Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jiont???? - Klikni zde pro originální téma
Lackyfree
AHOJ lidi.... trošku mě občas zaráží že někteří z nás uvádějí v různých forech hodně velké množství jointů za den. Není vyjímkou i třeba 25 jiontů za den.....
Nepopírám že to není pravdivé (to ani nechci - zase by jste mě kamenovali - viz zářivky), ale buď jsem člověk kterej nic nevydrží a nebo ta trafka stojí za prd.
Pokud mám u sebe dost dobrej model, nedokážu za den rozdejchat více než tři špeky a i to mi připadá jako olympiada. Pokud však není co hulit, a to se občas stane, hulí se i nic moc tráva - potom i množství 25 jiontů je reálné (chudáci plíce), ale pořád je to moc na jednoho člověka.......
Občas se taky stane že někdo uvede číslo špeků za večer a pak z něho vyleze že v tom s ním byly i další čtyři kámoši. Navíc každý balý své jointíky jinak - někdo mrkev jiný zase žilku!!??
Pokud nevíte o co mi jde... zkuste se zamyslet.....není lepší nemachrovat a psát reálné cifry...???
Jde mi o to že pokud tyto fora si přečte nějaký laik - nekuřák, tak si musí myslit že nejsme nic jiného než banda toxikomanů a on jako řádný občan tomu musí zabránit a upozornit svá oblíbená media (NOVA, BLESK, RING, SSSS..SUPER), ((eště že ty hovada ani pořádně neví co je internet)).
Je my jasné že bude chvylku trvat naši zálibu v pěstění a konzumování MARIHUANY vysvětlit důležité většině lidí
a že to velká část těchto lidí nebude chtít pochopit - proč.... nemají nás rádi... proč:chtějí věřit tomu čemu už věří a co jim někdo šikovně podstrčil.... ale myslím že si to částečně děláme samy..... viz třeba ty jointy! Další položkou je taky věk kuřáků a doba konzumování (např.:15 let a hulím 4 roky, sázím 3rok.....), jsem snad jediný komu to připadá jako blbost..... pokud by tohle uvedl někdo v novinách, je po legalizaci.
Chci poprosit hlavně mladé kuřáky pod 18let, nezveřejňujte takovéto informace.... nic tím nedokážete a pouze můžete ohrozit pozvolnou toleranci.....

netvrdím že zrovna musím mít pravdu, ale zkuste mi to vyvrátit
Hugo
Máš naprostou pravdu. Letos po mě nějací 14 letí smrkáči chtěli semínka. Respektuju všechny věkový skupiny, ale trávu bych nezletilýmu nedal. Nic proti vám mladším 18-ti let, ale pokud kouříte tak to dělejte ne tak okatě. Není nic horšího než když se partička teenagerů baví zhulená v šalině. Jen ať to každej vidí jak jsme vydunění. Doufám, že takovejchle týpků po Groweru moc nechodí a vy ostatní máte rozum. Je přece jen ve vašem vlastním zájmu udělat něco s posranou politikou tohoto státu. A vy mladší paradoxně nejvíc pomůžete když vás nebude vidět.
hh-top
Naprostý souhlas s oběma předřečníky.
K tomu množství: vychloubá se kdekdo, u mláďat je to dokonce zcela přirozené. Jejich touha po uznání okolím je k tomu vede, aniž by snad sami chtěli. Navíc, každý joint je skutečně jiný a málokterý je vyhulen o samotě. Já hulím z dýmky (to jsou asi tak dva jointy na nacpání) a nacpu ji za den 6x, 7x.
K tomu zhulování: účinek drog je ryze individuální a nedá se tudíž příliš zevšeobenit. Ale zvyknout se na ně dá a to samozřejmě vede ke zvyšování dávek. Já po těch fajfkách rozhodně zůstávám zcela funkční a anii večerní jointy s kámoši na tom obvykle nic nezmění. To už je však spíše praxí a tělesnou konstitucí (28 let a 117 kilo.)
K udávání věku: nepřítel skutečně naslouchá (načítá?) a všechno co tu vypotíme, může být jednou použito proti nám. Co takhle, kdyby 18 let bylo 0. Potom 15 by bylo -3 a třeba 25 by bylo +7.
K údivu a slovíčku nikdy: divíme se, že prý brzy hulí, ale i v případě těch - něcoletých, předcházela obvykle zkušenost s alkoholem a cigaretou. Takže je to spíše vývojem společnosti, než čímkoliv jiným. Nerad mladým otvírám dvířka předčasně, ale cítím-li skutečný a čestný zájem, slovíčko nikdy jsem už dávno škrtnul. Nenajdou to u tebe, najdou jinde!

Kdo nehulí s námi...
Lackyfree
Nutno dodat že hlavní odpovědnost nesou na hrbetě autoři GROWERu - teda pokud se něco stane...., tím nemyslím že by mohly za to že nezletilý navštěvují tyto stránky. Kontrolovat to snad ani nejde, ale oni budou ty co to odnesou první - teda pokud se něco stane.
Takže ještě znovu raději prosím nezletilé návštěvníky GROWERu, raději lžete nebo věk neuvádějte vůbec - ochráníte tím ostatní a celý groower (alespoń částečně). Je my jasné že nezletilce nic nezastaví před získáváním nových a důležitých informací (a myslím že je to dobře), ale pochopte že to mohou odskákat jiní...
V dnešním chaosu práva - spravedlnosti, není nic vyloučeno, v jednu chvíli oslavují konzumenti marihuany určitý pokrok vpřed a zároveň se doví že to byl jen fikaný trik naší rádoby demokratické avšak birokratické vlády a jejich posluhovačů...... jenž slepý a hluší svými činny vedou naší mládež do spárů daleko tvrdších drog..................

Na ulicích je zcela zřetelně vidět jak jejich protidrogová novela působí. Už jsem se zcela normálně setkal s tím, jak 16 letý kluci se zcela otvřeně bavý o extázi (MDMA) - tím myslím že ji již několikrát zkusily. V životě člověka nejde o to jestli zkusil nějakou tu drogu (myslím že některé drogy mohou svým způsobem prospět naší společnosti - THC, Extáze, LSD, psilocibin), ale především kdy ji zkusil. Pokud ji zkouší zcela neodborně mladí kluci je zde velké riziko drogové závislosti, ale pokud ji vyzkouší duševně zralý člověk s dostupnými informacemi - je riziko daleko menší.....
Je jasné že pokud si jde mladý a nezkušený kluk (navíc zvědavý) koupit marihuanu k dealerovy, dříve nebo později mu bude nabídnuta jiná droga.... Většina dealerů marihuany sice nenabízí jiné drogy a ani s nimy nechce mít nic společného ale pár jich bude a těchto pár jedinců může způsobit ohromné škody ve formě závislých...................................................
Takže dle mě má smysl odělit marihuanu od tvrdých drog.....

sunset
Grower je jen diskuzni klub na Internetu a svoboda slova proste MUSI platit. A to i kdyz se tato slova tykaji vyroby drog!!!

Kazdy se pri pestovani a koureni pohybujeme v jakesi sede zone. Ale to je skoro vzdycky v zivote! Neni mozne svazat lidi do cihlicky zakonu, to je totalita a ja doufam, ze to je pryc. Kazdy se musi nekde naucit, jak vychazet se spolecnosti v dobrem. IMHO neni moc dobre, aby kdokoli lhal o veku, ale souhlasim s tim, ze neni potreba vykricet na cely svet, jaky jsem frajer co kouri travu. Jenze to jsem se taky musel naucit;) Ostatne - schopnost neco utajit nebo ututlat nekdo nazyva zmoudrenim:D

Drogy u nas nejsou az tak modni, ale nabizi alternativu. Nabizi moznost se vytahnout a zaujmout i uprostred sidliste, kde neni ani blbej placek na fotbal. Ti kluci se vytahuji, protoze to jeste nemaj srovnany, ale ja ani ty jsme URCITE nebyli lepsi.

Nevim, nemam deti, ale pamatuju se, jaky jsem byl. I bez kecu nejakych starochu (nebrat osobne!!!) maji svych problemu taky dost:wink: Uprimne receno muzeme jen doufat, ze bude dost lidi, kteri zacnou namahat mozek, nez si do nej neco narvou;) Jenze na grower chodi lidi ze zvedavosti a proto, ze se chteji poucit. A kdo je zvedavy nebo se uci, premysli = rozviji mozkovou hmotu;) A to se musi projevit i jinde.

Par idiotu tu samozrejme je, ale minimum oproti jinym serverum. Navic nekolik idiotu dokaze ta slusna vetsina zvladnout! Mezi hulici je tech pitomcu samozrejme vic, ale ti sem moc asi nechodi, protoze musi vydelavat na dealera a pestovani pro ne nic neznamena.
Lackyfree
taky jsem byl mladiství a machroval, jenže jsme machroval jinak a o něčem jiném (to jsem terpv začal koketovat s alkoholem).
Aby jste mě pochopily, mám bratrance kterému je 16, hulí ale fest a navíc se pohybuje ve společnosti stejně starých kluků, kteří zcela normálně vyměńují marihuanu za extázi... nevičítám jim to ale děsně mě to štve. je jen otázka času kdy to zkusí i on a já si myslím že v jeho případě by to mělo být co nejpozději.
Když se rozhlídnu kolem sebe tak vidím jak věk mladých lidí co okusily drogy se snižuje a co je horší - pro ně je dealing zcela normální záležitostí, nejen jako cesta jak se dostat k drogám ale i jak si přividělat. Osobně mám pár známých, kteří bez okolků na svůj věk drogy nabízí a kunzumuje!
Osobně znám extázi a i přes její klady znám i její zrádnost....
Dnes kdykoliv si zamanu, mohu do večera sehnat téměř jakoukoliv drogu. Například heroin - v Ústí nad Labem to není vůbec žádný problém, pokud víte kam jít - což se ví téměř vždycky..... avšak nikdy jsem ho nezkusil a ani nechci, je to děsný svinsto, má však stejný názor i nezletilý............????!!!!
sunset
No dobre, ale stejne s tim nic neudelas. Takze ti stejne zbyde jedine - vychovavat sve okoli a doufat, ze i na zaklade informaci od tebe prezijou teleci leta.

Nicmene timhle tonem jim nic radsi nerikej, zni to jako stekajici duchodce ;) ;) ;)
Lackyfree
to sunset: já si nepotřebuji ulevit, myslím že je to vážné... a problémům by se mělo předcházet. Ale máš pravdu že stím neudělám nic - a co se týče 16letého bratrance - je to jeho osobní volba, já ho jen mohu více či méně nasměrovat, teda pokud bude chtít a on zase chce. Jediný co jsem udělal je že jsem mu dal dostupné informace, které jsem měl já (písemné materiály). Trochu do něj hučela sestra která dost ujela na pervitinu (skončilo to detoxem).

Jinak mu zkusím předhodit knihu - Matka Davida S narozeného...., snad zabere. Dál je to jen na něm....
Nutit mu své názory nebudu - musí si vytvořit svou představu o svém životě...... ale to jsem zašel někam kam jsem ani něchtěl... mějte se čau!
sunset
Lackyfree: Souhlas! Vidis, tohle by mohlo byt ucinne. Knizka nebo film, jakykoli pribeh, ktery je pravdivy. Je zvlastni, jak je pravda ucinna, mozna by se mohl neco priucit i bratr Severa :)
Walhalla2000
uffff....

neber te to spatne, ale vase posledni prispevky trochu zabocili a stali se prilis "osobni" a nikoliv tematu se zcela tykajici. Klidne pokracujte, ale neni prave na takove konverzace PM jak delana?

hehe....

._)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma