Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
obsah THC v závislosti na stáří rostliny - Klikni zde pro originální téma
hulimír
Jak dlouho před sklizní by měl záštipek zhulovat? Máte to někdo vysledovaný? Zdá se mi, že je to slabý (MasterKush outdoor, zkušební vzorek kouřen dnes). Díky za poznatky.
ECHO
Jak u kteryho modelu.Taky podle toho jak moc sviti slunicko bo lampa:flamer: Taky jak moc toho zhuliiis:sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
hulimír
Myslím si, že dýl jak 14 dní holka nevydrží, neboť se již objevila první plesnivá místa. Pokud do té doby nenabere THC, je veškerá práce v pytli, bude to vzhledem k nízkému obsahu účinných látek jen slabá náhražka za kvalitní hulení. Pokouším se vložit dnešní foto, ale zatím se nedaří. Trpělivost!!!!:slizoun:
hulimír
Pokouším se vložit dnešní foto, ale ne a ne se zadařit. Klídek!:devil:
hulimír
Ha, tak nejsem úplně blbej, už je tam. Takže z této kytky MasterKush jsem dnes ochutnal vzorek a skoro jsem nic necítil. Přitom už zaútočila plíseň, takže jí dávám max. 14 dní. Foceno dnes před odběrem ( podsvíceno halogenem kvůli kontrastu). Myslíte, že za tu dobu stihne nabrat THC? Já vím, že záleží na počasí, ale berme to čistě teoreticky.
ECHO
No hele tak to je naky divny:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
expiry_date1
U mňa zhulujú už spodné listy a aj listy z klonov,nejaký obsah THC je tam uz skoro od začiatku,pestované indoor.
hulimír
No něco málo tam asi je, ale výsledek kouření byl- lehká otupělost, high ani náhodou
Jahudka!
No ja sezral asi 10 listu a nic..Tak nevim jestli je lepsi to hulit.Me pripada ze ty listy spis zhulujou dehtem a tak..Jako klidne si necham poradit..
expiry_date1
No,listy nie sú nič moc,ale keď nie je nič iné,tak čo.Samozrejme,že vyhúliš viac svinstva,ale decht?Tráva obsahuje decht?
Jahudka!
expiry_date1 - jestli obsahuje dehet to fakt nevim..Zkousel jsi uz hulit ty palice pod tema usporkama?Uz by to melo neco delat ne?
Skřeťák v Sudu
Jahodo "sezral"? jako jestli si z toho udelal salat tak by to melo bejt nahovno nafic jak jsem se poucil v knizce varime z konopi se pravi ze v rostline je norm THC ve forme kyseliny a jen v teplejch oblastech planety je tam primo THC s tim ze jak se kytka susi tak THC-kyselina prejde na THC pripadne se to da udelat varenim. A dal je potreba to taky spravne pripravyt aby to bylo navazany na voleji nebo tak necem.
Omlouvam se pokud rikam neco notoricky znamiho:D coz jako ze asi jo(hlavne to s tim olejem).
Jahudka!
Skřeťák v Sudu to jsem nekde cet taky.Potom ale kdyz budu chtit z kytky delat trebas nejaky jidlo tak ji mam nejdriv teda ususit nebo co teda?Pokud vim tak mliko se dela z cerstvejch listu--Ale treba se pletu...
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Jahudka!
expiry_date1 - jestli obsahuje dehet to fakt nevim..Zkousel jsi uz hulit ty palice pod tema usporkama?Uz by to melo neco delat ne?

V pohode,zhuluje to a chuť fajn(aspoň teda Misty,tú som chutnal)
Skřeťák v Sudu
Mno proste udelat salat z neususenyho=> kravina pac tam bude THC jako kyselina ale pokud udelas mliko z neususenyho vsecko je OK pac tym teplem co pri vareni vznikne by se to melo premenit alespon tak sem to cetl a verim tomu :D
(Jakozto priklad ke zkusenost autora teto skvele publikace ktery rika ze daval nakej outdoor jakozto salat proste misu plnou listu namocenou v oleji :D mno a vubec nic ale pak davali neco co nechali pres den ususit a prej jedna z nej veci co z outdooru daval)
EDIT: samozrejme zase potreba davat pozor na pomer THC a ostatnich canabiolu ktery sou ne prilis zadouci
hulimír
Vrátil bych se zpátky k původnímu tématu a tím bylo: obsah THC v závislosti na stáří kytky. Jde mi o to, že když např. kvůli plísni budu muset sklidit dřív, třeba o 14 dní, bude obsah nižší o tolik a tolik procent. Pište, pokud to máte někdo vysledovaný.
rociik
mno ja hulil i spis samce nez hermouse my euforky a jako zhulovalo to dost slusne na to jaky to na pohled bylo seno...tesim se na samicky to fajt nevim co to se mnou provede....
Peshmerga
Každá rostlina je přírodou naprogramovaná (dá se to pochopitelně ovlivnit, zlepšit různým tím křížením, aplikací lepších hnojiv, světlem, apod - proto ten rozdíl mezi indoor a outdoor) aby dozrála resp. dosáhla maximálního stavu - za určitý počet tzv. zemědělských dní. Příroda to dělá, aby se ta rostlina prostě zachovala i pro budoucnost. Když kvůli plísni budeš muset sklidit o dva týdny dříve (ačkoliv informace o té patřičné odrůdě doporučují sklízet o dva týdny později (a věř mi, že to je velice dobře "vysledovaný", hlavně v Americe, Holandsku, Švýcarsku apod.) pak bude ten obsah THC asi nižší, protože ten model holt nedosáhl svého optima. U některých plodin, např. rajčat, můžeš ta zelená dát do papírového pytlíku s jablkem a rajčata nějakým způsobem ještě dozrají, ale chuť nebude stejná., u MJ se to snad dá nějakou tou "fermentací" (hledej na Groweru) zlepšit, ale zaručené to není.
ECHO
2rociik:sefe co si hulil na samciiiich:smoker: :smoker: :smoker:
Skřeťák v Sudu
Abych doplnil ty jabka tak je to tim ze zrala jablka vylucuji etylet, coz je rostliny hormon ktery zpomaluje rust kytky, stluštuje stonek a jak tu rekl Peshmerga zpusobuje "dozravani":D(jiste ma na starosti i nake dalsi pochody) (jako priklad lze uvest pokud si koupite pomeranc s takovou tou malinkatou nalepcickou(mala trebas modra) tak prave ta je timdle napustena aby pomeranc vypadal zrale ale kdyz ho nakousnete je vyslchlej a hnusnej proto nedoporucuju takovi veci kupovat) Takze ete me osobne z toho vyplinulo ze pokud nekdo mate outdoor na kupce kompostu tak bych asi ne uplne doporucoval do toho kompostu rvat jablka.
Btw. sorry za OT
rociik
no covece napral sem tam ty samci bobule:) ...oni jeste nepukli svine...normalne sem to suseny narval cisty do brka a docela to i najelo...fakt sem to necekal.)
rociik
btw peshmerga samozrejme mas pravdu...ale kvalitni kytky zhulujou uz hodne i zhruba v pulce kvetenstvi...14 dni hraje zasadni roli akorat v celkove vyzralosti a chuti ale zmast stav by mel prijit i s nedozralym hulenim...loni sem sklidil kytiz skoro 3 tejdny pred sklizni kvuli zlodejum a po vysuseni to byla zabijarna akorat na chuti bylo poznat ze byla sklizena mlada,,,,tot muj nazor...jinak kolego nechapu ze ten tvuj model dela co dela...podle fotky to vypada celkem dobre, rozhodne jako skunk...co se deje netusiim
Peshmerga
4 rociik - nikde jsem netvrdil, že dva týdny udělají tak velký rozdíl, ale jak jsem již psal, je optimální čas na sklizeň a správné sušení (to je též velice důležité) a je " předoptimální" sklizeň, kterou popisuješ jako zásah proti zlodějům. Rozhodně je lepší "mladá" sklizeň než žádná, což na Groweru již řada přispěvatelůke své vlastní lítosti popsala. Pokud nejsou problémy s čorkou, pak to optimální dozrávání má svůj význam.
ECHO
2rociik:
Bacaha seminka sou prej spatny na potenci nebo impotenci,proste rozumis:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
hulimír
Rociik: souhlasil bych s tebou, že 14 dní před sklizní by to už mělo zmašťovat a taky si myslím , že těch posledních cca 14 dní už je znát spíš na chuti a buqetu, než na síle. O to víc mě děsí, že to zatím skoro nic nedělá, přitom je to MasterKush.:grrr:
drtikol
servus,
docela me ta debata zaujala... z vlastni zkusenosti - zalezi na genetice :bandit:
rek bych ze obsah THCcka je na nejaky hulicsky hranici po 14dnech na kvetu, i kdyz to ususis v mikrovlnce nebo i kdybys to hulil mokry->kdyz je to MODEL, tak te to zhuli v jakymkoliv stavu a v jakykoliv vyzralosti kvetu... :vampire:
mno takze proc te ten masterkush nezhuluje fakt nevim, ae nejspis je to technicky;)
Peshmerga
4 Hulimír - s MJ je to jako s vínem. Necháš-li hrozny, pokud je pěkné počasí, dozrát, budou mít více cukru. Více cukru, více alkoholu. Víno bude silnější, třeba 12% místo 11% či 10%. Ale vypiješ celou láhev, ať už toho slabšího nebo toho silnějšího, a výsledek bude asi stejný. Já, pokud mohu, používám ty extra dny spíše na takové to "dolaďování", dávám jen čistou vodu, aby se rostlina vyčistila, někdy na závěr je dám na 48 hodin úplně do tmy.
rociik
2ECHO: AAAArrrghhh.... pomoc:) du zkontrolovat nadobicko:F
jestli to je kyti z obrazku tak bych rek, ze by zhulovat uz mela /ale je to jen obrazek/ jak si to susil? par hodin v troube nebo nekolik dni v pokojovy teplote? high z drive sklizenyho modelu by melo byt vic "up" takovy energicky avsak pozdeji sklizena MJ ma raus spise vytuhavaci - do kresla usazujici. ja bych odstranil plesnivy kousky, doufal, ze slunicko bude svitit co nejvic a nechal bych je dojet co nejvic.
hulimír
To COLEK: sušil jsem to v mikrovlnce, dneska jsem měl kousek z topení a to bylo o něco lepší, ale stejně se mi to nezdá. Budu to sledovat každý den a uvidím, jestli to narůstá( obsah účinných látek). Kytku udržím co to půjde nejdýl, ale plíseň je ku*va.
rociik
jako ty moje bobule susim v energitce pod stolni lampickou coz je strasna prasarna - huleni ovsem funguje...chut napicu ale stav prijde----
steve
No já si mylím že brzšší sklizeň má určitě vliv na potenci. Prostě kytka ti musí dojet, šmiknout ji předčasně ať kvůli plísni, nebo jiných nepříjemný faktorů je škoda. Před pár týdny jsem sekl hladově noname a pak mi došlo, že sem ho tam mohl nechat alespoň ještě týden. Určitě by tvořil ještě více pryskyřice. Zase i early sklizené pokusy mohou nakopnout velice dobře. Záleži taky na odrůdě, celkové péči. Good luck
wad
já to nechápu, píšeš tady že ti to chytá plíseň a že to ještě "nefachá".. ale když sem se podíval na tu fotku tak mi to připadá jako indoor (ne jen podle pozadí ale i podle četnoti blizen, lístků a tak celkově) a podle ooršení velkejch lístků yh řekl e b to mělo mít už dost voltů, není v tom nějaká kulišárna ?? :D
rociik
ale tohle je vsechno hezky jasne ze dozrat to musi blebelbelbel ale my tady tak nejak resime proc skunk 14 dni pred sklizni prakticky nezhuluje...to je ten problem o kterym se tu bavime...ne o tom co je spravny a co ne...EHM
hulimír
to Wad: je to venkovní model, je denně cca 10 hodin na přímým slunci (pokud zrovna šajnuje), je to focený s nasvícením halogenem kvůli kontrastu, aby byly vidět detaily paličky, možná proto to vypadá jako focený uvnitř. No a průser je, že materiál v téhle kvalitě je dost slabej.
rociik
mno hele ja pestuju tu euforku ktera je indoor taky venku na balkoone a s ucinkama nemam vubec probelm i dkyz to musi jeste tak 3-4 tejdny dojet na max
Jahudka!
Kytky na kvetu 11dni.Urval jsem list a ususil ho pak zhulil (presne jak jste radily).Uznavam ze to uz ucinky ma ale asi tak 10x mensi nez by melo.Je to lepsi nez to zrat za syrova.Akorat jsem pocitoval dost unavu coz normalne cejtim az ke konci zhulenosti.Po tech listech jsem ani nebyl tak moc zhulenej ale spis v takovym divnym stavu.Jako bych si dal prasky na uklidneni nebo tak nejak..To se neda popsat..
ragnar
To Hulimir: ja som pocul, ze sa to ma nechat najprv susuit 14 dni a potom do bude ovela silnejsie. V mikrovlnke nesus - to je podla mna picovina. Daj to do krabice na noviny a do tmy na 14 dni a potom uvidis. Ked to uz chyta pliesen, tak to uz sejmy dolu a daj susit.
dejaVuCV
Sory, ze jeste odbocuju:
Dehet jako takovy samozrejme v trave neni, ale vznika spalovanim organickeho materialu (v kvetu je samozrejme nejlepsi pomer neaktivniho materialu vuci THC apod.). Potom je spravny i nazor, ze z listu se zhulis leckdy dehtem (THC je tam minimum oproti kvetum a materialu ostatniho hafo). Jinak dehet neni jen jedna latka, ale cela skupina uhlovodiku. Taky chci rict, ze nejsem chemik, tak to neberte uplne doslova, ale teorie bude spravna.
(reakce na "vsuvku" na 1. strance tohodle threadu)
rociik
yeep...taky sem se parkrat prekouril(predejchal) lower quality weed a na par minut proste clovek cejti prijemny prazdno v palici:)
Jay-jay
vymca:
hmm...dobrou chuť:rejp:
hulimír
vymca: To musí bejt boží!
rociik
hm to teda jooo...lolecek;)
Jahudka!
vymca - ty to jako vubec nesusis?:eek:
Anonymer
:D:D:DHAHAHA TO SA DA AJ ZAPALIT TA WODNA PALDA :D:D:D
Alebo nato musis prdnut potom to uz hori zejo :D:D
Skus to usuit a potom porovnaj ten rozdiel medzi chutow a high u susenej a u nesusenej...
rociik
jako to je mazivo hlavne to "nacpu ju hned do fajky" ....to je solid sefe....fakt to zkus nekdy dat suchy a uvidis jaka to bude chutka a pohul....lol mokry do fajky....
hulimír
Je to v prdeli. Každý den odstřihávám plesnivý větvičky s paličkama. Větvička začne plesnivět a paličky jsou přitom zdravý. Jestli to takhle půjde dál, sklidí za mě plíseň.
rociik
mno ja pripravil jednu kytku na sklizen...90% lisiti outah...a ted kyticko pupmpuj pumpuj:))
Galen Aldaron
Jakmile kytka začne někde plesnivět je nejlepší hned sklidit vše. Obsah THC se vyvýjí především v průběhu růstu, před přechodem do květu na chvíli klesne, pak už je téměř stabilní. Takže dříve sklizená kytka má stejný obsah THC, jen je to míň materiálu. Zcela minimálně je víc THC po ránu. U pozdě sklizené kytky už ale THC klesá a místo toho obsahuje více CBN. Jo, u kvalitnich modelu zhulujou i listy. Priste doporucuju si nejdriv něco přečíst ;-) .. tohle je z Knihy o marihuaně
rociik
od otoh sou tyhle trejdy aby lidi mohli cist primo ze zkusenosti lidi...ja s plisni problemy nemam...
hulimír
to rociik: moje listy skoro nezhulujou a to si myslím, že Masterkush patří mezi heavy modely. Dneska jsem zase musel kvůli plísni vystřihnout kousek vrcholovky. Hned to šlo do papírku. Je to o něco silnější, než jsem psal minule, ale high žádnej.
PiosOne
hulimír: to jako zhuluješ plesniví materiál jo? no nic proti gustu, ale tohle raději nedělej, těch pár ušetřených gramů hulení by se ti v budoucnu mohlo nevyplatit. pokud tvoje roztlinky nezhulují jak mají, tak se thc asi ještě pořádně nezačalo tvořit. anebo už jsi takový hulič, že ti to nepřijde jako pořádné zhulení. osobně to pozoruji na sobě, když hulím nějaký pořádný model už delší dobu, tak pak už mi to ani nepřijde, že jsem vypálený. dám si půl brka a prostě skoro normálka, přitom druhá půlka brka zmastí několik lidí.
hulimír
PiosOne: to plesnivý z toho vyberu a vyhodím, ale protože hnijou větvičky ( ona to je spíš hniloba s plísní) tak palička samotná je zdravá. Plesnivky nehulím.:flick:
hasun
A proč to všichni sklízíte s plísní? Já plísen vyštípam a pustříkam namíchanym fundicidem a plíseň za týden zmizí, ale pak to chce ještě nechat v zemi aspoň 3 tejdny, páč jsou to pěkný chemky.Používam FLORAL, a je předevšim na plíseň šedou.Tak zdravim a ať to ještě zraje.
dyk
ja jsem vysledoval že čím dýl sušíš a hlavně jakým způsobem tak ty záštipky fachaj jinak .Ale těch 14 dní může bejt zanedbatelnejch a nebo důležitech každá kitka je jiná žejo některá zraje brzo některá pozdějc takže se to nedá říct .Já jsem měl kytku a hulil jsem záštipky a nic a za 3 tejdny mazec .Je to nevispitatelný ...
hulimír
Dneska jsem musel kvůli plesnivý větvi sejmout jednu z vrcholovek. Dal jsem to sušit, ale kousek jsem usušil hned v mikrovlnce. Kvalita oproti minule znatelně lepší. Jen tak dál.
rociik
no vidis...ja dneska ostipal listy a z pryskyrice z nuzek sem uzmoulal solidni kouli hašiše...tak to asi pudem s kamosem testnout:)
Galen Aldaron
citace:
Původní příspěvek od rociik
od otoh sou tyhle trejdy aby lidi mohli cist primo ze zkusenosti lidi...ja s plisni problemy nemam...


No, dříve se využívaly trošku konstruktivnějším a efektivnějšim způsobem než k rozvleklému a informačně relativně prázdnému chatování, které v konečném důsledku vede k přeplnění fór otázkama v minulosti několikrát řešenýma a neefektivnosti v vyhledávání informací.. Oni totiž informace z knížek (či rady ve FAQu) jsou z valné většiny založené na zkušenostech spousty pěstitelů či v pěstitelských knihách i řízených experimetnů, a né na nejasné výpovědi jednotlivců.. krom toho tu podobná trhredy již jsou.. ale je to na každého posouzení. Taky jsem možná nemusel tenhle v podstatě OT vůbec psát..
rociik
v poradku ja si myslim ze jakakoliv otazka tykajici se pestovani neni upln e zbytecna a pro growera zacatecnika bejva z pocatku problem tady do toho proniknout...a btw srackovej prispevek muze vzdycky admin smazat...
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od rociik
v poradku ja si myslim ze jakakoliv otazka tykajici se pestovani neni upln e zbytecna a pro growera zacatecnika bejva z pocatku problem tady do toho proniknout...a btw srackovej prispevek muze vzdycky admin smazat...

To by muselo byť pár adminov na plný úväzok len na mazanie blbostí:D
btw,kto posúdi,čo je úplne na nič príspevok?Niekomu možno pomôžu aj pre ostatných triviálne poznatky,teda aspoň s čím som sa tu občas stretol.
hulimír
Tuším, že 27.9. jsem si stěžoval, že záštipky nezhulujou. Dnes odebraný vzorek mě mile překvapil. Stav po hulení se dá srovnat se stavem po jointu podprůměrné nonameovky. Což mě oproti původnímu stavu naplňuje vírou, že to holka stihne. Navíc elementálové jsou nám nakloněni, babí léto jako sviň. Takhle hezky má být údajně až do půlky příštího prac. týdne. Léto stálo za hovno, tak aspoň suchej podzim.
Takže abych to shrnul. Za těch cca 10dní narostl obsah THC celkem slušně, neboť toho 29. to fakt nestálo za nic. To bych to sem nepsal. Takže pokud vydrží ještě dalších 10dní, mohl by se dostat obsah THC někam k optimu. Není tudíž pravda, že poslední měsíc se obsah THC již nemění. Naopak, dle mého je ten poslední měsíc před sklizní na obsah THC rozhodující. Dobou sklizně myslím čas, kdy bude mít kytka 80% blizen hnědých. U sebe to vidím právě na těch dalších deset dní.. a fertig.
rociik
jj babi leto powah...me kytka co jeste pred 3ma dnama mela maliínkaty palicky najela na objemu o 100%...jen tak dal...at nam sviti svinka jedna:))
Galen Aldaron
citace:
Původní příspěvek od hulimír
Tuším, že 27.9. jsem si stěžoval, že záštipky nezhulujou. Dnes odebraný vzorek mě mile překvapil. Stav po hulení se dá srovnat se stavem po jointu podprůměrné nonameovky. Což mě oproti původnímu stavu naplňuje vírou, že to holka stihne. Navíc elementálové jsou nám nakloněni, babí léto jako sviň. Takhle hezky má být údajně až do půlky příštího prac. týdne. Léto stálo za hovno, tak aspoň suchej podzim.
Takže abych to shrnul. Za těch cca 10dní narostl obsah THC celkem slušně, neboť toho 29. to fakt nestálo za nic. To bych to sem nepsal. Takže pokud vydrží ještě dalších 10dní, mohl by se dostat obsah THC někam k optimu. Není tudíž pravda, že poslední měsíc se obsah THC již nemění. Naopak, dle mého je ten poslední měsíc před sklizní na obsah THC rozhodující. Dobou sklizně myslím čas, kdy bude mít kytka 80% blizen hnědých. U sebe to vidím právě na těch dalších deset dní.. a fertig.


Myslim, že je to nesmysl. Nepotvrzujou to ničí mnohaleté zkušenosti, ani žádné literární prameny. Spíš bych to viděl na nějaké různosti ve způsobech sušení, užívání či nevim kde..
.. ale nemíním se přít - je to tvé subjektivní zjištění. a třeba se ti to někdy "povede" znova :-) Koneckonců .. možné je ledasco :) (btw: jediný způsob změny obsahu THC mě teď napadl - pokud bys měl donedávna vysoký obsah dusíkatých látek v půdě.. ale zřejmě i toto by byl spíše výjimečný důvod a spíše méně vnímatelný.. .. každopádně přeju další vzrůst hodnot! - jo, a co to máš vůbec za model? Ono totiž u běžných dvaceti procentních modelů si už nějakého procenta ani nevšimneš, ale pokud máš nějakej slabej venek, tak je možné opravdu cokoliv :-)

rociik
2 GALEN: bezne 20ti procentni modely?...myslel sem ze mazarek a dalsi odrudy kolem 19% nejsou uz zadny "bezny" cesky skunky...hmmm
Galen Aldaron
.. máš samozřejmě pravdu rociiku, 10-20% modely ;-)
hulimír
Galen Aldaron: mám Masterkush který, jak uvádí několik pramenů, obsahuje 15-20% THC.................Já vím, že to je moje subjektivní pozorování, ale je to tak. Každým dnem je silnější. Je pravda, že se tvoří další nové krystaly, takže je taky možný, že byla opožděná a teď to dohání. Nevím.
Galen Aldaron
Hmm, no, co dodat, snad jen, že můžeš zkusit utrhnout paličku a nechat jí sušit šetrnějším způsobem a uvidíš pak, jestli se opravdu měnila koncentrace každý den (čemuž se zdráhám věřit), nebo zda to bylo třeba právě tim sušenim .. při rychlém způsobu sušení se to snadno přežene a thc pak mizí velmi rychle... Krystaly by neměli o síle produktu příliš vypovídat.. hodně štěstí!
hulimír
Tak jsem včera hulil první, řádně usušené vzorky a šlape to. Jenom nepochopím, že ještě před měsícem nic. No hlavně že to holka dohnala.
rociik
ty we euforka dupe jak prase...akorat me sere ze to neni vic highh a vic tlemici...ik dyz na skunk je to proad jeste good. priste si ale sezenu i ciste nakej outdoor
Leštěnka
Tak i kdyz vam to uz facha, k cemu gratuluju, tak nejaky ten muj poznatek. Letos jsem jela poprvy. Zastipky suseny pod lampou a skoro nic, pritom to cukrovalo jako divy a vonelo sqele...takze smutek.Pak radne suseni a hned to bylo lepsi. A ted se to jenom tak vali v krabici a stavy jsou lepsi a lepsi. Takze muj zaver je dat tomu cas a nesoudit kvalitu podle zastipku, ale az regulerne sklizenou kytku.
rociik
jasnacka...dosuseny normal zadny urychlkovace...je to uplne neco ineho
LSD25
Zdravím zo sk ja len malý dotázeček ak mi hermafrodit opelil afgáncov z řízků zníži to obsah THC? je to pravidlo? boli asi mesiac na jari pod lampou potom išli von a do akej miery lebo zfajčit sa z toho dá
hulimír
LSD25: tomu nic není, akorát máš v hulení semena, ne?
Wokap
Hulimíre, jak dlouho, že se zajímáš o pěstování?
Kdyby to nic nebylo, myslíš, že by každej rval samce jen co je rozpozná?
Samozdřejmě, že to snižuje potentnost rostliny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma