Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Indoor na půdě?? - Klikni zde pro originální téma
LordQuaz
Zdravim vsechny pestitele!...hodila by se mi kazda rada k memu silenemu napadu pestovat na pude, ve vyklenku 5x5m se sikmou strechou.Kdybych tam mohl dostat skrin tak je to v poho ale musel bych ji tam nejak prorvat otvorem ani ne 1x1m...a hlavni problem ktery ted resim je teplota v zime-strecha je izolovana,je tam hodne skelne vaty,urcite tam nemrzne a rekl bych ze se tam i v zime udrzi tech 10 stupnu...ale i to ovlivni vyrazne rust mych skanourku.. :( uvazoval jsem ze bych nakoupil hodne polystyrenu ale nevim kolik stoji ani kde ho sehnat..i kdyz to snad nebude problem.. Jo!!abych nezapomel..ja hlava vypalena-hodlam tam nainstalovat 2x250W Philips Son-T plus...takze kdyby mel nekdo nejaky napad__dejte vedet...sorry za plytvani vasim drahocennym casem :D :flick: :crazy:
Hanyz
Izolace polystyrenem tvuj problem asi nevyresi, protoze do pestirny budes nasavat vzduch z prostoru mimo ni. Mohl bys pouzit primotop, ktery by byl v provozu v dobe, kdy je lampa vypnuta, ale ty maji vykon vetsinou 600W a vys, takze pokud platis elektrinu, tak se ti to pesteni trochu prodrazilo.
A co se tyce skrine samotne, muzes si ji vyrobit/poskladat primo na pude a problem s malym vchodem je vyresen. Snad sem ti alespon trochu pomohl...
deno
kámo nic neizoluj - budeš mít uplně nejlepší podmínky... zkrátka někde na zemi necháš ležet tlumivky, kerý topěj dost a ty výbojky tomu taky přidaj... bude tam krásnejch 20 :D dyž světlo nebude a teplota klesne na 10s tupnů, tak v tom problém taky vůbec neni...
LordQuaz
...dik za rady chlapi...tak ja to teda zkusim bez izolace...dam na tvou radu deno!!Uz mam rizky-2x Durga Mata a 2x Silver Pearl. ..brzo poslu prvni fota.. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma