Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Nemocné kytky - Klikni zde pro originální téma
Amon1
Čus,potřeboval bych poradit co je to za nemoc,nebo co jim schazí.Hledal jsem tady a osobně jsi myslím,že to bude nedostatek hnojiva.Na některejch listech jsou ze spodu bílé tečky a vypadá to jako krystalky a pak ještě černý tečky.Byl jsem s tim v growshopu a kořeň si s tím taky neví rady,díval jse přes lupu a říkal,ře svilušky to nejsou.
Jinak vlhkost je 75%,teplota 28c,pestuji v hline Royal mix a kytky jsou starý 3 týdny.Hnojim 2 tydne AH + Enzymes + phytamin.
Díky za rady.
Jahudka!
Podle me je to necim spaleny.Bud hnojivem,nebo teplem od lapmy.Pokavad je pravda ze tam nemas zadny brebery jako svilusky a pod.
Amon1
Právě,že mě ten borec z growshopu říkal,že je to nedostatkem živin ať víc hnojím.Teplem od lampy to asi nebude protože na kytky fouká větrák a teplota na vrcholu kytek je 28c.
Jahudka!
Amon1-nedostatkem zivin to je pekna blbost zvlaste kdyz pouzivas plagron royal mix.Ten je uz na 3 tejdny predhnojenej.Ja bych dal lampu co nejvejs,kytky bych prolil obycejnou vodou a zmeril PH vody kterou to zalejvas.Pokud bys mel spatny PH zalivky samozrejme ho uprav.

-Jinak

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1520
http://grower.cz/forum/showthre...2&threadid=1524
http://grower.cz/forum/showthre...2&threadid=1525

Ja bych udelal to samy co jsem napsal.Hnojit ano,ale opravdu s citem.Zkontroluj si jestlis dal spravnou koncentraci tech AH.Na tech lahvickach jsou koncentrace pro hydro.Na hlinu se dava pulka koncentrace co mas na tom obalu a pokavad mas rostlinky maly tak jen ctvrtka koncentrace pro hydro.Taky nezapomen ze tam jsou napsany hodnoty na 100L vody ale to snad vis...

A podle velikosti tech listu i kdyz to muze bejt matouci bez meritka tak bych si tipnul ze svitis minimalne 250 ale spis 400w..
Amon1
Tyhle tready uz jsem vsecky studoval,ale nejak me nepomohly.
S tema AH hnojim dobre,presne tak jak pises,kytky mam vysoky asi 30cm tak hnojim polovinu AH.Lampu mam vysoko asi 50cm,coz jsi myslim ze na 400W je dostacujici a krom toho teplota na vrcholu rostlin je 28c.Fakt nevim co to muze byt nikdy jsem nevidel na kytce ze spodu na listech bile krastalky a cerne po okrajich.
fatcat
cau mozna to bude nejaka bakterioza, nebo plisen. podle toho v jakym to mas rozsahu a jestli jsou na umreni bych zkusil previcur-bezne dostupno. nemusi to bejt tvoje chyba.mohl sis to prinest treba s klonama
Amon1
fatcat - ok vyzkousim to,ale myslim si,ze tam toho mam vic nez nejakou plisen,neco tem kytkam jeste schazi aspon podle tech listu
loeX
ee to bude plíseň...máš docela vlhko a teplo a to jí vyhovuje...takže bych nasadil previcur:D
loeX
i když mi k tý plísni moc nesedí to jak sou ty lístky žlutý...kolik máš ph?
Amon1
loex - PH by mělo byt v pohode,je to v predhnojene hline s upravenym Ph a zalivka ma Ph asi kolem 6.Dneska jsem to postrikal previcurem,tak uvidime,ja casto se to ma tim strikat?Myslis,ze jsou malo hnojene ?Na nekterejch listech me to tak pripada.
Co?
jeste by me zajimalo: ktery listy? vsechnY? nebo ty spodni? nebo ty stredni? jak to zacina? nevypadaj ty listy jakoby stribrny? jinak ta vlhkost je fakt azazazaz a i fakt je paklize to hnedka prihnojujes tak to pro ten zacatek zivota (relativne) neni dobry...
Amon1
CO? - je to spis na tech starsich listech ve stredni a trosku ve spodni casti,nektery listy vypadaj jako ty na tech fotach a na jinejch modelech je na listech ze spodu takova jemna bila krupicka,neco jako krystalky,ale zadnej skudce to neni,koukali jsme na to pres lupu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma