Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
to v............ - Klikni zde pro originální téma
velkáamalápísmena
Myslíte jako že když se jim to vrací,že ten důvod jsou ty semena.(nenapsali něco víc jako proč)Nevite jestli se budou pokoušet o nové poslání zásilky nebo všechny objednavky z CZ smazli.Bojim se jen toho že ted se na to posílání do CZ vykašlou a aš situace opadne ojednavky odeslaj takže mi to přijde někdy v dubnu a to nebudu mit prach a už si objednam jinde.No prostě jsem v šoku takže se pokuste zjistit o situaci co nejvice.Nechcete tam někdo zavolat kdo umí perfektně jazyk bushdoctor.

Ahoj
Oscar111
Taky mě to sere,, jsem si objednal semínka Blueberry a WW asi před měsícem a furt nic,, Mezitím jsem postavil celkem kvalitní pěstírnu a teď tam pěstuju nějaky posraty NONAME :(
Red Tornado
Bal bych se spis toho, ze to na celnici nejen posilaji zpet, ale prve si peclive zaznamenaji adresu prijemce. Neni to tak dlouho co jsem se tu ve foru nad tou pruchodnosti z OE pozastavoval.
Haman
Jo to stou adresou me taky dost sere. Nevim jestli všechny objednávky z cz smázli, ale psali že se jim teď vrací všechno co posílaj do cz a že nevědi proč.
velkáamalápísmena
Jak bude tuhle situaci řešit, budete vyčkávat, nebo ihned objednate někde jinde?Myslite, že se takhle serou i zásilky z jinej sedbanek?
Docela my to skomplikovalo plány a trochu i život,největší starost sem si dělal se zapojením světla a teď přide TOHLE.
ianick
Jestli si celníci skutečně zapisují adresy z těch vracených zásilek od Buschdoctora, tak tenhle stát je potom opravdu pěkně někde...

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 08:15 PM]
Dr.Katz
No já myslím, že kdyby si celníci zaznamenávali adresy, tak už je máme dávno na krku. A navíc si myslím a taky to tak asi bude, že by jim ty semínka neposílali zpátky, přece to tam mají taky ilegální...Takže, ubalme špeka a chce to trpělivost, nebo hledat někde jinde. Anebo si tam pro to zajet osobně, to bude asi nejlepší...
ianick
Dr. Katzi, ještě ses nesetkal se zdivočelým úředníkem? Je to horší než srážka s divočákem.
Celníci jim to posílají zpět - už to tady někdo psal.

[Edited by ianick on 23-12-2001 at 08:17 PM]
ianick
Jo a ještě dotaz, pokud tam jezdíš osobně. Poraď ostatním, jak s tím jezdíš přes hranice??
Dr.Katz
Já Ti věřím že jim to posílají zpět, já si akorát myslím, že kdyby věděli že jsou to semínka konopí, tak by to zpět asi neposílali, ale poslali by tam asi někoho jiného. Jinak osobně jsem tam ještě nebyl, to byl jenom takový nápad.
Red Tornado
Vedi nevedi, za tech par seminek ti nikdo domovni prohlidku neudela. Navic je neprukazne, ze si je ten clovek objednal a neudelal to za nej treba ciperny soused. Myslel jsem spise takove schromazdovani udaju. Znate to, sejde se pak jeden s druhym a z podezreni je jistota. Nicmene neco podobneho se jiz snad dnes nepraktikuje, otazka je jestli je takove shromazdovani udaju vubec legalni pokud by primo nesouviselo s nejakym vysetrovanim a nebyly vysledky soucasti spisu. Takze primy strach z nejake necekane navstevy bych nemel. Jen jsem napsal ceho jsem mel spatnej pocit kdyz jsem chtel sam objednat. (neobjednal jsem) Naopak mnoho lidi tu objednalo a nevi se o jedinem pripadu takoveho "komunismu" jak to ianick spravne nazval.
AALLf
A čo obiednávanie na Slovensko. Dojde mi to v pohode alebo sú aj tam nejaké problémi ?
Oscar111
Stejně vůbec nechápu, proč se to vrací z5. Vždyť semínka ilegal nejsou, nebo se pletu?
velkáamalápísmena
Kde se budete pokoušet objednat semena teď, nebo se vzdáváme.
Dr.Katz
Vzdát se nemůžeme, protože by nebylo co hulit...a hulit jakési noname, nevím nevím...
ianick
Tak to vypadá, že vyrazím do Vídně na předvánoční nákupy :):)
Kmenet
Někde tady na Groweru jsem četl, že zásilka do 1500,- Kč nejde přes celníky. Já si objednával za 260,- šilinků a i s poštovným mně to přepočítali na asi 950,- Kč, takže si myslím jestli jste si objednávali v přepočtu nad 1500,- Kč, tak to celníci mohli nějak kontrolovat.
velkáamalápísmena
CHtěl jsem se zeptat jestli taky nejsou nějaké problemy s celníky, s těmi objednávky, které nejsou na dobýrku a pravě si myslim,že u těch by neměl být žádný problém,protože je tam napsaná akorát moje adresa a zjake země to de.A nedozvěděli jste se ohledně Bushodoctora nějaké novinkynebo nepřišlo někomu náhodou semena.Právě, že nevim jestli mám čekat nebo už jít měnit prachy a posílat do Anglie.

dik cau
Sender
myslím,že vtom nebudou jen celníci.Kdosi si tady uchechtl ,že u Bushdoctor moc hulej,páč cena za semínka uvedená na netu byla stejná (skoro) jako ta ,kterou chtěla po něm pošta.Omyl je u naší pošty,která neumí počítat, nebo s těma dobírkama nemají zkušenosti.Takže já si myslím ,že to přestala brát pošta. Stejně se divím ,že to vůbec někdy šlo.
Oscar111
No,, já si udělal srandu z pošťačky a ta ani nevěděla co je ATS za měna :))))))) Takže vím jak by mi to přišlo 580 ATS = 580Kč :)))))) To by bylo good, jenom by to muselo přijít
Haman
No když mi od Buschdoctora napsali, že jim to vrátily celníci - tak to bude celníkama a né poštou. To že na poště dělaj debilové co neví, že ATS je rakouskej šilink a musi se násobit cca.2,5. je jina věc.
matrix
Čau draci,to že jsem tady každej den je v poho,ale že jsem si všiml týhle diskuse až teď mě teda pěkně sere!Objednával jsem už asi 3x a furt nic,naposled minulý týden .......to nic,budu je zkoušet anglicky,třeba se bude někdo obtěžovat mi to vysvětlit ..kurníííííííííííííík to je teda pěkně v hajzlu,mám vánoce v prd...i!!!
Mějte se moooc pěkně m@trix
ianick
Lidi, vybodněte se na Bushdoctora, na dobírku od něj asi už nic neprojde.
V pátek jsem poslal libry for Gypsy Nirvana přes Western Union. Poslal jsem jim mail s kodem a za půl hodiny jsem měl od nich zpátky Re, že mi to v pondělí odesílají.
Teď čekám, kdy to dojde, a hned podám zprávu, abyste si mohli taky objednat tam, kde to funguje.
Red Tornado
citace:
Původní příspěvek od Kmenet
Někde tady na Groweru jsem četl, že zásilka do 1500,- Kč nejde přes celníky. Já si objednával za 260,- šilinků a i s poštovným mně to přepočítali na asi 950,- Kč, takže si myslím jestli jste si objednávali v přepočtu nad 1500,- Kč, tak to celníci mohli nějak kontrolovat.


A jak jsem psal ja, kontroluje se obcas i zda cena zasilky odpovida cene uvedene. Takze to mohli kontrolovat tak ci tak.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma