Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Několik druhů sušení - Klikni zde pro originální téma
seba
Dnes na Groweru nebylo mnoho lidí připojeno , není divu , hodně jich využilo pěkného počasí a sklízelo jako já . Začaly se objevovat plesnivé palice,naštěstí už kytka je na 95 % zralá. Tento rok každý brečel jaké bylo blbé léto,to je sice pravda , ale na růst to nemá zase takový vliv a mé kytky jsou velké a několik krát jsem je musel z bezpečnostních důvodů krátit. I tak je mám 3,2 m výc jsem je do výšky nepustil. Ale takový podzim který je důležitý pro kvšt bal za posledních 5-6 let nejslunečnější a nejteplejší,tak nechápu proč každý brečí. Od 25 srpns do dneška u nás pršelo zhuba 3 krát. Takže SUPER.
Ješte mám venku jednu odrůdu kterou tu nikdo prozatím nepěstoval ,nebo aspoň o tom nevím , nebudu prozrazovat název ,až dozraje tak oni napíšu své zkušenosti a hodnocení.
Dnes Jsem posekal údajne SWAZI ale podle mne to bude spíš NEW PURPLE POWER . asi to v nirváně popletly. Má všechny její znaky. Barvu náchylnost k plísním atd. Jinak voní a až zkusím chuť poreferuju ,Však taky už suším , jak uvidíte z fotek.
Prisil bych o názory jestli to je podle Vás NEW PURPLE POWER,já totž SWAZI neviděl a podle fotek rozhodně není fialová.

1. Foto SWAZI NEBO NEW PURPLE CO?
2. Foto rychlosušení
3. foto Správné sušení
kavalera
ta fialovost to je sposobene nizkou teplotou, co sa tyka nirvana seeds ma na nich tazke srdce lebo som prisiel u nich o vela euro a neposlali mi nic.
Ich genetiky su nejake cudne, dost nekvalita...ale za tie peniaze je to OK.
seba
No vtomto případě to nebude teplotou protože v indor to je také fialové ,sice ne tak moc ale je !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dudušek
Ahoj sebo, já si osobně nemyslím, že je to NPP, protože já ho mám a vůbec nechtěl kvést, začal teprve před týdnem a já mám paličky teprve v zárodcích, jinak co jsem o NPP četl nebo dostal do PM, tak podle lidí, co ji jeji, tak jim nedokvetla a to ji sklízeli na začátku listopadu!! A podle tvé fotky té kytce chybí tak 10dní max(když vydrží počasí). Jinak swazi jsem nikdy nepěstil, takže nevím.
P.S. Teď jsem si přečetl, že jsi to již zkosil:( měl jsi to ještě nechat!

to kavalera - jo, to máš pravdu, že při nízké teplotě začnou lísty červenat, fijalovět, ale ne palice!! Jen ty boční lístky, tady ti ukážu třeba GWS, když na něj působí zima. Jinak semínka od nirvány již nikdy více!!
seba
Krystalky už byly mléčné a trochu hnědé , připojim foto , taky už plesnivěla trošku , takže jsem využil pěkného počasí.
Vzorek susím v troubě a na monitoru Grower:::::::::::::::::
seba
Krystalky už byly mléčné a trochu hnědé , připojim foto , taky už plesnivěla trošku , takže jsem využil pěkného počasí.
Vzorek susím v troubě a na monitoru Grower:::::::::::::::::
seba
Pěatuje tu někdo teda ještě Swazi ?????????????
Suseni na monitiru je taky u me oblibene. Jeste neni spatny za vetrak ktery fouka z kompu povesit halouzku a jde to tam dobre
slavic
- fialova farba moze byt odrodou alebo nedostatkom nejakej latky, napr. fosforu

Susenie za vetrakom u PC ? nie zly napad, ale co ten prach co to vyfukuje?

Susenie: noo, ja som minule susil tak, ze som to strcil do tmavomosrej obalky, nadieroval to ihlou a nalepil na okno z vnutra, samozrejme to funguje len pri slnecnom pocasi, susi sa to niekolko hodin, takze nieje to ultrarychle, ale ked zacnete rano tak vecer, alebo na obet to je
Ja si nahodou udrzuji vnitrek compu docela cisty takze no prach:-). Hmm na tom slunku se mi to zda docela drasticky. Neni tam mooooc horko na THCecko? Ale ted mi napada ze asi ne.ale je tam infra a ultra zareni co tomu docela vadi. toz nevim Mejte se.
to sar: Proc vlaznou vodou? Ja zase kdesi cetl ze kytka zacne fialovatet kdyz ma moc fosforu. Ja taky za kompa nedavam celou kytku:-)
PiosOne
sar: zfialoví kytí, který zfialovět má. je to dáno odrůdou, tj.geneticky už dopředu a jestli je kytí pěstována in nebo out, je jedno. prostě jednou je to "fialka" a hotovo.
tak třeba letos jsem vysadil ven dva modely, shaman a voodoo. i přesto, že už je poměrně zima, tak zfialověl jenom jeden model, druhý zůstal zelenobílý. dle tvé teorie, by měly zfialovět oba.
Ja mam taky neco venku je to Nebula a je zelena jak pan Bob kaze. Ale zacina plesnivet a proto zrejme denska vypukne harvest time. Sic neni jeste uplne zrala ale i presto je tuuuze dobra jak po chuti tak po stavku.
onrejblesk
ja mylel ze se tady bude vemejslet vsechny druhy susheni co kdo vymyislel a zatim se tu resi co je fialovy a co ne
HALUZAK
vedeli byste mi niekto poradiť ako efektívne znížiť vlhkosť v skrini v ktorej suším bez zvýšenia teploty????
Pepan
To:seba
S tou troubou to není nejlepší nápad.. Já osobně dám na sporák kastrůlek s vodou a jak se začne vařit tak hodíš na horu talířek a na něj materiál. Do 20 minut je to suchý.V troubě jsou veliký ztráty a poznáš to i na High po tom co se zhulíš. Podle mě je to lepší takhle.A teď v dobách sklizně to používam nejčastějš... :bong:Zdarek
seba
V té troubě to bylo jen pro co nejrychlejší získání vzorků. Strašně to vyschlo a hůlo smrdělo senem. Naopak trouba se osvědčila na 20 minut a 30 stupnů tepla po ukončení " vodního čištění " . Nechat 10 cm otevřene dvířka trouby a kytí jemně osvhne a pak v suchu dosušíte normájním způsobem a nebude smrdět po plísní atd.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma