Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
GreenMassFolio-tek aneb skankový Sion - Klikni zde pro originální téma
Skank Funeral
Zdravim, tak jak se tady dívam na ty krásný outdoory tak mi to nedá a taky přihodim ňákou svoji fotku,sice to neni žadnej zázrak ale mě se to líbí,vždit to jsou moje děti ale odaptovaný od CZechglocka a pár mutantů ze semena.

První foto je největší mrzák to jest Safari mix, ale vubec se na něj nezlobym protože měl podmínky jak v koncentráku ale stejně urodil na ňáký brko,jinak ze semen co mi poslali jako bonus z rakouska.(šiška viz. foto 2)














To je White Satin tak též poslán jako bonusseeds.Ten je natom zevšech po stránce dozrávání nejhůř tvaří se tak na listopad ale zase má tak kolem 2m, na fotce to nevipadá ale on je tam chudák celej ohnutej tak že si pak z něj udělám luk.















Satinova šiška



Z prostorových důvodů jsem nemohl nafotit celou kytku Ak-47,která je z řízku od CZG tak sem tam hodil dvě fotky šišek zbytek si snad domyslíte,ale je v klidu ale jako jedina začiná plesnivět což mě mrzí a začíná se my vymstívat že výsatba proběhla někdy na záčátku červnu jinak by to stihly s předstihem a vřele doporučuju.O výkendu sem hulil plesnívý záštipky až už teď to má slušnou kadenci ale kdo si počká ten se dočká jo a tydle šišky vypadaj celkem už zrale ale to sou vršky a fotky občas skreslujou.

Jinak hnojeno z počátku silnýmy dávkami AH a ke konci Plagron alga bloom jo a ještě občas Phyt-amin














Tady se tyčí salám PowerPlantu z řízku, zatím vypadají slušně
A na dalších fotkách by mělo bejt vydět proč je tak těžké se dostat k jedincovy s foťákem. Z prvních fotek to není moc vidět ale je to taková celá masa Ak+PP+semenáči no a snad tam na ňáky to brko bude ale ještě připomínám že to furt stojí a pomalu zjišťuju že mám v okolí asi poslední stánek s radostí ä všichni se už radujou doma. Tak mi držte palce ať to holky stihnou. A já jen doufám že se ráno probudim celej spocenej v posteli, protože to bude daší slunečný den (nebojte já tam u nich nespim =) a co se týká počtu tak to nevim to zjistim až po ňůžkohodokvasu ale požehnaně.

Ale za takovouhle okokrásu by měla bejt matka hrdá, ale né moje ale ta z který sou ty řízky
Tak se zatim tady mějte pak ještě pošlu jak to dopadlo
:satan::vampire::satan:
Skank Funeral
Tak píšu o něco dříve než sem původně chtěl ale nevšední přírodní úkaz mě donutil sklidit slečny o tak 3 tejdny dříve i tak doufám že mě to na chvíly uspokojí. Aspoň mám dálší motivaci na příští rok.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma