Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Problém - nechutenství po hulení - Klikni zde pro originální téma
Sp3k
Cesto sem se chtěl jen zeptat jestli třeba hulení nemá nějákej vliv na hlad. Myslím tím to že tyto prázdniny sme s kamošema prohulili komplet celé dva měsíce a asi po prvním měsíci sme se bavili a všichni sme měli potíže s tím že sme neměli chut k jídlu. A celková demence taky stoupla aspon na sobě sem to poznal tak vymitej sem nebyl snad nikdy:frog:
FlickerBird
divné, konopí naopak hlad vyvolává, občas mám docela brutální nájezdy na spižířnu a hlavně cokoliv sladkého
pokud jste hulili nonstop tak se vymytosti nediv, většina lidí nemůže hulit nonstop :)
Sp3k
Jj hladové modýlky bývaji svině:frog: a nejhoršíj e plná lednice:) Projevovalo se to celkovou nechutí k jídlu za celý den sem toho sněd mnohem méně než obvykle.Ale asi tak na dva týdny sme vysadili a už je to v poho
korkis
Ty vole to je trošku ujetý ne... hulit a nemít hlad, to já po fajču dostanu vždycky takovej narkáč, že musím jít požrat celou lednic... :popcorn:
No ale já mám zase zkušenosti, že pokud jedu nějakej
ten týdenní nonstop :) s kvalitním modelem a dostatečným dávkováním, tak u mě se ten stav po pár dnech spíš překlopí do stavu podobnýmu jako na nějakejch slabejch koulích, spíš sem i to tělo trochu odřízně od té mozkovny. Čili, žádný hlad, v tričku venku i zimě,
spinkání ve 4 ráno atd.....
waterpiper
Naprosto souhlasim. Pokud jsem hulil obcas ( rozumej 1-2x tydne ) mel jsem zravku skoro pokazde. Ale nyni v obdobi sklizne, kdy hulim kazdy den, se me matka pta, jestli nemam zdravotni problemy, protoze vubec nejim :) Idealni dieta :)
jožka
Heheh... no to je klasika... hulení sice vyvolává pocity hladu... ale nesmíš vyhulit 5g kambodže deně... grrrr... potom už to moc o hladu není... prostě totální vybřed... maximálně ukojíš žízeň... ale není to o tom že bych neměl hlad... je to o rozmlsanosti... v takovejch situacích volím kvalitní restouraci... :))) no samozdřejmě těm méně štastnejm to nedělá dobře ani na hlavu... sleduju moře takovejch lidí kolem sebe...
Ruf-Nikers
no u mne je to tak,ze kdyz se zhulim a sem dobre, tak na nic chut nemam-(dokonce si myslim ze ganja otupuje chuťovou vnímavost)-ale to se bavim když sem v navalu---pak když příde výkyd(nemam rad tohle slovo),začína u mně teprv nával žravosti--jelikož říkáš žes pálil v kuse nedivim se žes měl nechutenství k jídlu......ja už mam takovej defekt že žeru skoro jenom večer a vnoci, což mi příde neetické k mému žaludku,ale co naděláš ....
Aien
Na tohle tema uz se na groweru psalo nekolikrat, tady je odkaz http://www.drogovaporadna.cz/# na stranku, kde vam podrobne vysvetlej co to vsechno dela v hlavicce, je tam ten hlad vysvetlenej. Staci kliknout napravo na "Co delaji dorgy v mozku" . Jinak u me plati to, ze kdyz si zahulim mam ukrutnej hlad a, to i treba kdyz sem jel pres prazdniny taky pekne vkuse :) Nikdy se mi este nestalo, ze bych hlad nemel, snad az na par pripadu, ale to sem toho mel najednou hooodne moc michany a navic alkoholem.

Jinak je taky druha vec to, ze pokud se skourim, tak ze nejsem schopnej se skoro ani hejbat, maximalne sefurt tlemit tak samozrejme nejim, pac je to zbytecnej luxus :)
Sp3k
waterpiper:)
Jo aspon někdo nejsem v tom sám
moswa
to je asi docela psycho když po tom nemáš hlad ne? já sem na ten skučící žaludek a nesnesitelný divný chutě zvyklá a baví mě to :D . oblíbená činost-bílení ledničky, špajzu a podobnejch prostor :p:
Tak to ti docela závidim, já ma teda šílenej hlad, nebo spíš chuť. A já celej den nejim, tak večer toho pak spasu dost:D
Možná je to tim,že už jsem zvyklá a automaticky přemejšlim, co si pak dám dobrýho, i když ty chutě už nejsou, co bejvaly. tatranka už není tak nesnesitelně dobrá a sýr neskutečně vyjmečně lahodnej.
A dny, kdy jsme byli opravdu permanentně zkouřený, jsem měla taky chutě. Nemůžu říct hlad, ten v podstatě nemívám. Ale třeba na HHkempu, kde to opravdu jinak nešlo, než si celý dny pořádně užít, jsme se neustále cpali donutkama, bagetama, všim možnym. na nechuteství si nemůžu stěžovat :D
Ruf-Nikers
Donutky z HHkempu-nedelejte mi chute!:)
No mě přijde, že po zakouření si a odeznění toho nejlepčího high,
má ten mozek snahu substituovat-doplnit tu odešlou libost tou libostí
z toho žrádla, že si člověk tím prodlouží blaženost.
Janísek
Já jsem na tom taky tak, že skoro nejím. a když se najím- a to jenom lehce -tak je mi zle. Ted taky valím už 2 měsíce skoro každej den (třeba tenhle týden jsem vynechala 1 den ):( a stává se mi čím dál častěji, že se mi obrací kufr, když dám. Ale jakože naprázdno...i z cigaret. Zaměstnání mám taky hektický, kde když jím, tak za běhu a to ještě bulku nebo tak něco. Zato hodím 6 kafí s přehledem, pokud ještě nedám někde večer a hafo cigaret.
Prostě zdravý životní styl......co dodat
Janísek
fluit:
to bude prostě odvařenej žaludek nebo něco....zpravidelnit jídlo, nějaký vitamíny a bude dobře....nebo třeba odjet někam na víkend a nehulit??
Janísek
Fluit:
Musím ti říct, že za včerejšek!!! to je neděle jsem snědla víc, než za poslední 2 dny:) v poledne, pak večer a mezitím něco do pusy jen tak..
a nebylo mi zle. Kouřit přestávám - mám poslední krabku a konec(pokus o konec?), hulím zásadně až navečer - práce nedovoluje ani prdíka. Ale neříkám, že to pak nedoženu :) no a chtěla bych třeba dosáhnout toho, že nezahulím v pracovní den. A to vidím, jako dost náročný úkol. Se znám a za 2 dny se na to vyseru a nabořím, že! A kafe teda jako neomezím. bez kafe není život:)
Sp3k
tak to ti přeji hodně štěstí já už přestávám tři roky a pořád ne a ne :smoker:
Janísek
Sp3k:
s hulením nebo s tabákem? Protože já se pokouším přestat s tabákem. O tom druhým ani nepřemýšlím:)
Sp3k
Radši budu hulit dokud mi to plíce nerostrá bo ten shit ze startek není zrovna zdravej pak byvájtěžké potíže s výdrží


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma