Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 2 [3] 
muj 3.indoor 400W mandala seeds - Klikni zde pro originální téma
2jahudka>diky moc jeste dodam podrobnej popis ucinku
k tem zlutejm listum:
ja si myslim ze je to tim ze kytka proste dozraje a ty listy uz proste nemaj duvod dal zit tak zloutnou a vadnou ale je to jen ma teorie
panove mam ted moznost fungl novy 400W s zarovkou sylavania koupeny odjeta jedna sklizen a je to za babku (80eur) z toho mi ten typek (muj vybornej kamos z norska) 60 eu dluzi takze zaplatim 20 a mam ji takze jsem na vazkach
mate nekdo zkusenost s pestovanim pod 800W v satniku?
nebo lepsi koupit metalhalogidovou vybojku a pouzit to na rust?
prispejte svou troskou do mlyna :D
sick
Panecku, 800W je mazec, to abys tam k tomu potom chodil se silnyma slunecnima brylema! :-))) ale kolik elektriny to vezme! ale zas na druhou stranu ten vynos asi bude stat za to! a treba puljec ma methal zapojeny normalne v predradniku na sodik, tak ti pak staci jen vymenit zarovky...
2sick-o tom jsem psal o elektrinu mi nejde na to jsem moc velekj fanatik abych koukal na spotrebu ale spis se bojim vedra a tak radsi sonduju
sick
No hic to bude asi slusnej, nafutruj tam klimatizaci - to by byl luxus mit klimatizovanou skrin,nemyslis? a pak tam vraz 2000W sodik a budes z te skrine mit kila a kila... :-))
2sick>hehe no klimatizaci snad ne ale urcite to bude potrebovat odtah jak hovado :D
sick
No a muzes to pouzivat jen v zime, v lete to neuchladis ani nahodou, kdyz tam mate pres den 40 a tak...
no to je jasny v lete prave nejde ani tech 400W :( proto chci nahodit 800w a tema 2 zimnima skliznema si napestovat na celej rok(mam silenou spotrebu a proste miluju nadevse chut dobryho indoor skunku)
2puljec>jeste zatim nevim jak velka skrin bude ponevadz to jdu zejtra omrknout ale pomerim a hodim sem rozmer ale tak jako tak i kdyz budes mit na malou pestirnu 800W narostou ti na tom vetsi paldy nebo ne?
2puljec odpoledne du do novyho bytu zmerim nafotim a proberem to jak by to asi bylo nrj udelat
sick
Cauec, taky ty se stehujes,jo? Maly prostor pro pesteni nebo jak?

Jo a vis o tom, ze s puljec jsme z jednoho mesta?Zname se i osobne, je to muj growkamos:-)))
2sick>stehuju se protoze mi skoncila smlouva na pronajem a musim se stehovat do novyho bytu
skrine jsou tam prej dvojnasobny :D:D
a 2.ctryrkilo mi kamos dneska donese v pondeli jdu koupit white widow od dutch passion
dutch_passion
a tipuju ze do 3 tydnu nahodim thread muj 4.indoor 800W :D:D
hehe s pulcem z jednoho mesta jo?se asi stavim az budu v cr :punk:
sick
No tak to jsem na to uz hodne zvedavy a drzim palce! Ja ted budu rozjizdet tu matkarnu at jsou najaro rizecky ven... Takze ted jenom matky a s indoorem na par mesicu seknu,ale jen na par mesicu...
no a tady par dalsich fotecek ze suseni (specialne pro jahudku zapalovacovy fotozz:D)
no a tady par dalsich fotecek ze suseni (specialne pro jahudku zapalovacovy fotozz:D)
1:a jeste jednou yamuna je nadherna
2-4:krystalica
5-6:bigbang
nic jsem z toho jeste nekouril takze podrobnejsi popis a fotky jednotlivych palicek dodam pozdeji
EDITOVANO!!!!
k ty yamune muzu dopsat ze jsem ochutnal prave ted
chut> jemna a luxusni typicka jak kdyz koupite v amstru pytlicek :D
high energicke neposedis prichazi uz v pulce jointa
NENI TO TAKOVA BOMBA JAK SHANGHIGH ale je to opravdu vyborne
2kalimist>myslim si ze mandala seeds je jedna z nej bank ziju ve spanelsku a tak neobjednavam seminka ale vybiram si je v growshopu :punk:
2sick>ale jen opravdu na chvilku :)
sick
No ja jeste uvidim, treba najdu nejakou jinou skrinku vhodnou na matky, lampy mam ostatne taky dve tak co, ze? :-)))

Hele na tech 800W ti fakt fandim, sem na to moc zvedavy!
2sick:dneska jsem byl okouknout skrinku (bohuzel jsem se silene vyrusil ze shaghigh)ze jsem nevzal fotak
ale skrinka luxus cela bila :Djak urcena pro grow je to dvojskrin neprepulena s 4 vratky takze odstranim z kazde strany jedny vratka a dam misto nich karton se zabudovanymi odtahy na kazde strane nahore
a na kazdou pulku skrine dam jednu 400W no asi to moc nechapete ale do tejdne to mam nakuteny ale to uz na jinem threadu :punk:
bohuzel nemam do leta cas na rizky a matky takze pojedu pro zacatek 800W ze semen abych stihl sklidit jeste pred vedry a pres leto to prebuduju na rizkarno matkarnu/kvetarnu ale to az hodne do budoucna
sick
No tak to do budoucna mas huste plany! budes mit megaskrin a ne skrin kamo! A doufam ze i megamatro!
no uyvidime jak to dopadne v praxi
2sick>videl jsem film z holandska o pestovani indooru (esli xces posli adresu v PM a ja ti to vysmahnu a poslu jedna se o filmy i grow chronic,how to grow marihuana indoor a jeste dalsi 2 nepamatuju si jmeno)a tam typek holandan hlasi uprostred 20ti metrove pestirny a snad tuny skunku ze do 600W to absolutne nema smysl pac malo lumenu .......
mozna me ukamenujete ale ja s nim naprosto souhlasim nejedna se o mega skrin ale budou vedra a potrebuju napestovat abych mel indoor az do rijna protoze v letye tu neuchladis ani 70W :( bez klimatizace
sick
Zdravim hele tyhle filmecky mam taky stazene z netu, daval to tady na groweru typek s nickem lakladno - urobil FTP a vsichni si to stahli kdo chteli, takze je to tady znamy :-))) Ale dik za nabidku!
tak skrin je nainstalovana 800W (2krat400W) dal jsem to proto ze v lete bych neuchladil ani 400W a tak nemam potrebny cas na vypestovani matek a nasledne narizkovani :(
a tak dam 21 seminek a odstranim samce a budu spokojenej s deseti rozrostlyma samickama
no pockam az vyjedou prvni kyticky a nahodim thread tady zatim predbezne par fotecek vyresene pestirny
2kalimist>ja nakupuju v lokalnich growshopech ale zkus treba nirvanu
http://www.nirvana-shop.com/cannabi...8825b9deca6d974
nebo tady mas link na ceskej shop kterej se zabyva prodejem semen po cr
http://eastseeds.com/cz/
ale priste trochu vic hledat a pozorneji cist prispevky :afro:
k fotkam :
misto vrat jsem nainstaloval sololitove desky bs jednou stranou natrenou na bilo a do nich jsme s kamaradem nainstalovali 2 odtahove vetraky a jeden pritahovy
no je to dost hlucny a neodzkouseny ale mouchy dovychytam az za chodu
jeste dam dovnitr jeden nebo 2 ofukove vetraky na kitix a uvidime jak 800W zatopi :D
SCRAT
hoj vetrak na pritah je zbytecnej.... tak ho bud otoc a nebo ho odelej a sniz hlucnost...

jinak jesli to mysles jako aby to foukalo cerstvej vzduch na rozstliny tak stejne tak je ofokne pasivni dira dyz budes met solidni odtahhh..
ja mam jako pritaj jen 4 pasivni diry o prumeru 70mm a teplota si hacla k tem 25-26 stupnum
a su spokojenej...
metalsodik
Když už můžeš nakoupit 2*400w lampy , tak investuj ještě do stříbrné Agro folie ,cena není nijak šílená,podle obchodů od 250-350 Kč za 1,5m * 1m. Je to něco úplně jiného než bílá barva , neznám nic lepšího a je to dobrá i na údržbu . Stačí když polepíš je to místo kde jsou kytky ,metr od spodku to nemusíš dát.
2scrat>hele ona je ta dira na ten pritah udelana primo vlevo uplne dole(na ty prostredni fotce je trochu videt uplne dole) myslel jsem ze ten vetrak by tam jako foukal studenej vzduch od spoda a jeden odtah uprostred a jeden odtah nahore (zitra to nafotim lepe) myslis ze to nema smysl a neochladi to aspon trochu?mam vetry ze tech 800Wbude moc topit
2metalsodik>ja tu folii mam (na 1.fotce pestirny je tam trochu videt srulovana v rohu)mel jsem ji nainstalovanou predtim a moc me nenadchla tak jsem ji strhal urcite to izoluje teplo a ty bily steny to trochu chladej tady stoji 2eu/m mam asi 10 metru ja tu folii puvodne schovavam na pozdejsi prebudovani na rizkarno/matkarnu ale nahlodl jsi mne a prosimte ja jsem ji tam mel instalovanou tou vic lesklou stranou mozna se to tam ma dat tou stranou matnejsi a to byl duvod me nespokojenosti :pimp:
myslite ze bych k tem pritahum mel pridelat ty trubky od stinitka a propojit s odtahama?shodilo by to nejake stupne dolu?
panove diky za rady moc si jich cenim presne tohle ted potrebuju :jumper:
SCRAT
hh ty me nechapes te vetrak je zbytecnej foukanim do vnitr ..to ti vykon chlazeni nezvedne..

dole udelej pasivni diry co nejvic aby to tama mohlo dobre nabirat

ten vetrak bych bejt tebou dal na ten aluflex a tahnout jeste pres stinitko do stropu.
chapej cim silnejsi udelas vyfuk tim vic to bude nasavat a nemusis tam mit vetraky:)
2scrat>mas totalni pravdu dneska jsem zkousel teploty (nevylezlo to nad 28 :punk: ) a s pustenym ci vypnutym pritahem byla teplota stejna takze asi ten vetrak vyndam a dam tam misto nej mrizku na pasivni pritah
kazdopadne diru do stropu udelat nemuzu pac je tam deska skrine a je to dost draha stavebnice a diru ve dreve tezko zamaskujes :( takze nevim jak ten vetrak nejlip vyuzit kazdopadne nahazuju novej thread a davam tam dnesni trochu podrobnejsi fotky tak please jukni jestli tam mam jeste nejaky mouchy
2puljec>ten molitan jsem dal po obvodu jak jsio rikal a trochu to pomohlo dam tam ale jeste ty gumove podlozky mezi sroubky a uvidim co to udela diky za radu k+
no a tady je uplne posledni palicka z tyhle varky je to palicka yamuny a byla vyborna
chut trochu ostrejsi zato vyborna
aroma typicke skunkove a high bych prirovnal k horici hlave a naproste zmatenosti cvilku i motani se pri chuzi
s kvalitou tady toho koureni jsem byl nadmiru spokojen jen snad vetsi vynos chybel ale i tak to bylo dobre :punk: :punk: :punk:
MandalaMike
Hi deth!
This is a great report on the Limited Collectors Edition! :bravo: Ok, I don't get everything you wrote... good reason to learn Czech though *lol*, but the photos say a million words!! Super quality and the plants grew really healthy indoor.
Well, I hope you were satisfied with the smoke too... the photos look dee-licious enough. :smoker:
Btw can we post some of your pics online in the Mandala gallery?

Keep up the good work,
Mike
:bandit:
Apofiss
Lobista jeden!Řekni mu, že jedeš Mandalu jenom proto, že bydlíš ve španělsku :D
2mandalaMike> it s a honor for me see this words in my thread :punk:
limited edition was very good choice the harvest was realy killing and heavy my friend was abslolutely dead after every joint of this harvest
the taste of shanhigh (my favorite plant) was so nice :smoker:
every strain was finaly with nice taste and very deep high :D:D
and big bang and yamuna>>>WOW!!first puf and explosion and hot wawe in my brain.
next harvest i want to try the hasberry (if it coming to my local growshop)its looking very nice and strong :D:D
if u like post some of my pictures to your website just do it i will be glad and honored with that
sorry for my terrible english language :mutant:

2apofiss> hehehe :D:D:D
vybral jsem mandalu ze 2 duvodu
1.hulil jsem na spanabisu v barcelone s nekym z mandaly u jejich stanku a po 3 prdech jsem musel utyct na vzduch :D
2.kamos dojel primo tuhle varku semen indoor a prinesli mi ochutnat od kazdeho modelu do tydne jsem mell ty seminka taky maji dobrou cenu 100%klicivost a ty dardy!! :D:D
jinak tady maj v growshopech snad vsechny seedbanky (dutch passion nirvana paradise....)
nebejt tech trech smrticich prdu yamuny asi bych do toho nesel coz by pro mne byla velka ztrata
EzrevTHC
muj prekrasny :) indoorek

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma