Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
SCRoG 400W hlína - Klikni zde pro originální téma
MR@k
Tak jsem před 21.dny snad zachránil pár nechtěných řezů.
Zvolil jsem si metodu SCRoG,jelikož v podmínkách a možnostech mně dostupných jsem ji zvolil,jako nejefektivnější.
Skříň:50h,110š a 180v
Zařízení:400W HPS Standart OSRAM
ventilátor 100m3/h za ním filtr vyrobený dle návodu alá Grower
přisávání pasivní
Složení půdy:-substrát 50%
-keramzit 20%
-písek 20 %
-vydatný kompost 10%
Začal jsem 18/6,jelikož řezy byly na počátku kvetení trochu jsem jim to upravil a začal honit hmotu.Což se povedlo kytky po 10dnech květu byly mnohem robustnější s pevným a silným stonkem a navíc zastříhané do SCRoGové rozložitosti.Hnojil jsem z důvodu nedostupnosti ničeho jiného Krystalonem Start s vzrůstající koncentrací.Cca ob den.
Jakž takž se mi povedlo srovnat i jejich výšku.
Po deseti dnech při výšce cca 25 cm a počtu asi 7 pater jsem přepnul na květ.Po dvou dnech květu jsem nasadil mřížku a začal proplétat.Dnes má rostlina cca 50cm a začíná obrážet náznaky paliček.Naposledy jsem stříhal 9 den 12/12 a to,jak vršky tak i listy samotné,protože dost stínily.Nyní hnojím také ob den OBM a to opět s vzrustající tendencí.
Jen ta výška se malinko rozházela tak jsem teď ve fázi srovnávání velikostí.
Dostanu-li se k digi foto udělám nějaký obrázky,ale zatím to moc slibně nevypadá a to je velká škoda.
TIMEforce
posli foto dik ..
jaka je vyhoda, kdys pridas mrisku as kdys je kytka velka. neni lepsi ju tam mit hnetaka a jak kytka roste, propletat a propletat?

Tím nechci štouchat, lae jen se ptam. dik
MR@k
TIMEf:jakmile technické zázemí dovolí je tu...........to si piš
Santcha:Nepřidával jsem mřížku,když byla kytka velká trénoval jsem od začátku respektive začátek byl nestandartní,jelikož se s řezy děly psí kusy cca 6 neděl a dostali se mi do ruky už vzrostlé kytí tak jsem začal zaštipovat a trénovat až po(pro mne)vytvarování do odpovídajícího tvaru.Začal jsem připravovat mřížku a zrovna to vyšlo,že jsem přepínal na 12/12 a mohl jsem ji usadit.Zatím myslím,že je to docela cool,ale je to můj první pokus touto formou,navíc kytí jsou fakt nahusto tak uvidíme
fakt na hustu? kvuli tomu sem si vybral SoG.... to bude taky muj prvni pokus indoor. skusim SoG x SCroG - http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=19131
MR@k
Na necelých 0,6m2 mám 14 kousků,ale můj problém je jinej než u tebe já mám větší skříňku,ale menší květník navíc je mám všechny v jednom.Tak jsem to pomocí SCRoG poslal i přes hrany květníku.
Teď jsem se dočetl,že jsem nejspíš udělal chybu,protože jsem zaštípl ještě v prvním týdnu květu tak doufám,že vše bude o.k.Máte někdo zkušenost?Venku jsem to praktikoval pravidelně a výsledky se dostavovaly
hmmm...ja sem si kvetinace udelal 5l vfasky na normalni pytnou vodo a akorat sem jim odrezal zuzenou cast... a ma 4,7l kvetnik

prave us sem tak pres limit, ze me je skoda vyhodit love za kvetinace, kdys je mam
MR@k
Tak se mi to zase pěkně rozrostlo.Hnojím ob den a je to opravdu znát,jede to,jako blázen.Už se tvoří malé paldy a o víkendu snad budu mít k dispozici foťák tak by to konečmě mohlo klapnout.
2Santcha:Dobrej nápad s kanystrama já je pro změnu používám na zalejvání a mýchání všech dobrůtek.
MR@k
Tak jsem zase o kousek dál jsem 26 den 12/12 a jedou jako dráhy obalený paldama a pomalu mohutní.

Vypadá to na nějaký "white strain"model úplně bílý i lístky.

Hnojím stále ob den by OBM a to až v poměru 1:170
a půjdu ještě dál:-)

Zastříhl jsem pár vršků,protože začali lézt do světla a okusil šlapou dobře.Snad budu mít nějaká ta fota,ale nechci si půjčovat foťák od lidí,kterým moc nedůvěřuju,ale něco pro to už udělám.

Zatím
Frutexx
Cuss
Mno to sem zvedavej na ty fotky jak to mas poreseny - 14 kytek pod jedno 400W a do takovych rozmeru co udavas je celkem hafo moc - teda aspon podle me :)
Jinak to zastipavani tech palicek a kostovani ti moc nedoporucuju - radsi to vydrz do konce kvetu a bude to 1000x lepsi nez ostipavat nezrale kytky :) . . Ja sem to taky ttak delal a o sklizni sem mel velky Hooooo..........
Jinak taky pojedu pod 400W nav-t ale zatim klasickej Sog - jelikoz jedu ze semen. Scroog chystam rozjet az si udelam naky rezy a dodelam druhou skrin 400W nav-t :)

Tak at se ti obaluje a zkus sehnat co nejdrive fotky at ti muzu dat K+ :)
MR@k
2Frutexx:
Tak ťěch 14 kusů vyplinulo z jednoho nl webu,kde uváděli 9-14 ks na čtvereční stopu(cca90cm2).Faktem je,že mřížka je pěkně zaplněná a s trochou tréninku to vypadá opravdu mohutně.Jinak zkouším tuto metodu poprvé tudíž experiment,ale info jsem dost důkladně načetl.
Jelikož jsem neznal druh modelu tak jsem musel zastříhnout i v květu (nebylo to z mé nedočkavosti).
Nepochopil jsem proč jedeš ze semen sog a ne scrog vždyť by to znělo logičtěji udělat matky a pak řezat do sog anebo jet ze semen pár kytek do scrogu???
Jinak díky za podporu a přeju hodně zdaru při konstruktérství.
čus
Frutexx
Cuss
Predem bych se chtel opravit - urcite nejedu ze semen sog - bude to asi takovej bush spis normalni - a az kyti trosku povyrostou nadelam rezy a pudou do dalsi skrine a tam pojedu bud SOg nebo scroog :)
A ze semen rovnou do scroogu nevim - zda se mi to neprakticke - po prepnuti se projevi samci a jak je budu vypletat ze site? . . Navic by po vypreparovani samcu zbyli v siti diry ;-) tak proto se me zda scroog ze semen celkem neprakticky ;-)
Tak zatim cau
šiška-skunku
jo taky bych rek ze jet scrog ze semen je dost neprakticky ... hlawne kuli tem samcum ... a kyti ze seminka se podle me daj twarowat az po nakym case gdezto rizky hned jak se wzpamatujou a zacnou rust ...
MR@k
jj máte samozřejmě pravdu to jsem jen dával k lepšímu alternativu,která mi přišla lepší než SoG ze semen.Jinak samozřejmě nejlépe si připravit máti.
Jinak dnes jsem na 30 12/12 a jedou jako dráhy listí lepí neuvěřitelně a já obral spodní větvičky jelikož mi zase vyrazily malý paldy-ať jde síla nahoru.Pojedu ještě 14 dní pak ostříhám všechno listí a přestanu hnojit+flushing.
Mrzí mne to,ale s těma fotkama to stále nějak nevychází,jak rád bych je spatlal,ale nebudu to riskovat s lidmi,kterým nevěřím na 100%,tak se obrňte trpělivostí snad se mi to do konce povede alespoň 1* blejsknout.
Zatím čus


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma