Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
VScrog + Scrog /Snaha o max. výplň prostoru - Klikni zde pro originální téma
Tak tohle mě dneska napadlo, nevím jestli to už někde není, každopádně jsem o tom ještě nečetl. Jedná se o to vyplnit maximálně prostor a nakombinovat klasickou sea of green s vertikální sea of green. Zdá se mi to jako vydařený nápad, bohužel nemám možnost momentálně pěstovat indoor tak že vám to nabízím jako inspiraci. Ihned jak budu mít prostor pro indoor, určitě něco podobného udělám. Jedná se vlastně o kombinaci Vscrog, který se tady na groweru pěstuje pod malou watáží (70-150W) s klasickým. Zdá se mi že stěny pěstíren nejsou dostatečně zaplněné při klasické sea of green.

No každopádně napiště svoje názory, tady máte moji inspiraci.
fireant
Ja si myslim, ze mas pravdu. Ale nebudou listy tech na kraji zakrejvat ty kytky ve stredu??
No dovolil jsem si použít odkaz jednoho člena groweru, zde je vidět vertikální metoda, dole jak můžeme zahlednout, je prázdné místo, http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2 proto mě napadlo tohle, no já vím, je to zvláštní, ale mylsím že by to šlo, myslel jsem se zaměřit na klasickou mříž dole a k těm stranám jen tak okrajově, no určitě by kvalita palic nebyla taková jako dole, ale pár géček navíc se vždycky hodí ;)
zike
Mam pocit ze tohle je v podstate klasicky Box of green?? kdyztak me opravte jestli nemam pravdu, pise se o tom v tomhle klasickym clanku http://grower.cz/scrog.html
jinak tady na groweru jsem zatim nenarazil na nikoho kdo by tak jel, ale na overgrow jsem to videl i v praxi...
prenda
Zkoušel jsem tuhle kombinaci zde http://grower.cz/home/potw.php?a...w&photoid=45972

ale já sem pod lampu nic nesázel,ale jen pod ní nahnul větvičky plus ještě jedna malá kytka OB.Jmenuje se to V-BOG.Nakonec bylo větviček moc málo na celé pokrytí spodku.
Nápad je to dobrej :).Rozjeď to a neprohloupíš.I pod malou watáží,když dobře využiješ prostor,jde udělat hravě g/W a představ si,rozjet to pod 250W,nedejbože pod 400W :D :mutant: OMFG.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma