Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Za jak dlouho samcům prdnou koule po přepnutí na 12/12? - Klikni zde pro originální téma
Jahudka!
Zdar a sílu growers...

Napadla me otazka ktera me doufam bude zodpovezena a nedopadne to stejne nerozhodne jako u ostatnich mnou pokladanych otazek.Myslim,ze by to mohlo zajimat i jiny lidi a nekterejm to pripadne i pomoct.

Takze:
-Kdyz prepnu kytky na kvet na 12/12 tak zacnu pocitat dobu kvetu no a me by zajimalo do jaky doby asi tak musim poznat a oddelit samce / samice.Kolik dni to asi tak maximalne muzu mit po prepnuti smichany nez jim prdnou koule?Dik za odpovedi.. :vampire:


.
seba
Rozhodně poznáš spíš samice, záleží podle osvětlení ale do 10dní určitě poznaš samice a problém se samcem ještě nemůže být. Znaky samice se opravdu ukážou brzy nekdy i za 6 dní ,
Jahudka!
seba-ja to mam na kvetu 6 dni a mam pocit ze mam vsechno samice coz se mi zda divny.O to ale nejde.Spis mam obavy jak moc mam pospichat v oddelovani.Prece az to vykvete tak uz musej prdnout i koule a kdyz se me skrin zamori pylem uz se ho nezbavim..
seba
To musí tady někdo poradit kdo má s opilováním zkušenosti, já némám problém s určením pohlaví do 10 dní, ale určitě ješte týden nic nehrizí,říkam podívej se kdo tu kříží o pošli mu PM.
Jahudka!
To tady nikdo nevi za jak dlouho orientacne samcum prdnou koule?Teda co je tohle za pestitelskej server kdyz jako obvykle nikdo nezna ani zakladni veci?Ve FAQ bohuzel nic takovyho neni...Hmmmmmmm...
TIMEforce
tak to by me taky zajimalo za jak dlouho mu mrdnou koule ..
no ja bych ho tam moc nedrazdil :D
jestli ti de vo pil tak ho zkus hodit na okno nekam pryc od kytek
samice taky pousti blizny postupne, takze treba 1. koule praskne po 10 dnech ani si ji nevsimnes a ten obrovskej kvet udela az po 3 - 4 tejdnech...
okno rulezzz :punk:
Jahudka!
Diky za odpovedi..V podstate z toho vyplyva ze nejakej cas potrebnej k prasknuti pylovejch vacku neni mozny stanovit.Dalo by se rict ze dozravaj postupne a 6 dni kvetu by snad bejt bezpecny jeste mohlo.Me slo hlavne o to,jak dlouho cekat nez to vyhodim ze skrine a neni jeste nebezpeci oprcani.Ve skrini jsem je mel na kvetu 9 dni a radsi jsem je podle vasich rad uz vyhodil ven.Ale stejne si myslim ze kdyz bych chtel pyl a nechtel mit oprcany holky ve skrini tak to,ze jsem je presunul o 2 mistnosti vedle by me asi moc nepomohlo.Ten pyl by se podle me do skrine dostal i tak.Precijen skrin nasava vzduch kterej pak jde do komina.Premejslel jsem ze bych je odvez treba ke znamymu a tam je nechal dorust u okna a ziskal nejakej ten pyl.Kdyz jsem ale premejslel jak vezu autem kytky vejsky 70cm a nahodou me chytej benga..Takze dneska pujdou nejspis do masla..
Prikladam fotky 2 samcu ktery byly uz 11dni na 12/12.Doufam ze jeste nestihli neco oprcat..

1 Blueberry
2 Blueberry
3 ICE
TIMEforce
peknej samec .)
chcu se zeptat jestli existujou ¨seminka kde budou jen samice ??.)

Rizky me jsou jasny to nemusime resit ..
Jahudka!
TIMEforce - Existujou feminizovany semena.Jsou asi o 100procent drazsi nez obycejny.Na 90 procent bys z nich mel mit jenom samice.Ovsem hrozi vetsi nebezpeci nez u obycejnych ze ti z nich muzou vyrust hemafroditi.
yara
Hledal jsem odpověď na tuto otázku v celým G a nikde jsem na to nenarazil až v tomhle starým threadu.

Nicméně odpověď zde není a snad se za ty roky najde někdo, kdo s tím má zkušenosti.

Takže za jak dlouho prasknou samcovi koule (počítáno od prvního dne výskytu - indoor), abych ho stihl dát na okno kvuli pylu a neopr teda neoplodnil mi samice.
Ztotožňuju se s Jahůdkou, že 5-7 dní by mohlo stačit, ale je to jenom dohad, takže pro jistotu asi hned,co?
yara
Dnes praskly první koule, samec je na okně, tak to vychází 5 - 6 dní od prvního výskytu. Jistota bude samozřejmě menší 3-4 dny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma