Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jsu Stoho Jelen ??? - Klikni zde pro originální téma
TIMEforce
TOHLE TROCHU NEPOBIRAM KDE TO ZIJEM ??? Pokud nekdo mate naky starsi podobny clanky muze te je sem prdnout docela me to zajima ...


Policie obvinila dvacetiletého řidiče, který v noci z pátku na sobotu najel do hloučku lidí před diskotékou v Píšti na Opavsku a usmrtil dvě dívky. Třetí dívka nyní bojuje v nemocnici o život. Muži hrozí až pětiletý trest.



VIz celi clanek
http://www.novinky.cz/krimi/67489-p...-dve-divky.html
Vítej:
toto je všední globální realita :(
fakundo
cus on dostane max.trest iba 5 rokov??????????
sak zabil 2 mlade baby, a 1 je v kritickom stave!!!
a ked ti najdu pitlel s 1siskou dostanes cca 3 skurene roky:::!!!!!:confused:
TIMEforce
Presne tak jeste zmista nehody utekl a nepomohl protoze druhej den mu namerily alkohol kdyz dostane maximalni sazbu 5let coz tomu moc neverim tak ho stejne na pulku za dobre chovani pustej ne ?? Nejmin co pisou muze dostat 6mesicu ..Tohle me vytaci za ganju dostanes mnohem vic jak za 3 vrazdy :))
fakundo
som zdravotnik a vie ze zo zakona vyplíva:
NEPOSKYTNUTIE PRVEJ POMOCI V PRíPADE OHROZENIA žIVOTA JE TRESTNý čIN A MOžE ZA TO HROZIť Až 3ROKY- (V SR) LEN ZA PRVU POMOC

takze si myslím že dostane vic ako 5...
TIMEforce
fakundo -Mno tak dostane max 6let no uvidime jak se to vyvine kazdopadne takovej praseren uz tu byla spousta takze neverim tomu ze by schytal tak 15let to je blbost ..
fakundo
nakoniec uz o nom nebudeme ani pocut a mozno sa ani nedozvieme to kolko dostal....
TIMEforce
dalsi zajimavost od ctenare ..


Marek dnes 12:45:56 - 80.188.27.* Hlasuj, toto je kvalitní názor


v té Píšti se dějou takové věci nějak často,není to tak dlouho co seděl v opavské base jeden takový klučina z této obce.Víte kolik dostal za vraždu pod vlivem alkoholu??Dva roky,no a za vzorné chování šel po 13 měsících domů.Zabil kamaráda v autě a těžce zranil ještě dvě holky
blownancyblow
v podstate ked zautočis na policajta s autom tak sa to auto bere ako zbran . nevidim ziadny rozdiel v tom keby tam gadzo dosiel s brokovnicou a by ich roztrielal.dalsi z mnoha pripadov čo dokaze alkohol a alkohol za volantom.je to len trochu smutne :( čo sa tu deje.
metalsodik
A tď ji porovnéjte ty směšné tresty za smrt autem a neposkytnutí pomoci za 5 let vězení za rostlinky ve sklepě , si ce by to byl extrém ale podle zákona to jde , fakt bordel v našem právu neprávu !!!!!!
TIMEforce
presne rostlinky nikdy jeste nikomu neublizily a sazba je tam jako za 2 vrazdy jsem stoho hotovej musim se stoho jit probrat je me to lito ..
fakundo
haluz: v samotaroch rastlinky ublizil holke ne?
(ale to bol len film)
PsYcHo84
Ten typek jel pres 100km/h, byl jeste k tomu nachcany a utekl.. Kazdy muze udelat chybu, ale tohle se musi potrestat.. Lidi jezdi jako prasata, byt poldama - mnohem vic bych ridicum slapal na krky, hlavne tem mladym do 25let..
Je nespravedlive, ze trest za marihuanu muze byt stejne vysoky jako jasne zavinene zabiti 2 (3) mladych lidi... No skoda slov
dab
PsYcHo84: nesuhlasim v jednej veci, preco do 25let????? vsetkym bez rozdielu od 18-xyz let!!! I ked zas slapal ako slapal, spravis "chybu" (katastorficka podla mna) tak nech si to odnesu fsetci bez rozdielu.. najme ma sere, ze s "medialne znamymi" sa zachadza v mnoha pripadoch diametralne odlisne :( :( ... a potom sa bavme o tej nasej (vasej :D ;) ) pravnej spolocnosti ... aaale skoda reci :(
PsYcHo84
Dab:
Jiste, myslim to tak, ze ti mladsi za volantem/riditkama vic riskujou, chovaji se vic nezodpovedneji.. Dle zakona - na kazdeho stejny metr at ma 18 nebo 50, ale jen chci rict, ze na mladsi ridice by meli byt prisnejsi (pri kontrolach apod.), do doby, nez tito dostanou trochu rozum.. Sam vim, ze kdyz jsem mel cerstvy ridicak, jezdil jsem jako zvire. Ale ono staci par let, par tezkych situaci, ze kterych se dostanes jen o vlas, par blizkych kamosu, kteri se ti v aute zabili a ono to prijde, neboj, zacnes jezdit opatrne a ohleduplne..
fakundo
dab
Psycho84
ja nesuhlasím v jednej veci ze dat este vecsie tresty?a pokuty? jedine za jazdu pod vpl.alkoholu. bo jazdim satale denno denne a sem tam prekrocim rychlost o 15-20 km/h bo kazdém kto furt jazdí sa to sem tam stane... a vysolit 2000 za to ze som isiel 106 po rovnej ceste nebolo fair:::
dab
fakundo: :D sak ale mi sa bavime o jazde pod fplyvom alkoholu ;) ... rychlost tiez sem tam prekrocim :) xexe ale tak max tych .. nooo raz som predbiehal na dialnici tmavyho passata ... no a pak za kilak ma predbehol on a vygulali sa z neho pani cajti :D :D nastesti nestavali mna ale jedno audi :D :D xexe
PsYcHo84> tak jaaa ti nevim :( .. este zdaleka nemam 25 a myslim ze nejazdim sialene (okrem toho passata :D ;) )
... taky sa mi nepaci to hadzanie do jedneho vreca, myslis ze fsetci pod 25 jezdi tak, ako si nahodou videl par chlapikov? hmm.. tak jo :)
Dubinek
Ano, opět vidíme krásný příklad zkurveného českého právního systému. Nějak to vokecá a jestli byl vožralej, tak řekne, že byl tak vožralej, že ani chudák nevěděl, že jede a skončí to tim, že mu seberou papíry. Todle nasere asi každýho, ne? Já bejt rodičema, tak bych byl asi hodně nasranej na ČR
PsYcHo84
fakundo
-jako ja to beru, taky vzdycky nedodrzuju rychlost, jezdim rychlej, ale jde o to mit to pod kontrolou. Kdyz jedes po rovne, prehledne, siroke ceste, kolem nikdo, tak tomu ohul, ale pokud jedes nekde ve vesnici kolem diskoteky, kde venku postava mrte lidi, z toho pulka nasrot, tak bys tam urcite nejel pres 100, jako ten typek vyse.
To ze te sebrali na rovnem useku, za to, ze jsi nepatrne porusil rychlost, to neni spravedlive uplatneny zakon, ale zvule a skodolibost konkretnich policajtu..

dab
Jak muzes vedet, kolik jsem videl takovych "chlapiku"? Nevis, neznas me.
Nerikam, ze vsichni pod 25 jezdi jako prasata. Rikam, ze te skupine ceskych ridicu do 25 let je mnohem vice riskujicich a nebezpecnych jedincu, nez je skupine od 25 vys.
dab
PsYcHo84: asi sa nechapeme :D ... nevravim pocet ;) par moze byt pre mna za mna vacsina, ale nje vsetci!
.... hmm, cili ja jezdim f poho (aspon si to o sebe myslim :D ), ale kedze niektory jazdia sialene, tak podla tvojich slov maju byt cajti na mna prisnejsi len vdaka tomu ze mi je pod 25??? hmm.. nekde je chyba :D proc by som mal pykat za to ze mi nie je nad 25... podla mna na kazdeho rovnako ... nje do 25 prisnejsie apak f klidku.. tod moj nazor a uz to nechajme tak, aj tak s tym nic nespravime :D ;)
Edit: pre upresnenie (aby niekto nezacinal :crazy: ) doteraz som nemal s nimi ziadny problem, akurat par krat kontrola a tod fse... ale jazdim len 2 roky. pikoska> dnes som isiel cca 30km bez platneho vodicaku (my skoncila platnost pred 2 dnami :D :crazy: )
PsYcHo84
dab: o co vlastne jde? Ty nebudes pykat za to, ze ti je pod 25let, ty budes pykat za prestupek. Kdyz jezdis (jak rikas) f poho, tak se prece nemas ceho obavat.. Jestli to furt nechapes, tak me to mrzi, ale uz to nebudu rozvadet, nemam rad takove diskuze o hovne a slovickareni.. Preju mnoho kilometru bez kolizi
dab
PsYcHo84> diky za kilometre :) ;)
moswa
fakundo: šak ten týpek dostane 5 let ne za vraždu, ale za neposkytnutí první pomoci. na to, že zabil ty holky asi pozapomněli či co:grrr:

celkově je tahle země pěkně zkurvená. lidi tady málo hulej :D no a jinak-myslim, že vožralej debil, co sedne za volant a neumí k tomu řídit by měl bejt zavřenej v nějakym ústavu-jedno jestli v bohnicích nebo v lochu. zdar:jumper:
fakundo
to je pravde Alkohol nepatrí za volant

Why you drinking and driving
if you can smooke and fly ?!?
:angel:
CAESAR
spravne je to takto:
dont drnik and drive,
smoke ana fly.

pre neanglictinarov. nepi a neriad,
hul a lietaj
CAESAR
haluz je ze napr v nemecku mozes mat urcitu hladinu alkoholu v krvi za volantom,cize pifko v pohode. predstav si ze by nieco take zaviedli u nas, to by vsetci jadili nadrbany jak delostrelci
Jay-jay
já osobně jsem pro nulovou hranici.i to blbé jedno pivko ti ten odhad sníží
CAESAR
ja tiez, a mohli by uz konecne zaviest aj testy na drogy, myslim si ze ziadna latka ovplyvnujuca reakcie a vnimanie nepatri za volant.
snark
mmm a neni to individuální???? já osobně sem nebezpečnější nesoustředěnější a nepozornější když mam absťák - nezahulit si tak se hned vybouram
CAESAR
kdesi tu bol odkaz na test reakcii. tak si to najdi a vyskusaj si aky mas reakcny cas ked si cisty a aky ked si zhuleny. nezabudni ze hulenie ovplyvnuje CNS co znamena, ze to ze sa citis byt ready, este neznamena ze ready naozaj si.
wendy
snark: absťák a hulení???tak tohle neznam...teda sem myslela že absťák se týká fyzický závislosti, u psychický tak třeba chtíč???nemyslels tohle?:) ((nebo hulíš něco jiného???))
CAESAR
abstak je aj psychicky. napr.>ospalost,demotivacia,depresia,uzkost,nechut cokolvek robit..................je toho milion druhov
wendy
aj tak, už to chápu, ale nezažila sem, asi nejsem tak závislá:p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma