Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Pekný vzhlad, pekná vôna, ale prečo to kurva nešlape??? - Klikni zde pro originální téma
somi2
Zdar lidi moje rastlinky(2) už pekne dozrievaju velmi pekne vyzeraju,voniaju a už maju minimalne 50% tyčiniek hnedýx, tak za 1 maximálne 2 týždne príde ten správny čas na sklizeň a dneska som to už nevydržal a odtrhol som si šištičku na oxutnávku no a dosť ma to sklamalo :confused: lebo učinky boli minimálne viem, že niake THC sa spálilo aj sušením na ryxlo v mikrovlnke, ale nemohlo sa predsa spáliť všetko lebo to vážne skoro vobec nešlapalo.:confused: :confused: MYSLITE SI ZE SA TAM TO THC ESTE NAZBIERA ZA TEN POSLEDNY TYZDEN ALEBO SOM TO DOJEBAL JA alebo ak MATE ESTE NIAKE RADY čoBY MI MOHLI BYť UžITOčNE TAK PROSIM PISTE lebo som z toho uplne v prdeli tolko snahy tolko lasky a potom kokot z toho:confused: ???
elanius
Cau somi, ja ti mozem povedat zo svojej skusenosti, ze az ked plnohodnotne ususis travku potom uvidis a ucitis ako slape...Ja ked som skusal malu palicku z mystiku tak sem nadaval jak pes ze je to shit a potom ked som si dal dobre ususenu, 3prasky a chodil som po byte vysmiaty a oci jak angorak, proste nestacil som sa divit:mutant: Nadruhu stranu pocul som o krasnych palicach-vonajucich a neslapajucich...snad to nebude tvoj pripad.
SCRAT
nene bude to gut jen ta mikrovlnka je sit priste pouzij susicku na ovoce nnebo fen je to trocha lepsi ale stejne to nema cenu..
Jay-jay
vysušit normální cestou,pak se směj ;)
Ježíš
mikrovlnka-tim se to urcite ztrati, ale necekej od toho nejaky rapidni zlepseni. taky sem mel model kterej vonel jak jahoda a barva libozni a jediny co sem z toho pak mel bylo skrabani v krku. ale drzim ti palce aby to nebyl tvuj pripad.:satan:
rociik
osobne bych se taky rad priklonil k nazoru ze nehchat dojet, prirodne ususit a pak se teprve smat...drzim palce a bud trpelivy...nedavej dalsi testovku za par dni a nech to fakt bejt...;)
salmon28
Caute vsetci. Mam trochu problem s pliesnou, a vrchne casti rastliny by uz aj boli vhodne na zber, ale spodne casti este nie su, tak ma napadlo co si myslite o tom keby som vrchne zrezal a spodne este nejaky cas nechal?
slavic
tiez som mal nejake vonavky, normalne ususene na pohlad krasavice lepkave a az na placebo to nebavilo vobec, zahada zahad... v tvojom pripade to normalne dopestuj, normalne dosus, ziadna panika a snad to bude oukej, ak nie tak uprimnu sustrast...
somi2
diky ludia mali sta pravdu vtedy ked som to sušil cez mikrovlnku tak som si nexal jednu šišku a dnes som si z nej dal 2 prasky a slepe to good :girl: :girl: :girl: MIKROVLNKA = SHIT
zapapa
to je známé že mikr ist shit, ale chybama se člověk učí. SKLIZEŇ hurá, huráááááááááá :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma