Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Můj první growing - Klikni zde pro originální téma
expiry_date1
To ako myslíš,že Ti Vaši otvoria skrinku a ty im povieš,že je to nejaká paprika?No,vychádzam z toho,že tomu chceš strihať listy.
Jedine zamaskovať dobre skrinku,odhlučniť,pacháč,alebo odsávanie niekam von a modliť sa,aby Ti to nenašli a rozmýšľať,ako im to vysvetlíš,keď Ti to nájdu:)
Crackman
řekni,že je to nějaký druh rostliny a že máš dvě(jedna je samička,druhý samec) a máš je obě vzájemně opílit a donést semínka.
Skřeťák v Sudu
Ja to mel vymysleny takto, ve skrini budou naky picoviny a rekne so to rodicum ze tam delam experimenty s kytkama vseho druhu pac se voto zajmam. Casem se daj picoviny pryc a nasadi se konopa no a kdyby nato bnekdo prisel tak reknu ze je to experiment ze to je technicky a je to od kamarada kterej si koupil nakou technickou svinku a ze sem na internetu nasel neco zajmaviho ale delali to jenom s konopim tak sem se to rozhod vyzkouset :D mylsim ze by to i docela fungovalo:sun:
sick
Cestik,ja to treba nemel jeste vymysleny vubec a nasla mi to babca, sice nadavala jak svina,ale rekl jsem ji, ze by me zajimalo co na tom vsichni maji,tak si to chci taky zkusit vypestovat.Nakonec jsem ji zlomil i na to,at to nerika nasim a zatim je to v poho, i uz mi to zalivala kdyz jsem byl na par dni pryc:-)))
Skřeťák v Sudu
Wow diki, nemas zac ses prvnmi clovek co mi dal karmu :D
Jahudka!
No pokavad reknes ze je to technicky tak to ti urcite ani nahodou neuverej.A to ze pestujes pokusne kytky to se mi taky nezda..Jedine to maskovat nebo nejak vysvetlit..

A navic rodice nemusej bejt zdaleka tak blby a je mozny ze toho nahulili vic nez ty:)
drtikol
yy nebo tak :D ...proste to postav a kdyz to uvidej tak uz ti to nechaj, uvidis-dobry znamky a jackherrer v kapse...:bandit:
sick
Ty jo,no vcera to bylo vo tech tamanech pekne husty,co na to rikate?
Crackman
řekni,že je to nějaký druh rostliny a že máš dvě kytky(jedna je samička,druhý samec(DOOPRAVDY TO BUDOU SAMICE) a máš je obě vzájemně opílit a donést semínka do školy.Mám to odskoušený.Skus to...
Crackman
tak zajdi ve zlině do zverimexu a kup si balík technického konopí(1kg=30kc)a řekni,že je to na opílení nejvhodnější kytka.když řekneš že je to ze zverimexu a ukážeš ji ůčtenku a vysvětlíš ji že se to nedá hulít,protože se těma semenama krmí papušci,tak by to měla pochopit,ne??tak jsem to udělal já...přeji hodně štěstí!!
Jahudka!
Nebo si sezen duck foot.To je model kterej ma uplne jinej tvar listu nez normalni trava.Maj ho i lidi tady na groweru..
sick
To Jahudka: Nebo si aspon nekteri myslej, ze ho maji viz nekolik pripadu mutace rostlin,co?
Jahudka!
sick - No nektery lidi tady ho objednavali svyho casu.Stalo to asi 100usd.Uz se nepamatuju kdo to byl.Je tady o tom thread.Treba by nechali nejakej ten rizek.Mam ale ten dojem ze je to out odruda.
sick
To jahudka: Jo jo,ten thread jsem pred casem cetl,ale vesmes (teda co pamatuju) na to nebyylo moc chvaly - nic moc vynosy a ridke palice,myslim. Nebo se pletu?
Jahudka!
sick - zadna slava to nebyla to je pravda.Ovsem je to neco za neco.Pokavad to chces mit co nejmin napadny holt se musis smirit i s mensim vynosem..
sick
To jahudka: Jo jo,bohuzel je to tak,ale stejne si myslim, ze skrin 60x50x70 neni zas tak napadna.
Ted jsem pred chvili videl u nekoho,ze to zamasloval tak,ze tu skrin predelal jakoby na reprobednu - a ta byla 60x60x100 - takze slusna bedna! :-)))
Jahudka!
sick - no je jasny ze nejlepsi je to zamaskovat.Ovsem problemy muzes mit s tim ze to huci a hlavne to sviti ven nasavacima a odtahovejma otvorama a tomu jde zabranit opravdu tezko..Teda ne ze by to neslo ale neni to levna sranda aby to nehucelo,nesmrdelo a neprosvitalo..Zadalsi kdyz tam budes mit trebas 250w docela pochybuju ze by si rodice nevsimly nadmerny spotreby eletriky.Pokavad nemate zrovna elektricky vytapeni nebo bojler..
sick
To jahudka:Je to jasny, ze tomu prosvitani nejde zabranit levnym zpusobem,ale pomoct se tomu da. Treba fakt poridit si rybycky :-)))
Jo a da se treba prehodit perioda - aby to jelo pres noc na nocni proud - tak to mam ja- a dopoledne to spinkalo - pak to stoji mnohem min :-)))
Jahudka!
Akvarko ktery sviti je myslim dobry reseni.Ted bude dlouho tma tak problem s prosvitanim je o to vetsi..A mit to zaply pres noc na nocni proud to je skoro nutnost pokavad nechcete platit docela dost za elektriku.Vyresit se da vsechno ze jo ale v kvetu to chce nejakej pachac.Pres pachac neprosvita zadny svetlo a jeste tlumi hluk z ventilace..Kazdopadne zadara postavit nic moc nejde a zvlast pokavad to chce mit clovek dokonale maskovany.Nekde jsem videl link ale ted uz nevim bohuzel kde jak typek pestoval primo v kancelari..Lidi chodili okolo ty bedny a vevnitr si v klidu rostla trava:)To se mi opravdu libilo.Mel to dokonale promakany a odhlucneny.Jenze tahle bedna ho stala asi 30000..
sick
to jahudka: A myslis, ze ten typek si to dal do firemnich nakladu? :-)))
No treba ja to mam ve sklepe v rodinem baraku, takze me nastesti prosvitani a pach nevadi... A jsem za to ku.va rad,ze je to vsechno o.k. a navic jsem chovatel rybycek a mam v te mistnosti asi 25 akvarek,takze to nehrotim - zatim
Jahudka!
sick - no to je jasny zvlast pokavad mas doma pestirnu ryb ze to tezko nekdo najde.Taky jsem mel pestirnu.To si dokonce nevsimne nikdo ani ty zvyseny spotreby protoze uz ty akvarka zerou az dost.
Ten typek jestli to daval do nakladu to tam nebylo.Byl to nejakej fotograf a bylo to v anglictine fakt uz nevim kde to bylo..Skoda..
drtikol
sick-jeste tu napis adresu a rodny cislo....:rolleyes:
sick
To drtikol: vis kolik takovejhle lidi existuje? A krom toho o te pestirne moc mojich kamosu nevi, pak by po me sockovali jeste ryby:-))) Ne sranda,ale fakt takovych lidi je hafo

To jahudka:Skoda,kdyby sis vzpomel,kde si to videl, fakt by me to zajimalo!
Crackman
Tak ti zbývá už jenom ten Duckfoot...
sick
to nosi: pekna pracicka,hezky sis vyhral :-)))
Thcmh
sick a Jahudka!: pachac se ted snazim vyrobit homemade :D 1100-1700Kč se mi dávat nechce :) Díry na odtah a přitah jde zabednit, aby tama neprosvítalo světlo jen tam stačí dát molitan a nic neprosvítí :D Snad to tak myslíš a pomůže ti to :)
n0si: Good odkazy :D

PEACE všem
sick
to THCMH: Cestik! Tak uz kutis jak si mi predtim rikal,jo? A co BB,jak faraji? Hod sem kdyztak fotecku,ne? Zdarec
sick
Tak jak to tu pokracuje?Uz nijak nebo jak?
sick
Takze rikas, ze delas matkarnu na rizky na out? neni to zbytecna skoda elektriky???
sick
Jo jo,to jsem pochopil. ale i tak je to podle me skoda elektriny delat rizky na out..... mno ale kdyz nad tim premyslim, tak neni spatny vedet ze sazis samy samice, ze?
sick
Hmm,to je fakt, presvedcil jsi me, ze je to v klidku. Tak to bych se ale na seeds vykaslal a jel jenom z rizku...
skaff
Prosim, poradte mi.

Mate nekdo zkusenosti s pestovanim ve sklepe? Myslim v takovym tom sklipku, panelakovym (jsou tam zelezny dvere, strop to nema, tam bych dal kdyztak nakej alobal)

Ja myslim, ze to pude, je tam po celej rok stabilni teplota kolem 20° C, svetlo bych ukrad z nejaky zarovky co tam sviti a zavedl to do toho sklipku, jedinej problem mi pride vune toho skanku... Lidi chodej sem a tam pres sklep do pradelny... Co si o tom myslite? Da se to? Ucejtej to lidi? Potrebuju nutne odvetravat a privadet vzduch? Je tam naprosty bezvetri... :)
sick
Cau, tak skaffe nejake vetrani tam mit musis, v uzavrenem prostoru urcite! A lidi to urcite uciti, ale bude jim tam jen neco vonet a ti co uz to neznaj to nepoznaji. Ale musus to vyzkouset! Jo a dej si tam sodikovou vybojku ne normalni zarovku...
sick
To pharrel: To jsem na to zvedavy,co z toho bude lepsi,ale to je dlouhodoby pokus,co?
sick
2 pharrel: Tak to jsem zvedavy uz ted jak to pofrci,ale je to jeste dalako, vzdyt pred par tydnama byla teprve sklizen... Mas jeste hafo casu na zlapsovani skrine a tak.Neplanujes treba pres zimu jet matky a delat rizky na in treba pro ostatni growery???
sick
Tak vis jak,chce to udelat par a zkusit je treba dat nejakym kamosum at je odzkouseji jak porostou a pak to zkusit ve vetsim
Frutexx
Cuss
Myslim si ze ses rozhodl dobre ;-)
Jesli mas problem s rodici - aby na to neprisli - tak ses rozhod spravne ;-) vysrat se na skrin - jelikoz i sebenenapadnejsi model ti v kvetu stejne zacne delat sisky a to uz pozzna kazdej i bez listu ;-) nehlede na ten zminenej smrad. Ono vubec cela skrin dodava mistnosti uz odpocatku rustu zvlastni rostline aroma - jakoze v mistnosti kde to mam ja je vlhko - mlzi se okna a da se vycitit ze tam nekde neco bujne roste.
Jinak myslim ze dyz si udelas dobrej out neni co resit - a budes toho mit v porovnani s usmolenou 150 "tuny" ;-)
Staci si to jen dobre poresit: dobre pole neprovarene, dobre modylky, a samozrejme tu peci.
Jak pises ze si rozjedes matkarnu s rizkarnou abys mel co sazet ven napristi rok - tak stejne si to predstavuju i ja ;-)
Tak ti drzim palce at ti vsechno vyjde protoze ono takovych dvacet kytek poradnyho outu je tolik huleni ze ja bych to mel par let urcite :)
Tak cau
PS: ten halogen je fakt napicu - zbytecna spotreba energie ;-)
sick
Vsak jen to zkus at to vis z vlastni zkusenosti, ze to na tu p*** fakt je
sick
Co budes zlepsovat?
sick
Pro ten sodik zkus treba zajit do technickych at ti tam daji starou vymenenou lampu - vetsinou to davaji za flasku nebo tak a kup si jenom novou vybojku a na pachac je tady taky nekde navod


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma