Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Ahoj decka - Klikni zde pro originální téma
dejaVuCV
Cauky vsem.
Uz dlouho jsem to tady procital, tak jsem si rekl, ze se aktivne zapojim do vasi komunity.
Tenhle rok byl pro me smolnym rokem, co se tyce pesteni. Zrejme zviratka (tem to nezazlivam - narozdil od lidi) si posmakla na moji (tenhle rok nevelke) urode. No nic se neda delat, pristi rok jsem se rozhodl pro stromovou zahradku. Je tomu dlouho, co jsem o ni poprve slysel, a az tady, na Groweru, mi konecne nekdo predvedl, ze se to da vychytat - a to velice kvalitne.
Taky nadherne Kubanky, trcici ze sklenic, mi zaimponovaly natolik, ze mi to neda, abych to alespon nezkusil.
Doufam, ze ted uz se vsichni valite v haldach sklizeneho konopi a uzivate si podzimni hulicskou pohodicku.
Abych taky kvakl neco o sobe: Jsem blazen do pocitacu (to je muj hlavni rys - Pupiset muze potvrdit ;) ) a do hudby. Kourit konopi me zacalo bavit uz v mych cca 14-15 letech (coz osobne u nekterych typu lidi pokladam za nedostatecnou vekovou hranici - otazkou zustava, jestli v jejich dospelosti by byla situace jina). Diky tomu jsem zacal min kalit (rozumejte chlastat ethanol) a vic pokurovat. Usetrilo mi to nejen penezenku, ale i zdravi a doufam, ze i charakter. Informaci o psychedelikach jsem mel (relativni) dostatek. Privazel je kamarad, v te dobe na VS, kde byl pristup na internet. Tim padem jsem castecne vedel do ceho jdu. Postupne jsem prozkousel, co se namanulo (ganja + konopne produkty, houbicky, LSD, pervitin). S pervitinem to bylo na me moc divoke (cejtil jsem se jak buldozer a to predstirani, ze spim - no nesedelo mi to ani krapet).
Muj dnesni pristup k veci je asi nasledujici:
Zahulim rad a prakticky kdykoliv, kdyz nemam neco duleziteho na praci. LSD jsem nebastil cca 4 roky a marne shanim kvalitni (ne nejsilnejsi) produkt, ktery nekdo z mych pratel jiz pobastil. Houby si dam cca 3-5x za rok, se svymi prateli. XTC jsem nedavno taky uz odzkousel (1/2 tabletky), ale vzhledem ke kombinaci okolnosti jsem situaci zatim nehodnotil - pockam si na priste. A s tim alkoholem je to tak, ze o vikendu na pivko a obcas to dopada divoce (po otevreni kamosovo hospudky i casteji).
Tot asi o me. Na posledni akci padl fotoaparat, ale uz si vyhlizim novy. Takze slibuji ;) , ze vse, co budu delat, budu taky plne obrazove dokumentovat. Jsem totiz zastance toho, ze jedna fotka lecky rekne vic, nez dve stranky textu.
Tak at se dari vsem zahradkarum !!!
Papaaaa dejaVu.
rociik
yeep:)) zdrawicko
dejaVuCV
Diky vsem za privitani.
Je fajn bejt mezi svejma :smoker: .
f3R!s
Tak zdar ja som tu ties NEW


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma