Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
reklama na tiskarnu a lysohlavky - Klikni zde pro originální téma
chell
text: nahore to rozliseni neni nicmoc..
Lysohlávky jsou velkým lákadlem
vybrali jsme pro Vás z deníku mladá fronta dnes ( autor Milan Brabec), článek který nás zaujal a zároveň pobavil.
O víkendech lze na lukách pozorovat houbaře specialisty - zaměřují se na halucinogenní lysohlávky. důkazem obliby této houby nezi mladými lidmi je případ , který se stal tento týden v třeboni. "když strážníci kontrolovali sedmnáctiletého muže, který vypadal, že je opilý, mladík utekl a vylezl na strom. pravděpodobně v tom byly i lysohlávky. měl ssebou totiž krabičku a ještě se ve větvích dojídal." popisuje příhodu jindřichohradecký policejní mluvčí Jaroslav Beran.
Ke stromu se sjeli hasiči, záchranka i policejní vyjednavatel. kdykoli se k němu někdo přiblížil, byl agresivní. drama vyvrcholilo, když vlivem chladu , vyčerpání i drogy ze stromu spadl. Odnesl to zlomenou klíční kostí.
Lysohlávky jsou nebezpečné tím, že jejich požití má nepředvídatelné následky. vyvolané halucinace spojené někdy s pocity úzkosti mohou ohrozit zdraví. Snadné je zaměnit lysohlávky za jiné houby, například prudce jedovaté čepičnatky.
"v případě lysohlávek nelze mluvit o fyzickém návyku, ale o psychickém a sociálním. Je to určitý rituál a zpestření pro příslušníky marihuanové kultury." uvažuje jihočeský krajský protidrogový koordinátor Štefan Schwarc.
houbař petr považuje za přiměřenou dávku dvacet až trřicet hub. jednou jich snědl rovnou osmdesát.
"bylo to to nejdrsnější co jsem zažil. nerozeznával jsem, co je skutečnost a co jenom zdání. nedokázal jsem řešit ani ty nejběžnější věci jako třeba dojít si na záchod." vypráví devatenástiletý houbař.
Skřeťák v Sudu
Kamos rikal ze jednou sle do lesa kdyz rostly houby, tolik punkacu, Acek a jinejch osubek nikdy nikde nevidel za tu hodinku co se tam produciroval)
JaneM
Jo, dokazete mi nekdo vysvetlit jakej typ "socialniho navyku" lysohlavky zpusobuji??Ja myslim ze jestli neco takoveho muze existovat, urcite se to neda srovnat se "socialnim navykem" zpusobeny travenim veceru pred TV. Jim lysohlavky a rozvijim svoji osobnost, objevuju sebe sama. Mozek si nenecham vymyt, cus bus kaktus poyotl
chuck53
no abysme vyšli na houby:-):punk:
JaneM : treba takovej jako mam ja na groweru. A pak ze trava neni navykova.....
:mutant:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma