Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Nejdelší brko !!! - Klikni zde pro originální téma
Ritch da Bitch
Čus lidi, jestli máte fotky, kde ste třeba smotali hodně velký brko, tak to sem hodte, zajímalo by mě, jak dlouhý brka motáte ... tak sem hodte fotky pls ...
tgm.amster
Moc fotek tady zatim nemas :), tak snad se to ted rozjede;)

EDIT : je to z leta 2004 a je to nejaka fruta v sesti papirkach(cerveny smokingy) a filtr ze ctvrtky :)
Breinwolf
Na podzim 1999 jsme smotali jedno velky a doufám že na to nezapomenu pošlu ti o vikendu fotku.
moswa
hmm.. mooc pěkný. měla sem fotku na který bylo krásňoučký dlouhatánský brko-bylo přes půl batohu:vampire: ... ale fotka zmizela v nenávratnu.. až pořídim další tak přispěju;) :wink:
Jarexx
tgm.master : ty vole pěknej špekoun kolik lidí to skuřilo??
nobodyisnobody
tak vidim, ze velke brka motaju aj nasi cesky bratia a sestry..tak ja sem dohodim fotku co sa podarilo nam, len ju stiahnem z mobilu...
moswa
smoking deluxe?? hmm. to by stálo za to asi vyzkoušet v praxi. to moje nejdelší mělo taky asi 30 čísel, ale byli sme na něj tři:D :D .
luckyBOB
kdyz jsem kdysi zacinal balit brcka tak jsem si kupoval jen zlate smokingy..ted vetsinou cerne ocb..ale ono je to docela jedno.protoze takovy speky balite malo kdy a ja vetsinou balim ziletky pro 1-2 lidi..pokud je vice lidi balim mrkev pro 5 lidi..a pokud jsou narozky atd smotnu ruzu,,a nato jsou ocb dobre..(podle me)..protoze dobre drzi

KTEMATU..deluxe..parada.. vrele doporucuji na tyto akce!!
moswa
já podporuju jedině zlatý smoking. falt dle mě nejlepší papírky. dllouhý OCB jedině na dloooooooooouhatáááááááánksý brka. :satan: . a stejně se ta krabička na ně(kryt) okamžitě rozmačká, takže sou ty papery na nic. fakt nejlepčí sou smoking:baby:
šiška-skunku
zlaty smoking suxxx !! nejlepsi papirky sou OCB a ty rolowaci se hodej na ty delsi brka ale i na osobacky :) ta krabicka fakt moc newydrzi proto sem ji jednou zkusil woblepit samolepicim papirem a wono to drzi :)
tgm.amster
2 Jarex : Bylo to pro asi 6 lidi, nejdriv se vsichni tesili jak maly ze budou poradne mimo, a kdyz sem to v pulce tipal tak 2 uz spali:confused: , holky se musely projit a ja s kamikek sme po asi pul litru vinka vykydly pak taky:mutant:
tgm.amster
2 Sar : Ta fotka je asi 3 roky stara, a v 17-ti sme nehulili tolik jako dneska, to sme se zmazali vzdycky jen treba pri kalbe o vikendech, a model to byl moc dobrej, a zabalenej v 6ti papirkach, a normalne popredu:eek: , asi by ti teda moc nechutnal:p: Ale dneska by jich mohlo bejt za vecer klidne vic, to je jasny:smoker:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma