Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Stimulátory postřiky honojiva - special - Klikni zde pro originální téma
Lackyfree
mno možná se to bude někomu hodit, bylo by dobrý kdyby jste někdo mou kolekci kterou jsem opsal z letáku jednoho groow schopu opsal pro lepší přehlednost:

PHYTAMIN
vynikající růstový, kořenový a květový hormon. Obsahuje především výtažky z mořských řas, řadu aminokyselin, přírodní růstové a květinové hormony, vitamíny a minerály. Napomáhá látkové výměně, podporuje tvorbu a rozvoj chloroformu v listech a v neposlednířadě podporuje tvorbu jednoduchých cukrů, které vyrazně zlepšují chuť. Výsledkem je pak velmi často hustá, lepkavá vrstva praskiřice.

Zámek / Klíč (B CUZZ)= BIO ABWEHR - tato speciálně vyvinutá dvousložková bio ochrana (A+B) se používá jako prevence před škůdci, plísněmi atd. Aplikuje se rozprašovačem 1-2 x týdně jako prevence, v případě napadení škůdci se zvýší koncentrace postřiku.

Květový stimulátor (B CUZZ) - byl vivunut specielně pro fázi květu. Podporuje tvorbu buněčné hmoty, zvyšuje tvorbu a zlepšuje transport molekul cukruv květenství. Podporuje mezbuněčnou látkovou výměnu. To vše vede k velkým mohutným vrškům v květenství (TOP) a výrazně lepší chuti. Kvalita a kvantita se zaručeně zvýší.

BOOSTER (B CUZZ) - fáze růstu a fáze květu jsou zcela rozdílné. Rostlina vytváří v každé fázi rozdílné buněčné struktůry. BOOSTER byl vyvinut především pro stimulaci růstu a je důležitým doplňkem k základním hnojivům. Obsahuje mikroprvky, aqvabakterie, aminokyseliny a proteiny. Pro jedinečné a vysoce účinné složení je nutností pro ty. kdož chtějí zvýšit výnosy a především kvalitu.

TRICHODERMA - prášek
je růstový a kořenový stimulátorvhodný na klony a mladé rostlinky. Potlačuje nežádoucí mikroorganismy a má pozitivní vliv na rovnováhu mezi podložím a mikroorganismy, a proto může být výrazně omezena koncentrace a použití ochranných prostředků proti nejrůznějším druhům chorob.

ATA - XL (B CUZZ - ATAMI)
je kombinovaný ATAZYME a BOOSTER
- velice kvalitní růstový a květový stimulátor
- stará se o silný a zdravý kořenový systém
- pečuje o zdravý růst - tlusté stonky a sytě zelené listy
- obsahuje vytamíny, aminokyseliny, úhlohydráty, enzymy, výtažky z mořských řas, humus a výtažky z odolných pouštních rostlin
- dodává rostlině chuť a vůmi

ATAZYME (B CUZZ)
tyto preparáty jsou určeny k urychlení rozkladu kořenového materiálu po sklizni, k aktivaci a stimalaci mikrobakterii, zlepšují absorbování živin a také v neposlední řadě jako ochrana před nežádoucími patogeny. Odbourává přebytečné minerály.
Atazym obsahuje více než 15 různých enzymů a je obohacen zvláštnímy vitamínya extrakty z pouštních rostlin.

nutno dodat že jsem zatím nesehnal ceny..... ale už na tom pracuji. Nedivte se když tyto hnojiva dostanete ve vlašce od dobré vody - myslím že za to může naše birokracie a dovozcům se nevyplatí je u nás legálně přihlásit k volnému prodeji - prý to podléhá určitému schválení............. toť zatím vše ale určitě něco přdám.....
Lackyfree
omlouvám se za zmatek na začátku ale myslel jsem tím doplnění mých informací......
Majkl
Cloroform v listech jo? Tak to je teda nářez! A není tam spíš chlorofyl :)?
Lackyfree
nééé opravdu se tam píše o chloroformu v listech, taky jsem čuměl ale když jsem to psal tak jsem zapoměl dopsat dodatek......
andula.thc
Chlape,Čolek mi poslal směrovku na tenhle tvůj thread-ty,nevěděl bys o nějakém schopném člověku, který by mohl zprostředkovat tyhlety přípravky-léčiva-mňamky-stimulanty,špricungy....byl bych Ti vděčen(a snad né jen já),protože je to velké plus, mít takové vychytávky,že jo. Kdybys mě moh´nasměrovat na někoho,bylo by to good. Zatím jsem to viděl jen v Hollandu, jinak tady...?...Měj se a díky, A.
Cau Andy, nevim proc na sebe furt narazime. Mozna kdybys krapet vic hledal tak bys toho urcite hafo nasel ;)
To hutny papanicko pro tvoje deticky budou urcite mit tady:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=753

At kvetou! :D
andula.thc
HejBroda,seš zlatej....díky moc.Ostrava je mi nejblíž, tak to tam zajedu omrknout a podám zprávy jak jsem pochodil.A víš co...tu máš K+....dík a měj se!
konart
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2916


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma