Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: 1 [2] 
Sifrovani SMS - zajimaji me Vase nazory - Klikni zde pro originální téma
dab
sorethroat>
trochu s tou polohou by mohlo pomoct toto: vize ala Deckardph
http://hysteria.sk/prielom/16/ ;)
snark
case - úplnej Horst Fuchs :D
b.bang
co kdyz se jedna o policejni agendu?jen takovy pytel na zajice
sorethroat
citace:
Původní příspěvek od b.bang
co kdyz se jedna o policejni agendu?jen takovy pytel na zajice

Takové obavy už tu přeci jednou byly ale nicméně po prověření oné firmy se 100% nejedná o nějakej policejní pytel na zajíce - nýbrž o celkem vychytaný šifrovací plugin do mobilu kterej je schopnej zajistit zkrze asimetrickou šifru naprostou privátnost jakýchkoliv smsek co jsi s dotyčným (který to musí mít samosebou také nainstalované) píšeš :)
Prostě je to čistě komerční projekt lidí kteří se realizujou vytvářením určitých kryptovacích standardů na ochranu osobního soukromí na které máme všichni stejné právo ;)

A basta! Konec podezřívání :rolleyes:

:flamer: :devil: :rocket:
IcanLearnUgRow
zdar lidi , uvazuju o koupi tohohle pragramu , ale rozhoduju se kterou verzi si mam koupit! asi kdyz sme na groweru tak zrejmne huli007 , ale nevim jestli kazdy funguje jinak bo co , vysvetlite mi to negdo?? a poradite mi kterej je teda nejvhodnejsi pro nas growery????? a funguje teda ten program vubec kdyz ho ma jen jeden clovek a ten druhej co si s nim pisu ten programek nema???? a kdyz ten program mam jen ja chrani to jenom me ?nebo oba kdo si spolu piši , nebo nikoho??? diky za info peace!
snark
nsk - "jak dlouho se zalohuji SMSky", "jake se nahravaji hovory", "jak je to s pripadnym ilegalnim odposlechem" atd., ale jak rikam jsou to malickosti" pokud sou to pro tebe maličkosti tak je ten prográmek asi pro tebe v poho - pro mě sou to podstatný věci
good luck
snark
mettatron
nsk - to jsem taky moc nepochopil - jaks to jako myslel?? dyk kriteria podle kterejch se nahravaj hovory jsou hodne zajimava a dulezita vec..podobne jako i to ostatni.

budu rad a myslim ze ne jen ja, kdyz tu neco nastinis. jak to vidi tvuj svagr v tmobilu????

predem dikes a malou odmenu zarucuju!
case
Zabavna prizemni historka z CR.
14.3. se nase fa CircleTech(sifrovani sms-SMS007) ucastni konference o bezpecnosti ve Zline http://e-konference.utb.cz/
Po te co to zjistili v Eurotelu, zrusili svou ucast i sponzorsky prispevek.
Je hezke, ze poradatele dali prednost nam.
DAVID MA PROTI GOLIASI SANCI ;)
sorethroat
citace:
Původní příspěvek od case
Zabavna prizemni historka z CR.
14.3. se nase fa CircleTech(sifrovani sms-SMS007) ucastni konference o bezpecnosti ve Zline http://e-konference.utb.cz/
Po te co to zjistili v Eurotelu, zrusili svou ucast i sponzorsky prispevek.
Je hezke, ze poradatele dali prednost nam.
DAVID MA PROTI GOLIASI SANCI ;)

Jen tak dále ;)

btw. Kdy už bude to šifrování hlasu a krytí identity přes vlastní servery?

Peace & Power...
snark
smsku určitě ochrání - nicméně na potenciální program kterej zaznamenává stisky kláves to vliv mít nebude
case
Rozhodli jsme se podporit Novou Unii Svobody a uvolnili jsme zdarma ke stazeni limitovanou verzi SMS007 Legal.Nova verze obsahuje reklamu na NUS a bude bez omezeni fungovat do voleb. Po volbach umozni poslat uz jen 15 zprav.Prijem zprav nebude nijak omezen.
IT`S LEGAL TO WRITE!

Stahujte pres WAP na legal.sms007.cz .(Zadat do prohlizece v mobilu a stahnout).
case
SMS007 byl nominovan Ministerstvem zahranici pro prezentaci CR(coz nas samotne sokovalo).
http://aktualne.centrum.cz/domaci/z...phtml?id=191151
Jestli se Vam SMS007 libi, hlasujte v ankete pro cokoliv jineho(vitez ankety se vyrazuje).
citace:
Původní příspěvek od CAESAR

coze je to software na riadenie centra vesmirnych letov ked 30M?

da se sice opravdu rozlustit vse, ale myslim ze si nedokazu predstavit co by jsi musel delat, aby na tebe byl nekdo ochotny vynalozit takove naklady.

jak se k tomu stavis dnes, SNARKU?
snark
furt stejně
Zajímalo by mě, jestli někdo tuto službu využívá a jak je s ní spokojený? Vypadá to vymazleně, ale zatím nikdo z mých známých SMS007 nemá = pro mě by to bylo hodně nepraktické. Jestli se tato služba někdy stane veřejně známá a začne ji používat více lidí - rozhodně nebudu váhat :)
Exceptional
já bych tomu nevěřil.
Exceptional
proc? nejak to zduvodni
Erixon
Jak se maj kapříci? ;)
Smokey Mech
tak pokud si píšeš o palu s člověkem, se kterým se znáš, tak si můžeš vytvořit vlastní slovník. Není to sice nic moc extra, ale na druhý straně, pokud nejseš narkobaron, sledovanej FBI, tak ti to nikdo luštit nebude...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma