Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Horiiiiiiiiiiii ma panenko..aneb jak nam chytla skrin.. - Klikni zde pro originální téma
blackberry
Joooooooooo kamaradi... z prdeele klika, ze mi nechytl barak... no stalo se to tak, ze se mi zahralo trafo /nikdy predtim s tim problem nebyl...zacala se mi tavit plastikova folie, ta se natavila, tak ze to proste chytlo...prepalil se kabel, kterej vede z trafa do elektriky, to cely blaflo /celej 5pes i s kabelama prohorel/ no vyhodilo to pojistky, mame to na pude a tam je vsechno ze dreva.... ach ouvej a ja se nahodou sla podivat nahoru, pritel me poslal pro baterku... jak to tam vypada no a uz jsem jenom zacala rvat a hasit... Jsem pako, hasila jsem rukama plastic, takze jsem se pekne spalila.... vystavim fotky v galerce... papa takze SMULA NEBO Z PRDELE KLIKA??? Vite co to mohlo bejt za pruser??? fizlove, hasici.... no radsi nedomejslet... takze si zkontrolujte svoje trafa a zarizeni, ktery se prehrejvaj, abyste treba nedopadli hur nez ja... taaak jo papapa
Ondrash
no to je pěkný... :( :(

dopadlas ještě docela dobře... takové věci... to radši ani nedomyslet... čím to, že to trafo selhalo ??? Člověk je asi proti těmhle případům úplně bezmocný, ledaže je pořád někdo na blízku nebo má instalované nějaké detektory, čidla nebo bimetaly které při zvýšení teploty rozpojí celý obvod.. ale to zase neřeší hašení... inu takže těžko říct. Ale budu o tom přemýšlet.... ;)
Doufám, že mi zrovna nehoří papírová skříň s dekou a polštářem, coby kamufláží :D:D

Každopádně upřímnou soustrast :(.. Co kyti ?
a K4U....

blackberry
jinak kyti jsou faajn, nastesti to prezili, doufam, ze jim neuskodila 24 hod noc..., ted mi to neda spat, kde clovek sezene takovej, mozna by stacil kourovej alarm, protoze ze spalovani ty folie jde fakt hroznej coud... mam tam nehorlavy platy uz to nema kde, doufam, chytnout.
... no nevim
Jo a vis jak dostat pokud mas hydro vsude kolem tebe do vody i do kytek 220V ??? Dokonce jsem dostala dahu od koncovky toho modryho budiku na EC, kterej nebyl ani zapojenej v zasuvce, ale dyody budiku byly ve vode spolu s cervenym budikem na pH....
Staci aby se
v prodluzovaku se samozavadou propojil nulak spolu s fazi...a protoze byl nulak uzemnenej na lampe, tak najednou totalne vsechno pod proudem... a ja jsem do ty vody chtela sahnout pro nejakej bordel, protoze se to zrovna napoustelo... no a zavadila jsem o tu koncovku dostala dahu, takze sme to hned zmerili vsechno dokonce i v rockw. kostkach bylo 220...
takze to vlastne slo z lampy, do vetraku, klimatizace, a pres cerpadlo a budiky do vody... neuveritelny, ale i to se muze stat...
zelený list
tak takovej vál bych nečekal,ještě žes byla na blízku a vše dopadlo dobře,kyti to taky přežily,takže hodně úspěchu....Jsem rád že jsi to napsala,protože jsem si lampu zapojoval sám a elektrikář nejsu,radši si nato pozvu nejakýho odbo.,no astím probýjením,zrovna včera jsem dostal pořádnou šlupku,až stoho kopance mám dva prsty jak spálený od zapalovače:( ,žadnej extrem to nebyl,ale poučilo,hold chybama se člověk učí že!?! :)(: :-)(-: at žíjou lampovkyýíí. pěstění zdar.
zelený list
citace:
Původní příspěvek od zelený list
tak takovej vál bych nečekal,ještě žes byla na blízku a vše dopadlo dobře,kyti to taky přežily,takže hodně úspěchu....Jsem rád že jsi to napsala,protože jsem si lampu zapojoval sám a elektrikář nejsu,radši si nato pozvu nejakýho odbo.,no astím probýjením,zrovna včera jsem dostal pořádnou šlupku,až stoho kopance mám dva prsty jak spálený od zapalovače:( ,žadnej extrem to nebyl,ale poučilo,hold chybama se člověk učí že!?! :)(: :-)(-: at žíjou lampovkyýíí. pěstění zdar.
blackberry
...chci jen podotknout, ze ta skrin uz nejakej patek jede, a nikdy s tim nebyl problem a ta elektrika byla delana dle mistra elektrikare. Ale tohle byla chyba toho spatnyho kabelu, protoze po vymene uz to jelo normalne, a ten pozar zpusobilo trafo, ktery se pravdepodobne pohnulo, posunulo nebo, co a roztavilo vsechno okolo, tavici se folie natavila kabely s elektrikou a zpusobilo to zkrat a jak vylitly jiskry, tak to zacalo horet.

Nekdo nebo neco nam pekne hazi klacky pod nohy.... :O))
zelený list
jestli to nebyl šotek,to jsou potvůrky:)
Piskot
No tak to jsi mela fakt stesti.Jeste ze nic nechytlo.
Ale pises,ze kytky dostali prdu 22OV.Moc by me zajimalo jak se to na nich projevi.Napriklad v "hihg".Treba z toho vznikne setsakramentsky dobrej model?
Buhvi jaky ma elektrika ucinky na rostliny.
Sorry, jenom me to tak napadlo.
Ale nastesti to chuderky prezili takze to snad nebude tak hrozne.Mej se.
mad.maq
Hele,a co takhle poustet 220 do kytek pravidelne, ne ze bych jim chtel ublizovat...ale jednou sem pomahal jakemusi vysokoskolskemu profesorovi s takovym drsnym pokusem. Pod zeminou mel natazene vodive platy, do kterych postel mam dojem 12V, a pak do daval svym studentum aby to sledovali atp...... ale prej to melo mit neco spolecneho s iontama, a prej to i rychleji roste...no tak mne napdalo ze tech 220 je vylozene povyzene, a i ty stavy musi byt hodne nabity :)))))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma