Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Koreny prorostly kvetinac - Klikni zde pro originální téma
dame mrda?
Caute lidi mam takovy problem a to ze mam 10l kybl ve kterem pestuju indoor a v mysce pod kyblem tam kde odteka prebytek vody mam od kytky vesmes plnou tu mysku jejich korenu.Kytka neni ani tak velka a uz mi to prorostlo.Ja bych od vas zkusenejsich potreboval radu co s tema korenama.Zalivam to radeji pres tu odtokovou misku.At nejsou koreny na suchu to by potom na te kytce slo poznat.Nevim co s tim delat.Dikos

:mutant:
KABUTO
Když je zalejváš odspoda,tak se nediv že ti vylejzaj,buď to přesaď do větších,s tim že je probereš,
nebo celej květiváč ponoř do trochu většího kýble či nádoby,hoď tam vzduchování+hladinu roztoku pod úrovní qětináče a stal jsi se majitelem Krastyho systému :)

Když ti začnou konečky kořenů zasychat jsi v háji(a né právě zeleném)
dame mrda?
No ja sem to zalival prave normalne pres vrch a oni vylezly spodem tak sem to zacal pak zalivat zkrs vrch trochu zbytek pres misku.
Jo a k tomu krastyho systemu musim mit to vzduchovadlo?
A jeste nevadi ze ten kybl s tou kyti je vlastne polozeny na tech korinkach nebo to hodit na nejaky podstavec at sou koreny volne?
Ale pak nechapu jak budu zalevat kytku kdyz spodni korinky budou v roztoku a zbytek je v kvetinaci ono to nejspis bude prolivat zkrs.Fuckt nevim.
:vampire:
KABUTO
No právě že ti to roste do toho roztoku.
Vzduchování je potřeba,i když by to možná šlo i bez něj.
No a ten qětináč by jsi musel udělat jako u bubleru,nebo to napresovat,ale nejni to nejlehčí systém,jen mě to napadlo jak řešit tu situaci
dame mrda?
Cus davam tu fotky jak sem to vyresil s tim kyblem.Vzduchovani sem tam nakonec hodil pomoci dvou kaminku do akvarka.Doufam ze to bude v poho.
:punk:
MANHUNTT
Můžeš klidně ty kořínky zastřihnout a nic se tim nepokazí.
KABUTO
:) uvidíš jestli to bude fachat :)
Ještě by to chtělo aby ti nešlo světlo přímo na roztok,tvořej se pak řasy a bordel uvnitř.
V tom prostřednim kýbli máš keramzit?
Ano,ano,kořeny (ty zdravé) se stříháním větvý(jako stonky)
Čím lepší,větší a prorostlejší soustava kořenů,tím lepší Top.
Ať ti to jede :)
KABUTO
Jen pro inspiraci:
http://www.overgrow.com/edge/showthread/t-291927.html
http://www.overgrow.com/edge/showth...threadid=291927
-ale to je vyvedeny do detailu :)
UdL
Pár rad a crazy nápadů od dripaře :D :

Kořínky mi vylezly z květníků taky, zas takovej problém to ale neny. Hlavní je, aby nezůstávaly stát ve vodě, to mají tendenci uhnívat.

Takže by to podle mě šlo vyřešit i tak, že by stačilo do spodní misky navrtat díru na odtok a dát to zas do další větší misky. V podstatě vytvořit kaskádu z misek. Podle mě by stačily tak 3, protože v tý první sice bude strašnej mazec z kořenů, ale v tý druhý už to bude ok, tam už bude pár kořínků, který půjdou korigovat a do třetího bych nechal odtýct ten bordel... Podle mě by to v klidu mohlo fachat, je to ultrarychlý řešení a člověk nemusí za každou cenu bublat. ;)

Udělal bych to tak, aby každá další miska stála trochu ve vzduchu, aby přímo neležela v té větší, aby se případně kořínky mohly dostat v poho ven (ikdyž vlastně nechceme), ale zase s nima půjde dobře manipulovat. ;)

Jinak když to fakt moc překáží, zavři oči a škub. :D Já bych se na to nemoh´ díwat! :D

Toť menší UdLákova úvaha na téma řešení vylezlejch kořínků.
dame mrda?
Tak diky za vsechny rady.

Kabuto: Tak ten kvetinac je promichana smes hliny kokosu a keramzitu.
Roztok uz sem taky zakryl alobalem aby tam nesly bordely.

Pozdejic sem hodim nejaky foto jak to jede tak zatim zdur.:beer:
Jahudka!
Jestli k tomu jeste muzu...
Ja mam kvetinace asi 1cm nad miskou aby kdyz me z nejakyho vytece voda nenasaly to ostatni.Paradne si zvlhcuju zvlhcovackou a asi za 14 dni vidim ze me dole z der lezou koreny..Proste se jim tam libila ta mlha tak si tam rostou aeroponicky.Ted uz nemlzim,koreny tam zustaly a nic se nedeje.Ja osobne bych to nijak neresil.

Podle me delat pod kvetinac jeste hydro je docela dost prace.Proste bych je nechal bejt a nebo je ufiknul...
dame mrda?
davam tu fotky jak to pokracuje v rustu uz jeto vetsi kiti.Mam jenom nejke mensi problemy s msicema musim na to koupit nejaky postrik kdyz tak bych uvital nejakou radu co koupit na ty msice.
dame mrda?
jeste nejaky ty fotky

1)Kterak koreny prorostly kvetinac
2)Pohled na spodek bublaku
3)celkova kytka ujde ne?
dame mrda?
cus growers tak uz sem to prepnul na kvet je to 3 den a palicky se zatim jeste neobjevily ale uz to zacina hodne smrdet nevim co budu delat az tam budou strudly jak ruky to teprve bude smrad:)

Fotky sou nejprve z jednoho boku a pak z druheho.Kytka je uz pres celou skrin a dotyka se obou boku.Kiti ma 80 cm od stonku po vrsek.Sirka je 60 x 70.Myslim ze mi to trochu prerostlo co uz.Na 70 w si myslim ze jo to pekne.
dame mrda?
jeste nejaky
dame mrda?
Zdravim all pestitele.Potreboval bych mensi radu a nevim kam to mam hodit tak to dam tu.Potreboval bych tenhle thread presunout do INDOOR GALERIE a nevim vubec jak to udelat.Sem to nikde nenasel.Dik za radu.
dame mrda?
No tak lidi urcite tu nekdo je kdo by mi mohl napsat jak to presunu do indoor galerie.Fakt bych to rad presunul.Dikos
dame mrda?
cus sem rad ze tu alespon nekdo napise.Tak chci ti jenom odpovedet na tvoje otazky.To vzduchovani bylo to nejlepsi co sem proto moh udelat.Mam to prave ze v 10l kvetinaci a sem omezeny taky pestebnim prostorem.Na dne toho kvetinace mam asi 3cm vrstvu keramzitu takze to stejne nepomohlo a myslim si ze ten korenovy sestem co mi vylezl spodkem pri presazovani jinam by urcite se hodne pretrhal a kytka by to nemusela rozchodit se mrkni jaky sestem korenu tam je.Navic kdyz sem na spodek udelal bublak tak to rostlo jako z vody toz asi tak.Zatim zdar .
:smoker:
dame mrda?
jo mas tech korenu taky dost.To si musel pak od te hliny umyt pod vodou?Nebo si to nejak jinak vyresil bych se bal ze potrham koreny.

Jeste sem chtel dodat ze se mi koreny zacli zbarvovat podle roztoku ale to bude nejspis normalni vlastnost korenu.Jinak do roztoku davam Vermesfluid + OBM tak je roztok spise do hneda a ty koreny taky.By
dame mrda?
cus davam tu nejaky lepsi fotky
dame mrda?
Mel sem puceny fotak tak davam lepsi fotky.
Kytka je z 15 dne na 12/12 ted uz je to o dost hezci ale fotky dam az priste.
:smoker:
dame mrda?
Fotky jsou ze 27 dne na kvetu.Kytka je cim dal vic hezci.

Tesim se na :frog:
dame mrda?
Zdarec foto je z 33 dne na kvetu.Paldy sou obsypane krystalkama na fotkach to bohuzel neni vubec videt.Doufam ze uz bude novy fotak.Zatim
dame mrda?
tak a mame tu 39 den na kvetu uz se pomaly blizi finitoz pocitam 14 dni a neco.
dame mrda?
amalka: no samo ze to jeste necham ale nechci to nechat prezrat a 10 tydnu na kvetu se mi prave ze zda az moc.Ale urcite si jeste pockam.Na 70w to ujde ne?
dame mrda?
zatim vsem dekuji za karmy alespon se na to nekdo podival.Snad o vikendu bude fotak tak zkusim lepci fotky uz se tesim tak zatim cau
dame mrda?
Tak konecne mam fotak tak tu hodim fotky udelal sem i par makro fotek toz se mrknete.Fotky jsou ze 47 dne na kvetu
dame mrda?
Tak pulka kytky uz je skosena.Tadkom pockam za par tydnu na dojeti kytky.Zhuluje to dost dobre.Pridavam fotky.By:beer:
dame mrda?
Tak udelali sme z listi trochu hasise tak tu davam foto.Bylo to delano pomoci plynu do zapalovace podle navodu tady na groweru.Hi :)
dame mrda?
Zdarec tak jedem dalsi kolo v bublerech a mam nejaky problemy z rizkem vypada dost divne nez zakorenil a zacal rust v RW tak byl normalne zeleny ale jak se rozjel tak vrchni listy co rostou ztratily uplne barvu tusim chlorofil.Hodim tu par fotek tak na to mrknete a kdyz tak hodte nejakou radu fakt nevim co to znamena.Jo malem bych zapomel ze v bublaku mam peroxid + wuxal super 1ml/1l kytka Jack Herrer od R-mana PH nemereno protoze za 5 testu chtely 500,- v akvaristice jinde sem nic nesehnal ani v lekarne v drogerkach v zahradnictvi proste nikde nejsou PH papiry nebo nevim :(.Tak zatim zdarte
Dadenka
v bubleru musíš měřit PH můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Jinak s tím listím bych to nejspíš viděl na nedostatek dusíku


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma