Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
No a co takhle mit v i kytickach 220V... - Klikni zde pro originální téma
blackberry
Jak dostat pokud mas hydro vsude kolem tebe do vody i do kytek 220V ??? Totalne vsechno pod napetim...
Dokonce jsem dostala dahu od koncovky toho modryho budiku na EC, kterej nebyl ani zapojenej v zasuvce, ale dyody budiku byly ve vode spolu s cervenym budikem na pH.....
Staci aby se
v prodluzovaku se samozavadou propojil nulak spolu s fazi...a protoze byl nulak uzemnenej na lampe, tak najednou totalne vsechno pod proudem... a ja jsem do ty vody chtela sahnout pro nejakej bordel, protoze se to zrovna napoustelo... no a zavadila jsem o tu koncovku dostala dahu, takze sme to hned zmerili vsechno dokonce i v rockw. kostkach bylo 220...
takze to vlastne slo z lampy do prodluzovaku kde to slo do vetraku, klimatizace, a pres cerpadlo a budiky do vody...takze dokonalej elektrickej obvod, neuveritelny, ale i to se muze stat... kupte si zkousecku, pokud ji nemate...protoze nemusite mit takovy stesti jako ja..taq jo papa
Red Tornado
S nulakem asi ne, to by ti okamzite leteli pojistky/jistic. Pokud zadne nemas, shorel by nejslabsi drat mezi elektrarnou a tvym obvodem, asi by to byl obvod sam :)
Takze to pravdepodobneji byl spatne zapojeny (nezapojeny) zemnici drat. Kdyby zapojeny (spravne) byl, melo to cele dopadnout stejne (pojistky/jistic). Nemas napr. nekde cestou prodluzovaci kabel, ktery ma pouze 2 vodice (coz nesmi), nebo v zasuvce nezapojeny/upadly zemnici vodic (zlutozeleny)?
Jinak dokud je to zapojeno spravne barvy jsou: faze - cerna, nulak - hneda, zemnici vodic - zlutozelena. V horsich domovnich rozvodech v zasuvce zemnici kolik zapojen na nulak.

Tak ci onak, pokud se ti potka faze s nulakem/zemi, musi letet pojistka/jistic a ne to zustat pod proudem.

Btw. tak to tu dnes ctu, ty sa hotova Calamity Jane, sama katastrofa. Soustrast s tebou. :(
hh-top
Doufám, že kytičkám to nijak neublížilo a zajímalo by mě, zda se to na nich nějak projevilo, či zda se to teprve projeví. Takový šoky stimulovaný model "Electric blue" ze skromných českých poměrů, to by bylo něco na mičurinskou olympiádu!

blackberry
ne ne pojistky se tentokrat nekonaly a popis zavady sedi, koupila jsem jinej prodluzovak a uz to jelo na 12V, jednoducha oprava... :o)

to R.T. kdyby byl nulak hnedej tak uz tady nejseeeeeeeeeeeeeeeem...
taq papa


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma