se nedeje.Vubec bych se toho nebal a rizky hnojil klidne uz ted polovicni koncentraci..Ten vetrak co mas na odtah ze skrine dej na spinacky a nastav ho at treba 30 minut jede a 15 nic.Tim se da taknejak poresit regulace..Taky muzes zakrejt cast saciho otvoru (mechanicka klapka) a vyjde to samozrejme nastejno.Paradoxne kazdej hleda elektrickou regulaci a pritom ta mechanicka je daleko snaz proveditelna.Taky muzes dat na spinacky zvlhcovacku..:satan:
drtikol
servus,
no hele, jelikoz jedes kokos+perlit a nemas tam zadnej zdroj zivin, tak bych to zalejval ahckama furt, jenom bacha abys nepresolil to medium, obcas to prolej samotnou vodou, ale jinak tomu kotli, pac zijou jenom z tech ahcek (mel si tam dat ten vermikompost;)) ty doplnky asi takhle: zalivky- ah, ah, voda, ah+doplnek (zhruba cca.) :D
jinak pestirnu mas v pohode, rek bych ze ti tam vyrostou dobry zla :D
strihorukyeduar
Sekec mazec Lakladno...Sem fakt zvědavý jak se ti to povede..Ale možná mi připadlo že tu jednu kytku jak je nahoře bych dal někam jinam protože mi příjde že trochu stíní tomu řezu dole. Peace:bong:
Jahudka!
Ja se docela divil ze jsi sel do coco potoze jsem na nej neslysel nic dobryho..Kamos me doporucoval tehdy jit do hliny ze je to lepsi.Usychani koncu listu muze znamenat dost veci,ale pokud to v hline nedela je jasny ze je to substratem..Chtelo by to fotky.Takhle tezko rict...Nedostatek hnojek to nebude protoze to by spis zacaly zloutnout a chradnout celkove.Nehlede na to,ze i obycejna voda v sobe N/P/K obsahuje taky a malejm klonum by mela stacit v pohode i voda z kohoutku...
drtikol
prehnojeny, zalej priste cistou vodou a pojede to...
Jahudka!
Celkem dobrej link....

http://www.overgrow.com/edge/showthread.php?t=502075
aHHa
kolko ta vysiel ten zvlhcovac?..lebo na tom linku mi nezobrazi cenu ...neviem preco... :confused:
Jahudka!
lakladno - Napadla me jedna genialni teorie jako vzdycky..Vis proc ti v hline rizky nechcipaly presto,ze se hlina jevi jako by v ni melo bejt vic zivin?(a taky to pravda je).Podle me to je tim,ze coco ma o dost nizsi PH nez hlina a pri nizsim PH kytky nejsou schopny tak moc vstrebavat vsechny prvky cos jim tam ladoval..Tak se stalo to,ze ty prvky misto toho aby je kytky vyuzivaly,tak se v tom coco postupne hromadily az jich bylo tolik ze to kyticky spalovalo..Tomu by odpovidalo i to jak pises ze z toho chcala primo cervena voda...Mno nic no...Jen takticka poznamka:D
metalsodik
Někdy si kytky z matkárny nezvyknou tak rychle na ostré světlo a schnou listy , potom by ale mnělo být vše ok , pokud i nové listy které vyrostou už pod agrem schnou tak je to ve výživě nebo vlhkosti , dej se na hlínu , na začátek je to nej. Někdo raději bublera atd , ale to chce zkušenosti. Hlína má více nástrah v podobě škůdcu ale co se týká výživy tak je dobrá,pokud je hlína kvalitní tak si myslím že při dostatečném množství na kytku stačí hojit až po 4 týdnech , nikdo to však nevadrží ,protože si myslím že čím tam naleje více hnojiva tak budou kytky lepší. Mám ty samé truhlíky a doporučuji ti je prěpažit aby nešly kořeny do sebe , na fotce to není poznat jestli to nemáš odděleno. Jdi do hlíny a, aspoň pro začátek, stačí směs hlíny pro Pelargonie a substrát pro sukulenty + perlit a nějaký kompost , může být i koupený , když není domácí. Hodně zdaru , je to uplně jednoduché pokud dodržuješ základní pravidla.
Jahudka!
Taky myslim ze by to chtelo presadit.Je teda fakt ze jestli to udelas mas zase 3 dny skluz protoze se to logicky zpomali.Ja bych ty v tom kyblu dal zatim nekam pryc pokavad je to mozny,aby se vejskove srovnaly.
To agro je husta vybojka a roste to pod ni silene.Cim mas vic listu tim vic ti jedou.Z toho vyplyva ze ty mensi uz nikdy nemaj sanci dohnat ty vetsi pokavad je nedas nekam pryc..
metalsodik
Přepažit to jde zbytkem z pvc na podlahy a podobně. Někde se to tu řešilo že není dobrá když kořeny prorůstají do sebe. Na ten truhlík pokud to je 60cm jsou ideál 3 kytky , vychází to dost hlíny na kytku , takže nemůže být problém z výživou. po přesazení se to rozjede jak čert a nic za čas nepoznáš.
drinker hulič
ahoj, tenhle substrat mam taky, ale toho perlitu je tam az smesne malo. pridej treba jeste pisek nebo malej keramzit nebo tak neco... ale treba ti to bude stacit. Ja kazdopadne pridaval hodne a puda je u me idealni, vzdusna.... nepodcenoval bych to, mozna i v tom byl problem s tim kokosem, pokud je nekvalitni, nemuseli dobre dychat a prijimat ziviny.. good luck
kozzy
nemůže to být tým, že v kokosu nejsou žádný živiny, že je to spíše takové médium, aby to mělo v čem držet a chybí Ti nějáká složka v hnojivu?
drtikol
servus,

mas to pekny lakladno :bravo: uz jedou jaksvin co? :D jakej styl ze to pouzijes?
Apofiss
zdárek :D,
takže si ty malé necháš??Viděl bych to s nima spíš na takovej SOG, páč sou prostě zabržděný.Jinak na podporu růstu je supr cropmax od plagronu.

Tak zas někdy :D
měj se

Apo :angel:
Jahudka!
lakladno - Ze jim v noci vadnou listy to je normalni.Taky jsem si driv rikal co to je..Jinak ten list s tema teckama to je asi fakt prehnojeny protoze takhle podobne to vypada na moji jedny kytce co mam(uz jsem ji zacal zalejvat jen vodou takze se uvidi)..Jinak ti to roste fakt paradne,ta vejska,stonek atd..To dela podle me prave to agro..Nemel bys to uz prepnout na kvet?Nebo chces prerust jako ja?:D


Tak ať to roste :satan:
Jahudka!
lakladno - Cusss...zajimalo by me jestli uz to kvete nebo jestli vidis uz alespon nejaky bliznicky.Za 9 dni bys snad uz neco videt mel..

Ať to roste :satan:
Čau lakladno, máš to pěkný - GWS vypadá good, teď už jen čekat a doufat, aby se na něm vytvořilo co nejvíce "polystyrénu" :D:D
Koukám, že ICE ti trochu přerostl... Každopádně nice grow:punk: :punk: :punk: :punk: :punk:
Jahudka!
156g

Jinak ice by melo kvest 9 tydnu coz je 63 dni.Tak abys to nezkosil moc brzo.Pripada me ze se jeste dost nafouknou..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma