Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
jak uchovat moč? - Klikni zde pro originální téma
vic
lidi nevíte jak uchovat moč?hulím už dlouho a v práci mě posílají na testy z moče,zatím jsem to řešil tak že sem si sebou vzal kámoše(nehuliče) a on to za mně načůral,ale teď už to nějak nejde-chtěl jsem se zeptat jak bych mohl uchovat moč,aby byla jako čerstvě načůraná i po několika týdnech? dík za radu.
do mrazaku, ale nevim co s ni udela rozmrazovani ;)
kazdopadne v amstru prodavaj "cistici napoje" - vypijes a za hodinu prej z moci nikdo nic nepozna, osobni zkusenosti bohuzel nemam.
molik
covece zjisti si, jak dlouhoi to vydrzi v moci, ja tusim ze jen 3 dny, coz bys mohl bez huleni v klidku vydrzet, ne?
Ježíš
no v krvi to vydrzi 3 mesice takze 3 dny mi prijde malo...
virgill
ne opravdu to z moci mizi driv nez z krve ale cas na dny se urcit neda zalezi jak moc hulis jak moc pijes (nealko) jakej mas metabolismus apodobne ale ty tri dny +/- by odpovidali
Wokap
Až budeš vědět, že máš jít na ty dojebaný testy, tak před tím hrozně chlastej, nejlíp čaj. Třeba i 10, 12 litrů/ den. Způsobí to, že moč nebude toliko koncentrovaná, jednoduše to tebou proletí a nestihne se tam prakticky nic uchytit. Je pravda, že budeš chodit co půl hodiny na hajzl jak největší prostatik, ale ten den či dva se to dá vydržet... Toť má rada...
juniors
kamos taktiez musi curat do pohara ale neveim ako to jeho stary testuju podla mna on sa uz nikdy neodhuli:) alenie chcem len povedat ze dalsi kamos mal ist na testy bo ho taktiez rodicia poslali a ze vraj pomaha pit vela vela mlieka neveim co je natom ale som dal vediet nemam odskusane na sebe:) nastastie
kryzsot
no hele moje matka je zdravotni sistr a kdyz vemou krev nekomu kdo chlastal pred jizdou a pak se vykrosil ttak sup s ni nekam do lahvicky a zakapat voskem .. mohlo by to fungovat i s moci ale ... nic jisty
FlickerBird
stejně, když rodiče pošlou potomka na testy je to IMO největší hnusárna... a vubec drogové testy nejsou nic než odpírání svobody
Ježíš
volove budte radi ze nasi benga to nemaj zatim tak vychytany jak skopcaci. v bavorsku maji nejen balonky na dychnuti, ale uz i rychlotesty na THC. normalne ti tim setrou pot na predlokti a za chvili vedi jestli si hulil nebo ne. narez, tady to zatim delaj jen z krve a ty testy sou tak drahy ze se jim to nevyplati, zatim...:mad:
moswa
normálně si nachčí do skleničky napřed, šoupni to do ledničky a hotovo. a nebo jak už tady někdo říkal-prolejvej se deně hektolitrama jakýhokoli pití, pokud možno nealko (byl by pak na tebe při testech zajímavej pohled:mutant: )
inf3cti
nikdy som to nekusal, ale nie je 10-12L/den trochu moc? aby to potom neodniesli ladviny, pocul som, ze pravidelnym pitim VELKEHO mnozstva tekutin sa moze narusit filtracna schopnost ladvin. Ja by som to videl tak na 5-6 litrov, a aj to nie nejako dlhodobejsie...
Leah
to mas hodne tezky pac ono se to da zistit z moce jeste hodne dlouho potom co si hulil z krve asi 3 mesice a z lidskeho tuku celej zivot pokud ho nevypotis ..
Peshmerga
Pokud zvládneš angličtinu nebo znáš někoho, kdo ti může pomoci to přeložit, zajdi si na Overgrow, pak Grow FAQ, pak Advanced Topics pak Security a následně na Drug testing. Tam je všechno podrobně popsáno jak "vyzrát" na ty různé testy (moč, krev, vlasy).

Jinak základně - THC je zjistitelná v MOČI (délka zjistitelnosti závisí na modelu, t.j. kolik % THC, způsobu požívání MJ, celkové hmotnosti uživatele apod.
a)příležitostný uživatel - l až 5 dní
b) pravidelný uživatel (3 až 4x týdně, či denně) - 1 až 3 týdny,
c)"těžký" uživatel (několikrát denně) - 4 až 6 týdnů.

Všude doporučují celý system hodně propláchnout vodou, nebo kombinací vody s brusinkovou šťávou, kávou, čajem, či koupit speciální diuretické čaje (močopudné) vše pít bez cukru (cukr přírodní i fermentovaný se "mění" v těle na tuk a na to se THC váže), strava by měla být bez tuku a bez cukru (suchá rýže, libové maso apod.),při vlastním testování nedávat ani první ani poslední moč, počkat pár vteřin a pak naplnit kelímek. Aby se moč, po tom "výplachu" vodou, pak vrátilla do normální barvy (příliš světlá moč by byla hned podezřelá), 3-4 hodiny před testem požít větší dávky vitaminu B2 (v podobě B komplexu), používání komplexních vitaminů je legální.

U VLASŮ (ale i u nehtů či ochlupení všeobecně)- konečky douhých vlasů, tj. ta nejstarší část vlasu, obsahují nejvíce THC, zkrátit vlasy; U vlasů, ochlupení či nehtů se dá THC a jiné drogy zjistit i po dlouhé době pomocí speciálního rozboru (kombinace chemie a rozboru spektra). Vše detailně popsáno na Overgrow.

KREV - to je docela drahý test, moc společností to nedělá, ale jinak sakramentsky spolehlivý. Pro krev - okamžitě přestat, vodní terapie, omezit sladké a tučné. Krev podobně jako moč se v těle obnovuje rychleji než třeba vlasy či nehty.
pog
U pravidelných kuřáků vydrží THC v krvi cca 2-3 dny, v moči až 3 měsíce.
virgill
pog prosimte a jak by se to dostalo do moci kdyz by to za - dny zmizelo z krve?
pog
Tato informace pochazí přímo od doktora specializujicího se na závislosti, tak nevim. Je-li někde seriozní popis vylučování THC z těla, rád se připovzdělám :o)

Sorry moje smajly, které používám v textové formě tu fungují trochu jinak. :-)
vic
udělal jsem pokus -dal jsem moč do lednice na jeden týden:změnila barvu,konzistenci a vytvořil se v ní hnusný zákal.nemáte někdo zkušenosti jak ji uchovat?dikas
festis
citace:
Původní příspěvek od pog
U pravidelných kuřáků vydrží THC v krvi cca 2-3 dny, v moči až 3 měsíce.

a ve slinach asi 4hodiny.. ted je to aktualni, pac budou ty testy mit i benga.
Vše o drugtestech

peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma