Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
0 dní růstu - Klikni zde pro originální téma
Thcmh
podle toho co mas za odrudu - normalka je 60kvetu, ale jsou kterym staci i min :D Rust podle velikosti kytek a po prepnuti se jeste vytahnou treba o pulku :)
UdL
Osobně jsem zkoušel párkrát dát řízky přímo pod 12/12. Kytka si sama vyroste do potřebný vejšky, aby aspoň trochu vykvetla... Prostě si vytvoří určitý minimum, bez kterýho kvíst nezačne...

Většina modelů je kolem 50 dnů plus mínus, takže budem počítat. Určo chceš něco na svátky, takže sklízet by to chtělo aspoň v půlce prosince, aby to trochu uschlo.

Když budem počítat 7 týdnů květu, tak mi to vychází, že bys měl někdy poslední tejden v říjnu přepnout nehledě na vejšku kytky! Takhle bych to udělal já.

Pokud přepneš hodně malou kytku, nečekej velkej výnos, spíš tak matroš na 3-4 luxusní bambára! ;)
inf3cti
ked budu mat malo dni rastu, budes mat maly vynos - nezabudaj, ze po prepnuti este rastu, ja som svoje prepol ked mali okolo 20-25 cm a vyrastli na nejakych 60-70cm, keby som ich nezrazil mriezkou.
ked budu mat malo casu na kvet, sisky budu na hovno, budu male, makke a nedozrete(slabe), takze uroda nahovno. tak si vyber. ja by som im dal radsej viac casu na kvet. kvet sa da urychlit kvetovym stimulatorom, hnojenim s vela P a K a malo N, este drsnejsim svetelnym rezimom, nez je 12/12 ( napriklad 10/14, ale o tom si radsej este nieco zisti) a pre lepsiu kvalitu pridavok UV spektra (vybojky Reptilight, Repti-Glo). Pouzi hlavu a google, po nete je toho dost, staci zadat spravne keywords.
Black Mishak
Mno jako kvet neochcijes, protoze teoreticky cim driv to sklidis nez je to zraly, tak tim vic si zmensis urodu. Takze jako nejakej rychlej kvet neexistuje. Pokud to chces rychle, tak zkrat rust. Vse zakezi na tom jakou mas pestirnu. Ja osobne bych v nejake super velke skrini nesvitil na nejaky maly mrnousky. Ale obecne plati, ze po prepnuti na kvet rostlina vyroste jeste minimalne o pulku. (nektery jedou jak sileny aby to dohnaly). Navic pri technice scrog (z rizku) v podstate nemusi byt rustova faze... rovnou se prepne na kvet.. Takze uz to na kvet klidne ted prepni, ale hlavne to nech dozrat, jinak z toho budes mit nic.

PS: Co tam mas za zarivky? Nevim jestli to vis, ale zarivky jsou fajn na rust ale na kvet se pouzivaji sodikovy vybojky... pod zarivkama ti taky neco vykvete ale nebude to asi zadna slava... Hodne se tady mluvi o jistejch zarivkach OCEANIC COLOUR , ktery by mely byt vhodny i na kvet.... napis to do vyhledavace a mrkni co ti to vyjede.. prave se to zkousi a mas tam i obrazky...... (nevim jak mas velkou pestirnu ale pokud bys prece jen chtel jit do sodiku, tak myslim ze by ti mohl stacit kolem 150w a cena se pohybuje kolem 1400Kc (nevim presne).. kazdopadne se da sehnat od nekoho z groweru za min....

Pokud se nekde mylim tak me opravte....


Edit - hmm tak vidim ze me uz par lidi predbehlo... :-)
Thcmh
nemas sodik? myslim, ze to neni moc good :(
fireant
Kde jsi koupil ty zarivky?
UdL
citrus: JJ, vegetaci ošidit můžeš, dobu květu ne. Takže ten příští tejden bude akorát!!! ;)
inf3cti
ak si o tom Kristalone poriadne nehladal, tak hladaj. je sice lacny a nieco ti s nim vyrastie, ale s lepsimi hnojivami mozes mat lepsie vysledky. Kristalon Rast je na rast pomerne OK, ale Plod a Kvet je na marihuanu nevhodny. ak to myslis s urodou vazne a nechces investovat tazke prachy do profi hnojiv, tak skus na rast Wuxal (ale ma malo Mg, takze pridat horku sol) a na kvet OBM, alebo nieco podobne, co ma vela fosforu a drasliku. pozor OBM neobsahuje stopove prvky, je to ciste NPK, takze treba s nemu pridat nejaky 'multivitamin'.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma