Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Vybarveny podzim outdoor05 - Klikni zde pro originální téma
Bonsai
Zdarec groweri!

Naplnily se posledni okamziky zrani mych letosnich rostlin, tak jsem si zde dovolil vlozit par snimecku pestebnich uspechu tohoto roku, jenz jsem si nemohl po pestitelske strance moc uzit a navstevovat me kyticky, jelikoz pobyvam momentalne mimo domov(prominte za interpunkci). Na jare jsem zasel par ruznych odrudek jak ze sveho archivu, tak castecne povymenovanych s jinymi pestiteli. Po lonskem uspesnem roku jsem volil vyzkouseny Bubble gum x muj oblibeny noname + T.N.R. x Hindu Kush(vsechno samci), Purple peace, erdbeer, old lebanon(jenz byl vsak hned zpocatku zamordovan nejakymi hrabosi), netusim, zdali posledni tri jmenovane nazvy jsou registrovane odrudy ci pouze jen pojmenovani dotycneho pestitele. Pudu jsem si nanosil vlastni, konsky hnuj zizalami za leta zpracovany na slusnou raselinu, oproti jinym rokum, kdy jsem sadival v lese tak po 2-3 v jedne dire, jsem zvolil z duvodu me pozdejsi absence a nemoznosti castejsich navstev vetsi pocet rostlin na jednom miste. Srnky totiz vetsinou radi jako dive, takze jsem ocekaval bez patricneho osetreni vetsi ztraty okusem, jenz se potvrdil, ackoliv to nebylo az zase tak hrozne, utrpelo pouze par rostlin. Bohuzel se ale oproti jinym letum vyskytlo velke mnozstvi samcu, kazdopadne neco po pretrhani zbylo... :) :girl:
Kytecky se behem kveteni opravdu naramne vybarvily a celkem pekelne vonely a lepily, sklizeny byly pocatkem rijna, na nekterych se bohuzel objevila plisen.
Nejvyssi samici rostliny mely neco nad dva metry, coz si myslim bylo v ne prave idealnich pestebnich podminkach celkem slusne, nejvyssi ze vzech byl vsak samec, nektere mely dost uzke stonky jak rostly pri tom soupereni o svetlo, takze se ve stadiu narustu palic kacely .
Posudte sami alespon pohledem... :smoker:
Bonsai
Rostliny zhruba v polovine srpna pri pocatku kveteni, mozno videt i par samcu, bohuzel i ta nejvetsi vlevo (T.N.RxHindu Kush)...
Bonsai
Bubble gum x noname outdoor tesne pred sekem
Bohuzel se objevila plisen...
Bonsai
Purple peace
No nevypadalo by to nadherne, radecek takhle vybarvenych krasavic nekde na zahone misto ruzi...?
Bonsai
Purple peace, erdbeer
Bonsai
Bubble gum x noname outdoor
vrrn
No tak to je opravdu nadhera:)
Srnky si asi nedovolily pri pohledu na tak krasne exemplare okusovat vic..
5.fotka mi hodne pripomina Black Russian...

Tak at se dari a chutna to jeste lepe nez vypada :eek: :slizoun:
Pipan
cus bonsai!!!tak konecne tu vidim tve letosni vypestky!!!!PEKNEEEE!!!ja zkusil nasadit ten bubble gum /noname outdoor a vubec si nemuzu stezovat je to nadherny vzorek s nadherbnou chutiiii!ozvi se


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma