snark |
case - úplnej Horst Fuchs :D |
|
|
b.bang |
co kdyz se jedna o policejni agendu?jen takovy pytel na zajice |
|
|
sorethroat |
citace: |
Původní příspěvek od b.bang
co kdyz se jedna o policejni agendu?jen takovy pytel na zajice |
Takové obavy už tu přeci jednou byly ale nicméně po prověření oné firmy se 100% nejedná o nějakej policejní pytel na zajíce - nýbrž o celkem vychytaný šifrovací plugin do mobilu kterej je schopnej zajistit zkrze asimetrickou šifru naprostou privátnost jakýchkoliv smsek co jsi s dotyčným (který to musí mít samosebou také nainstalované) píšeš :)
Prostě je to čistě komerční projekt lidí kteří se realizujou vytvářením určitých kryptovacích standardů na ochranu osobního soukromí na které máme všichni stejné právo ;)
A basta! Konec podezřívání :rolleyes:
:flamer: :devil: :rocket: |
|
|
IcanLearnUgRow |
zdar lidi , uvazuju o koupi tohohle pragramu , ale rozhoduju se kterou verzi si mam koupit! asi kdyz sme na groweru tak zrejmne huli007 , ale nevim jestli kazdy funguje jinak bo co , vysvetlite mi to negdo?? a poradite mi kterej je teda nejvhodnejsi pro nas growery????? a funguje teda ten program vubec kdyz ho ma jen jeden clovek a ten druhej co si s nim pisu ten programek nema???? a kdyz ten program mam jen ja chrani to jenom me ?nebo oba kdo si spolu piši , nebo nikoho??? diky za info peace! |
|
|
snark |
nsk - "jak dlouho se zalohuji SMSky", "jake se nahravaji hovory", "jak je to s pripadnym ilegalnim odposlechem" atd., ale jak rikam jsou to malickosti" pokud sou to pro tebe maličkosti tak je ten prográmek asi pro tebe v poho - pro mě sou to podstatný věci
good luck
snark |
|
|
mettatron |
nsk - to jsem taky moc nepochopil - jaks to jako myslel?? dyk kriteria podle kterejch se nahravaj hovory jsou hodne zajimava a dulezita vec..podobne jako i to ostatni.
budu rad a myslim ze ne jen ja, kdyz tu neco nastinis. jak to vidi tvuj svagr v tmobilu????
predem dikes a malou odmenu zarucuju! |
|
|
case |
Zabavna prizemni historka z CR.
14.3. se nase fa CircleTech(sifrovani sms-SMS007) ucastni konference o bezpecnosti ve Zline http://e-konference.utb.cz/
Po te co to zjistili v Eurotelu, zrusili svou ucast i sponzorsky prispevek.
Je hezke, ze poradatele dali prednost nam.
DAVID MA PROTI GOLIASI SANCI ;) |
|
|
sorethroat |
Původní příspěvek od case
Zabavna prizemni historka z CR.
14.3. se nase fa CircleTech(sifrovani sms-SMS007) ucastni konference o bezpecnosti ve Zline http://e-konference.utb.cz/
Po te co to zjistili v Eurotelu, zrusili svou ucast i sponzorsky prispevek.
Je hezke, ze poradatele dali prednost nam.
DAVID MA PROTI GOLIASI SANCI ;) |
Jen tak dále ;)
btw. Kdy už bude to šifrování hlasu a krytí identity přes vlastní servery?
Peace & Power... |
|
|
snark |
smsku určitě ochrání - nicméně na potenciální program kterej zaznamenává stisky kláves to vliv mít nebude |
|
|
case |
Rozhodli jsme se podporit Novou Unii Svobody a uvolnili jsme zdarma ke stazeni limitovanou verzi SMS007 Legal.Nova verze obsahuje reklamu na NUS a bude bez omezeni fungovat do voleb. Po volbach umozni poslat uz jen 15 zprav.Prijem zprav nebude nijak omezen.
IT`S LEGAL TO WRITE!
Stahujte pres WAP na legal.sms007.cz .(Zadat do prohlizece v mobilu a stahnout). |
|
|
|
Původní příspěvek od CAESAR
coze je to software na riadenie centra vesmirnych letov ked 30M? |
da se sice opravdu rozlustit vse, ale myslim ze si nedokazu predstavit co by jsi musel delat, aby na tebe byl nekdo ochotny vynalozit takove naklady.
jak se k tomu stavis dnes, SNARKU? |
|
|
|
Zajímalo by mě, jestli někdo tuto službu využívá a jak je s ní spokojený? Vypadá to vymazleně, ale zatím nikdo z mých známých SMS007 nemá = pro mě by to bylo hodně nepraktické. Jestli se tato služba někdy stane veřejně známá a začne ji používat více lidí - rozhodně nebudu váhat :) |
|
|
Exceptional |
já bych tomu nevěřil. |
|
|
|
Exceptional
proc? nejak to zduvodni |
|
|
Erixon |
Jak se maj kapříci? ;) |
|
|
Smokey Mech |
tak pokud si píšeš o palu s člověkem, se kterým se znáš, tak si můžeš vytvořit vlastní slovník. Není to sice nic moc extra, ale na druhý straně, pokud nejseš narkobaron, sledovanej FBI, tak ti to nikdo luštit nebude... |
|
|
|