Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Drinker´s 150W, hlína, Powerplant - Klikni zde pro originální téma
drinker hulič
Zdravím!

Tak jsem se po dlouhé době rozhodl opět se pustit do pěstení. Jak to dopadlo a dopadne, teď můžete sledovat se mnou. Předem upozorňuji, že jsem prakticky začátečník :baby:, každopádně díky Groweru teoreticky skvěle vybaven. Díky za to :bravo: . Takže moje krédo při zprovozňování bylo toto: Všechno jde zbastlit! takže až uvidíte něco divného co nahrazuje běžné stínítko, nelekejte se :) Ale teď něco úplně jiného:

Modely: zatím 3x Powerplant z řízků - donesl jsem si domů čtyři, leč jeden nepřežil. Náhrada ale byla přislíbená, takže do vily za chvíli přistoupí další člen - a doufám, že už žádný další neodpadne. Pravdou je, že z Pwp mám trochu strach - je to přeci jen čistá sativa a tak hrozí, že by mi mohla přerůst přes hlavu. Leč snad díky menším květináčům, zastřižení a brzkému přepnutí na květ víc než metr mít nebude. Naopak se těším na čisté sativové high :sun:, ke kterému se jen tak často člověk nedostane. na fotkách možná budou vidět malé žluté fleky - ty už na řezech byly když jsem je dostal a nemělo by to být prý nic vážnějšího.

Médium: Nějaký substrát (už sem zapomněl jméno :)) pro pokojové květiny, smíchaný s perlitem a na dně s keramzitem.

Hnojiva: AH Bloom a Phytamin. Možná je po pár dnech růstu zaliju ještě nějakým kristalonem. Hnojiva jsem nakoupil u Klečky na eshop.klecka.cz a můžu vřele doporučit. Objednal jsem si u nich 0,5l AH a 100ml Phyťáku + plus reflexivní fólii, čímž jsem se lehce přehoupl přes pětikilo a ušetřil 90kč za poštovný, páč přes pětibábu máte dopravu zadarmo. Zrovna se tak hrabu v hlíně, když zazvoní messenger a předá mě balík. Takže žádné otravování s českou poštou. Jo a abych nezapomněl, jelikož 100ml phytaminu došlo, dostal jsem 250 za původní cenu! :D krása. Večer kytičky dostanou první postřik Phyťákem, doufám, že to bude takovej zázrak, jak píšete ;)

Skříň: Největší ostuda celého "projektu". U kamarádky na zahradě jsem našel různorodné desky, které kupodivu k sobě celkem seděly i rozměry. Zhruba 120x60x60. Jednu stěnu skříně tvoří zeď, ostatní něco na způsob dřevotřísky. Jen deska kterou přiklápím, je trošku jiná, tudíž světlo prosvítá. Teď, když 6ti hodinový cyklus povalí od půlnoci, to nevadí, každopádně na květ to pak ještě nějak pořeším. Zatím nevadí. Jen to blbě vypadá, no :D

Větrání: Jeden větrák od komplu čínské výroby na odtah, koupeno v GM Electronic za 78 ká čé es - k tomu trafo od vláčků na regulaci otáček. Jó, ještě že jsem si v mládí s těma vláčkama hrál.. Přítahy jsou pasivní. Teplotu jsem teď měřil, pohybuje se to kolem 30-33 stupňů, což je docela dost u stopadesátky mě to trochu překvapuje. myslel jsem, že takový problém zrovna mít nebudu :) Takže zítra ještě jeden větrák dolů, co bude foukat na kytky a lampu. Snad to do zítra přežijou! Vlhkost nemám jak změřit, ale dal jsem tam projistotu misku s namočeným perlitem, snad to pomůže.
drinker hulič
photas
drinker hulič
další fotky
drinker hulič
takže hlavním problémem zůstává ta teplota.
drinker hulič
No a než se to snad povede dopěštit, budu bafat tohle :D
jj, neni nad trafo PIKO

nice shot...

ale ty knížky na podložení qětináčů? styď se :D:D:D:D:D
drinker hulič
mirkoff: jasny, to je klasika, piko :D

knizky uz jsou davno pryc, kvuli vyssi teplote sem dal kvetinace na zem a lampu jeste zvednu, at ty rizky moc nedodelam, nez sezenu dalsi vetraky na ochlazeni. Teplota je ted na 32 stupních. Myslíte, že to řízky čerstvě dané do hlíny může nějak poškodit? Už teď si všímám, že zatímco některý vypadá že poroste, jiný zase stagnuje (řízky mám doma už dva dny, teprve dneska šly pod přímeju sodík. takže takhle pozoruju rozdíl)
drinker hulič
n0si: thanks :D

DivX: dik za odpoved - premyslim jak to resit, urcite jeste nejakej vetrak, problem je v tom, jak ho tam nejak zakomponovat... no, aspon mam nad cim dneska vecer premyslet.

dalsi otazka do plena - jednomu rizku (tomu co roste nejpomaleji) se nove listecky jakoby krouti trochu dovnitr. Ostatni jsou vcelku "ztoporene", takze nechapu jakto... lampa je vysoko, spalene by to byt nemelo, vody maji tez dost... no vecer postrikam phytaminem, a snad se vzpamatuji.


co se týče teploty, tak jsem vzal větrák, co jsem měl nahoře, dal ho dolů a nechal prozatimně foukat na kytky a lampu zespodu. Teplota 27,5 a stále klesá! :punk: takže do budoucna ještě vymyslet, jak větrák uchytit, aby s ním bylo možno pohybovat v závislosti na výšce lampy.
drinker hulič
Současné zapojení a pomocnice Micka (pravda je ale takova ze mi malem jeden rizek sezrala. nakonec se az na pulku dvou listu podarilo katastrofu odvratit - uvidim na jak dlouho :D
loeX
hhh ostrá haluz:)...vyřeš tu ventilaci...pokud je teplota vysoká kytky skoro nerostou a schnou jim listy..já to řešil podobnejma větráčkama jako ty a na 250ku jich mám 7:D 3 přítah 3 odtah a jeden dělá odtah od stínítka a je tam hezkejch 27:D
drinker hulič
loex: Teplota se me ted pohybuje od 27 do 30 stupnu (tech tricet je mezni hranice, kdy je vedro uz i v pokoji - nevetra se dlouho), kyticky rostou celkem pekne. Vyresil sem to tak ze me kamos pucil velkej stolni vetrak, kterej kytky pekne ofukuje. Problem je v jeho velikosti, za chvili mozna dorazi dalsi kytka a pak se budou muset pridat asi nejaky mensi.

no a pripojuju dalsi fotecky, jsou sedmy den pod sodikem.
drinker hulič
next
drinker hulič
ty dva posledni listy me delaji starosti. Nevite co to je?? nastesti to neni na kytce nejak rozsireny, ale dostavam snad zatim jen zbytecny strach. Nehnojim, jen obcas dostanou postrik phytaminem (spravna davka)... help! I need somebody...
orik
TO --> Drinker hulič
Dokud ti řízky trochu nevyrostou, zkus hnojení phytaminem vysadit.
Řek bych že to je ten důvod.. Týden je ještě málo, nemaj dobře vyvynutej kořenovej systém a tak.. Co je u tebe "občasny hnojení"?:rejp:
drinker hulič
orik: rizky uz jsou podle me dost stare, rozhodne vic nez tyden v rockwoolu u predchoziho majitele, ted devaty den u me - rostou vcelku rychle, tak bych rekl, ze uz se v kvetinaci "zabydlely". Snazim se davat opravdu male a bezpecne koncentrace a strikam vetsinou 1x za tri dny + plus trochu toho do zalivky.
mementor: presne jak rikas...

V prehnojeni to tedy podle me nebude. Navic rizky dostaly prvni phytpostrik jeste velmi za mlada a donesly se ke mne s malymi zlutymi fleky. Takze takhle by reagovali asi i ted. Problem je ale v tom, ze se listy jaksi krouti... Dnes jsem pridal i prvni malou davku Kristalonu Start (na kvet uz mam AH, muhehehe).

dekuji za ohlasy.
drinker hulič
Tak kytky ted vypadaji takhle, jsou 10. den pod sodikem. Tak se chci zeptat, hlavne tech co maji zkusenosti s pestovanim sativ, kdy bych podle vas mel prepnout na kvet, jestli se jeste hodne vytahne... nerad bych aby mela vic jak metr. planuju tomu jeste dat tak tyden a pak switch na quet. vsak uz se AHcka uplne tresou az to do nich poradne naperou (narozdil od Phytaminu, kteryho velkou cast se me podarilo vcera v noci uspesne vylit na koberec, co uz no...)
drinker hulič
tak nic no, vcera se me nenacetli fota a ani sem si nevsiml ze se poslal post... co vy, kdy prepinate sativky?
dalas
Zd, PwP po prepnuti vyroste 1-2x sve puvodni vysky.Ja ho jedu ted taky a prepinal sem vcera kdyz meli cca25cm.Sam su zvedavej o kolik to vyroste.

Zatim zdur
drinker hulič
dalas: tak schválně jsem kytky přeměřil a mají +- od 15 do 18 cm, takže ještě pár dnů nechám a pak taky přepnu. Založ si galerku, porovnáme :)

jinak teď už se snad phota načtou...
drinker hulič
a vsecky zaráz!
elanius
Vyzera to nadejne :sun: inac aj moj PwP sa dost vytiahol ked presiel do kvetu, drzim palce..
drinker hulič
otis: uvidim, jeste s nejakym vzrustem pocitam, ale i kdyby to vyrostlo jeste 2x, porad by se me to do skrine veslo...

tu sou fotecky, jak kytky vypadaji prvni den prepnuti na 12/12
drinker hulič
vsecky tri. Zitra prijde jeste jeden rizecek, pude rovnou na kvet, no uvidime co to s nim udela...
MrDude
zkus enzimy + málo hnojení + kořen stimulant + kontrola PH
drinker hulič
MrDude a Hlava: diky za rady, nastesti to uz ted neni aktualni. kytky jak povyrostly, tak uz tyto priznaky nemaji.. zalivam tak jednou za 2-3 dny, hlina vysycha dobre. A muzu jeste vic, vcera jsem kytky pekne prolil a reakce negativni zadna... prestanu zalivat nejpozdeji tehdy, kdy voda trochu protika do misky...
MrDude
Good luck ....mam obědnanej taky Power Plant tak sem zvědavej jak to bude vypadat v Bubleru na 600W výnos by měl bejt hodně slušnej ...no uvidíme ...
Mr. Figaro
Hele jestli si už vyřešil s těma větrákama ohledně světla. Tak aby se to světlo dalo nastavovat do jakýkoliv výšky a aby to dobře chladilo, dobrý je si koupit 2x Aluminiový trubky( stojí to asi 120Kč/ks), udělej si dvě díry do pěstírny na chladiče, jeden fouká dovnitř, jeden ven. Vem nějakej kus plechu a vytvaruj z toho stínítko, z obou stran stínítka prílep trubky, který potom přidělej ktěm dírám k větrákům. Jo a stínítko si dej na nějakej provázek nebo řetěz tak, aby se stim dalo hejbat. Pokud tohle uděláš tak máš v pěstírně 10cm pod světlem max 28 °C(ale to je fakt maximum). Já to takhle vyřešil a je to fakt pohoda.
drinker hulič
sesty den od prepnuti na kvet, uz se malinko zacinaji objevovat palicky :D tady nejake fota te dzungle.

mrdude: taky hodne stesti, pwp pod sestikilem, to bude dobrej zabijak...

mr. figaro: no, na jedne z fotek muzes videt jak mam stinitko poreseny ted. Strasne, ale funguje :D tvou navrhovana varianta by byla nutna spis u vyssich wattazi, navic pri me manualni sikovnosti.... strcil sem dovnitr velkej vetrak, kterej ofukuje vrcholky a lampu a no problem :)
drinker hulič
zacina z toho byt pekna dzungle :) wicked, wicked, jungle is massive!

posledni fotka je rizecek, kterej ve skrini od patku, tedy ctyri dny. Uvidime jak v konkurenci tech velikanu nakonec obstoji :D
Hanyz
Nemas v planu je trochu zohybat, roztahat, vytrenovat apod? Prijde mi ten pestebni prostor docela nevyuzity a ta 150ka taky moc daleko nedosviti. Jenom myslenka...
drinker hulič
hanyz: to je rozhodne dobrej napad, ruzne poohybat by je slo treba nejakyma tema plastovyma kolinkama... ted jen zjistit kde se v brne daji koupit. Jinak vse komplikuje rozdilna velikost kytek a taky poloha lampy, ktera bohuzel diky ne zrovna spravne poloze navrtani hacku na sroubky (but it´s not my fault) ten pestebni prostor docela zmensuje. Prostor vpravo je diky objimce prakticky zastinen a lze ho pouzit leda tak na ten vetrak a ruznej ostatni bordel co se tam jeste vejde.
Wosel
Heeej fešáku! Jsem na tebe celkem zvědavej, protože taky právě jedu PP a vůbec nevim co od toho očekávat. Holky sice jedou jako zběsilý (za prvních 7 dní min 12 cm navíc), akorát teď jim začínaj všechny lístky světlat a postupně žloutnou. Vůbec netušim proč - pH 6,2, teplota max. 30, standart 26, vlhkost 80%, žádný parasiti, ni plíseň, vše naprosto sterilní a hnojky dokonce ještě míň, než doporučuje výrobce a substrát není nikdy promočenej, ale ani vyschlej. Může někdo poradit?
Jinak K4U a dej pls vědět, jak na tom budeš s výnosem a jak moc ty slečny ještě vylezou po přepnutí. Zlom vaz!
Hanyz
Kolinka jsem v brne koupil v bioplantu www.bioplants.cz ale nebyl jsem s nima moc spokojeny. Nejlepsi ohybani je IMHO pomoci vazaci drtaku, protoze tu vetev ohnes presne tak jak chces. Kolinko ji ohne o urcity uhel a hotovo, nic vic, nic min.

A nedaji se ty hacky proste jednoduse prevrtat? Prijde mi docela usmevne, ze te neco takoveho omezuje. Udelat 2 dirky snad neni zas takovy problem...
Taky pěkný kolego! Koukám, že nás je tady trochu víc s Power Plantem.

to Wosel: Nebuď lenoch a doval fotky Vaší prima vyladěný pěstírny... Jinak buď v klidu, pořád to prej jede gut, mluvil sem s kolegou...

to drinker hulič: Kytizz se ti rozrůstaj pěkně, jenom aby to 150 W zvládlo prosvítit, budou to určitě OberMonstazzz... Mno, nebudu ti nic dlužen kámo, K+
Jinak to stínidlo je fakt dobrý, jak nějakej štít rytíře :D :D :D :D
drinker hulič
diky panove za prispevky. vsech nedostatku jsem si vedom a priste se snad uz zlepsim, to stinitko je fakt sranda, vim :D kvetinace jsou maly, ale zatim se to nejak negativne neprojevuje. kupoval jsem mensi pac jsem jeste presne nevedel jaky budu mit rozmery a aby to nevyrostlo az moc vysoko... a ted, kytky 18. den na kvetu. Je to stale vic citit a zacina se objevovat pocukrovani :) tak jeste jeden mesic a neco a uvidime jak to bude davat :)
drinker hulič
dalsi foteczky a paliczky, jeah

ta prostredni je trochu pozadu, prece jen rizek sel rovnou do kvetu, ale i tak se jeste pekne vytahla..
drinker hulič
jeste vsechno v pestirne
dalas
Nazdar koukam na tvuj PwP a chtel sem to porovnat s mim ale nechapu jednu vec. V prispevku c.24 tj.06.10.05 psals zes prepl na kvet a v prispevku c.40 tj.23.10.05 psal ze je to 30dni, to je 18dni ne?

Nebo sem neco prehlidl?

Cus
drinker hulič
dalas: mas recht, uz nebudu psat uplne mimo (vratil sem se znova z tridenni kalby)... samozrejme je to osumnactej den. tricet je to zhruba od zacatku.. heh, ze me to samotznymu nebylo divnxy, dik za upozorneni.
drinker hulič
tak, po tydnu dalsi drobna aktualizace - kytky 24 den ve 12/12 cyklu. Delaji me radost, palicky rostou, cukruji se jak o zavod. Dostavaji silne davky AH a phyt-aminu. Taky me prekvapilo, ze jak na nich ze zacatku byly videt fyzikalni rozdily (silnejsi a vyssi kytky oproti zakrslejsim pometlum), tak ted se vsechny nadherne srovnaly do stejne vysky a zhruba i podoby. Dokonce i ta kytka, co sla pozdeji hned do kvetu, tak dorostla na chlup stejne jako ostatni :) akorat je logicky opozdena, holt ji budu muset sklidit pozdeji...
drinker hulič
detaily palic
drinker hulič
díky pánům za přání dobré sklizně i ostatním za káčka a dnes vám ukážu jak to vypadá při 34 dnu na 12/12. No řeknu vám, už se nemůžu dočkat!
drinker hulič
Tak, mam tu 45. den na 12/12, vcera dostali posledni davku hnojiva (krome jedne, ktera je v kvetu tak o tyden spozdena) a snad uz to nejak dobojujeme. nafotil jsem par maker tak treba se budou libit :) nejsou to sice nejlepsi paldy na svete, ale moje a mam je rad :) :D

a zvlaste si prosim povsimnete decentniho rudeho pozadi v podobe Groweru! :D
Už se ti to blíží kámo, pomalu si začni připravovat kosu... Paldy vypadaj velice solidně, myslim, že to bude prima čazeníčko... Měj se kámo.
Young Buck
drinker hulič: máš to fakt pěkný... jak to vidím, tak se mi dělaj sliny až za ušima :p
btw jak budeš sklizet? fikneš to nad zemi a nechaš to usušit, vytáhneš i s kořenem nebo "jenom" otrháš paly?
jak to vypada?Jsou v 58 dni,nebo uz je vrazdis?
Jetli je tohle tvuj prvni indoor,tak je moc pekne,ze se to povedlo az do konce.
Priste to vic rozvetvi,at maji vsechny paldy rovnomernejsi prisun svetla.Pak budou vsecky jak ta vrcholovka:-)
drinker hulič
Young Buck: dik, nejspis je "rozporcuju" na jednotlivy vetve a necham je ususit polozeny na policce ve spizi... vytahovat i s koreny je zbytecne.

xerthon: jeste na ne svitim, ale zitra uz zkosim prvni tri kytky, dalsi jeste neni dozrala, tak ji asi jeste par dnu necham.
O tom prostoru si toho su vedom, zasadni chyba bylo spatne zastipnuti, kdy vyjeli vrcholovky a postrani vetve museli pak byt dal od svetla.. holt sativa, priste rozhodne pujdu do nejake vic kerikovite odrudy a prostor vyplnim lip.
je to muj da se rict prvni indoor po dlouhe dobe a v novych podminkach, jinak par zkusenosti z minulosti sem uz nastesti mel, tak jsem taky rad ze se to zadarilo dotahnout do "vitezneho" konce, i kdyz do priste uz mam seznam toho co je nutne vylepsit a na co si dat vetsi pozor.

Fotky a zaverecne resume budu postovat od zitrka. Zatim diky vsem za novou varku karmy a ohlasu!
drinker hulič
měl, měl, no ale co už teď... čtyři kytky je maximum co se mě do skříně vejde, už teď mám hrozně malý květináče, díky nim sem asi taky nějaké to gé ztratil, příště chci větší objem, klidně jenom mono nebo stereo, ale víc roztáhnout no...

mám stejnej problém jako teď Young Buck http://grower.cz/forum/showthread....9716#post319716 listy opadaly a nový začínaj rašit v palicích, nechci si je zničit. tak to shodim už raději dřív, i když to sic nebude taková "síla"...
dalas
Cus tesim se na zitrejsi foto.Ja taky jedu Powerplant a uz jsou v 63dni kvetu.
Kdyz sem si srovnal fotky tak si myslim ze ja PwP nemam, tvo holky v 45dni vypadaji o dost zralejsi nez ty moje.Tak me napada jen ze mam neco jinyho nez PwP.

Mno uz se tesim, K+ a Ciau
drinker hulič
dalas: dik za k+, me kytky zacali kvest asi pet dnu od prepnuti na 12/12, takze doba zrani me podle strainguide docela odpovida... pwp je znam tim ze zacina kvest rychle, na druhou stranu Rappa ma take pwp a zacal mu kvest az nekdy kolem 20. dne... mozna je to individualni a nemusi to znamenat ze jeste nemas strain, kterej sis myslel ze mas... taky sem si vsim ze jsi mel problem se zloutnoucimi listy, coz tady mame s powerplantem snad vsichni :D je na to nachylnejsi.
dalas
Mne zacal kvist kolem 10dnu tak proto to necham tak do toho 70dnu.
Dene pozoruju pod mikroskopem trichomy(nevim jak se to pise)a az se budou barvit do zlata, pudou pod kudlu.
Ja doufam ze to bude kolem toho 70dnu.

Zdur
Young Buck
dalas: pod jakym zvětšenim je pozoruješ? btw jakej typ (předpokládám že žahavé to nebudou:) trichomu ma cannabis??
Edit -> já se rovněž omlouvám...
dalas
Young Buck:Cucim na to pod mikroskopem na 100x zvetseni a de to videt krasne.O tech trichomech sem tady neco cetl ale vubec nevim, treba je to blbost, fakt nevim, uz to je dlouho co sem o tom cetl a nejak sem tomu nevenoval pozornost.
Jak sem psal ten prispevek tak sem si na to vzpomel, ale nic konkretniho nevim.

Prosim o vysvetleni pokud mozno.

drinker hulič: Sry za OT.
drinker hulič
citace:
Původní příspěvek od dalas
drinker hulič: Sry za OT.


Nevadí, pánové, je to rozhodně zajímavá zkušenost a informace k tématu.

Jelikož včera v noci byly nějaké problémy se serverem, postuju fotky konečně dnes.

Tři kytky jsem setnul po 59 dnech květové fáze, jedna se ještě na setnutí těší, leč za chvíli i ji budu muset poslat do věčných lovišť (to je ta šikmá kytka v Pise).

Abych to krátce shrnul, s PP mám dobrou zkušenost, je to kytka co něco vydrží, i když problémy s listy se nestaly jen mně - možná to něco znamená. Vůně byla výrazná, ale ne prozrazující a abych přiznal, čekal jsem ji intenzivnější.

Výnos rozhodně mohl být vyšší, ale nebyl prioritou. Pro příště mám spoustu inspirace a zlepšení. Snad na jaře budu opět pokračovat.

Na závěr dík všem za ohlasy, rady, karmu atd. a speciálně dík všem co mi v průběhu pěstu pomohli, vůbec Grower.cz forever!
drinker hulič
Podvečerní práce.

Celkově mi ta hrubá manikůra zabrala půlku večera, chtěl bych vidět vás s kilovejma výnosema jak dlouho zpracováváte :D
drinker hulič
Judith Millerová se usmívá, protože hulí.

http://en.wikipedia.org/wiki/Judith...28journalist%29
drinker hulič
Miroslav Červenka se také zálibně těší až si zapálí...



(Miroslav Červenka (5. listopadu 1932 – 19. listopadu 2005) byl český básník, překladatel a literární vědec.

Vystudoval češtinu a literární vědy na Filozofické fakultě v Praze, poté pracoval v Ústavu pro českou literaturu ČSAV v Praze.

Působil v časopise Květen.

Po roce 1968 nesměl publikovat, dále měl zakázáno pracovat ve vědě a kultuře. Roku 1975 se stal technickým knihovníkem v Pragoprojektu, kde pracoval až do roku 1989. Své práce uveřejňoval v samizdatu a v cizině. Spolupracoval se samizdatovým časopisem Obsah. V r. 1990 se stal se vedoucím redaktorem České literatury v Ústavu pro českou literaturu ČSAV v Praze. Stal se místopředsedou Pražského lingvistického kroužku atd.

Od roku 1990 až do své smrti přednášel na katedře české literatury pražské filozofické fakulty.)

via http://cs.wikipedia.org/wiki/Miroslav_%C4%8Cervenka
drinker hulič
Oscar Wild a jeho vše říkající výraz... Však když má člověk Filipa, ví jak se zásobit :)
drinker hulič
A na závěr, i čínští soudruzi hledí s nadšením do světlých zítřků, kdy společnou prací dosáhnou toho, že konopí poroste všude!
antifas
skus uberat hnojiva
prenda
Zdar.Pěkný na (skoro)poprvé :).U PwP mi ke konci taky žkoutly listy.Já tam měl vysokou teplotu,protože momentálně mám nižší a jede to bez nežádoucích barev.Jinak doporučuju na finále Ripen.Teď jsem ho aplikoval a jsem z toho usazen.Opravdu markantní zlepšení!!No nekup to za dvě kilča :D.
Dubinek
drinker: Hele, ty čínský soudruzi uměj vypěstovat docela pěknou větev... Aspoň je pod co dávat ježíška... Zajímá mě, jak s tim budeš spokojen, vypadá to pěkně :)
drinker hulič
Prenda: nj, taky sem zvazoval, ale nakonec sem flushoval jen vodou, byť o něco delší dobu... Vyssi teplotou to mohlo byt klidne, par dni zpatky mi klekl velkej vetrak na vnitri zbeznej ofuk.

Dubinek: jj, Vanoce budou letos stedry :D mno, zatim prvni zkouska po dvou dnech suseni z jedne mensi palky a spokojenost :) huleni, jeste ne sice poradne dosusene, je silne, ale nijak neskrabe ani nekope, chuť si ještě netroufám popsat, zanesena fajfka neni good, jen sem linej si skocit pro papirky :) stavy, pokazde nejak jiny, nekdy me to zazdi do kresla az se mi pri hudbe rozcuka bubinek v uchu podle bpm a jiny haluze :) nekdy jen tak zmeni mysleni, no je to zajimavy koureni, testovaci provoz naplno :)
drinker hulič
mno, jen doplnim vynos, to co me zbylo ted vazi 30g, ale uz sem toho spoustu zhulil, myslim ze realny vynos by mohl byt cca 45g. Coz je hezke, ne? :)
Dubinek
Chceš říct, že si za nějakejch pět dní zhulil 15g? To přece neni ani možný, ne?
drinker hulič
Dubinek: ozirani vsech mensich a strednich palicek od 30. dne kvetu included :) ten vynos by moh bejt, kdybych na to nesahal, no... zatim se sezral asi 5g, kazdej den tucnej spicek haha :)
r-man
"Podvečerní práce."

Me to vzdycky trva nekolik dni, a to si na to zvu jeste kamose :-)))
Dubinek
amalka a drinker: No, tak to my pražáci... :D To si tam teda dáváte docela zabrat, já bych toho asi tolik nezvládnul... No, dobře dobře...
UdL
Dubinek: je vidět, že mezi domorodcema jsi eště nepoznal skutečný zhulky. Z Phy přímo nejsem, ale několik statných jedinců jsem tam už poznal... :D

3g na den mi jako nereálný vůbec nepřijdou! ;)
KABUTO
Dubinek: já jsem od Prahy a čistokrevný pražáci se mi divěj proč používám poměr skunk/tabák v obráceném množství :) -jen tak aby to lépe hořelo.
Nejni to asi tim odkud člověk je.

drinker:zajímavé dejepisnobotanické přízpěvky.
snark
amalka - no jo - lidi co dávaj tabák do špeků sou krypto kuřáci cigaret který se sebemasírujou tim že nekouřej cigára - ale každej den vysypou krabičku do špeků :D:D:D
Dubinek
Amalka: To mam brát jako pozvání? :D Dobře! Možná, jednou... :) Jinak jako taky znam jednoho člověka, kterej jednou vyprávěl o 14g jointu, kterej zmizel za víkend... Tendle člověk do sebe taky uměl za den pár gramů naládovat, ale já jenom říkám, že bych to já nedal, ale moh bych to někdy zkusit, že... :)
Drinkere, při tom tempu, zbylo ti z toho ještě něco? :) Mě cca 30g sklizeň vydržela asi od března asi do října... Takže asi tak hulim já :) A s tabákem, jak ty? :D
drinker hulič
panjahoda: dalsi kolo bude mozna az na jare, takze nechci predjimat, crazy daze by byla opravdu vyzva. ale soupnul bych vedle i neco vice "spotrebnejsiho" :D
amalka: mluv cesky :D ne, fakt jeste nevim co bude, ale spis extreme :D
dubinek: zbylo, jeste docela dost. dozrani tipuju kdyz bude dobre tak konec ledna, kdyz to prezije silvestrovsky tyden na horach, tak to prezije vsechno :D¨
a musim se pochlubit, zvlaste mezi kamarady venkari (a to meli dobre vzorky letos) a pak hlavne mezi neznalymi "nakupcimi" vzbudil pwp nebyvaly zajem a ohlas. zachutnal. a navic ani moc nenici, dneska vecer sme odpalili fakt odvaznyho speka ve dvou, no kamos se odboural dost, ale me uz to ani neprijde :D poprve poskadli, ale pak je hodnej a zvladatelnej. kamoska ocenila i chut - hulicka prilezitostna, nekuracka, cenim si toho vic...
co se tyce debaty o tabaku, tak me jakozto konzumentovi tabaku (zel i v cigaretach) zas tak moc nevadi, pravda je ale takova ze kdyz balim ja, tabakem maximalne jen tak zlehka "pocukruju". znam lidi co davaj 50/50, ale to uz je naprosto zbytecny...

jo, dubinku, prijed do brna a nebudes se stacit divit :D zveme te!
Dubinek
Tak já taky dávám těch 50:50... Hehe, tak já se tam jednou objevim a bude :D
Jinak pwp je opravdu super, poprvý to bylo hodně zajímavý a veselý, podruhý taky, potřetí už sem se naučil poměr tabáku a pwp a dýlku jointa na počet osob, takže pak OK... No ale jednou sem balil fakt velkýho jointa tak pro osm lidí, možná dvakrát tolik, už nevim, bylo to v hospodě, všude známí (sraz ze základky), někdo hulil, někdo ne... Použil sem nekonečný papírky a dýlka byla docela uctyhodná, měl sem pár prásků a v kombinaci s tim počtem piv to bylo zajímavý :D Až tak zajímavý, že sem za hvíli odvrávoral domu :D :D
amalka: Chachaa kámo, we worku taky občas začadim, ale kdybych dal za šichtu 8 gramů :D:D:mutant: , nevim jak bych vypadal. :D Můžu se zeptat jakou děláš práci?

Drinker: Sorry za OT :)
amalka: sem si myslel hned, že seš masér :D:D:D Taky, že jo... :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma