Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Pomaha marihuana snizovat krevni tlak? - Klikni zde pro originální téma
Schinus
Je to pravda konopi roztahuje cevy a tim snizuje krevni tlak to jak pekne roztahuje cevy je videt pekne treba na ocich :frog: takze bacha kdo ma nizkej tlak jinak nevim jak je to z dlouho¨dobyho hlediska ale rekl bych ze asi nijak:sun:
moswa
přečti si thread : nevíte nahodou co mi je? a uvidíš jak snižuje tlak
wendy
ANO marihuana snižuje krevní tlak, ale jen na dobu intoxikace, dlouhodobně rozhodně NE (to jen v případě, že člověk hulí pořád:)
CAESAR
mne trava tlak skor zvysuje a hlavne tepuvu frekvenciu, ale mozno to je psychosomaticke
Neson
Snižuje! Já mam nižší tlak od přírody a někdy to po hulení docela cejtim a tak jednou do roka sebou zhulenej švihnu (to když se kvalita snoubí s kvantitou) a je mi fakt blbě - naštěstí jen tak 10-15 minut a pak se vše hodí do normálu. Jednou se mi to stalo v kině a to bylo opravdu zlýýýýýýýýý!!!!! - teda né že bych umíral, ale ty lidi se koukali divně, že se tam válim po zemi.

Ale hlavně nejhorší je kombinace tráva + kafe - jak se to asi vzájemně bije, tak to se mnou dělá hrozný věci!!!!!!
jumpp
já si myslím, že travka krevní tlak zvzšuje, nebo alespoň co jsem zatím slyšel tak tomu tak je a bylo, jinak i tepovou frekvenci zvyšuje čož je v postatě jasné,

zvýší se tlak = zvýší se tep,

aspoň si to myslím:), a u mě tomu tak je
CAESAR
2neson: meral si si niekedy tlak pred a po? ja hej a zarucene(kurva fix, oprava)ZVYSUJE, tvoj problem moze byt z viacerich pricin, napr plytke dychanie, panicka uzkostna porucha, pripadne dalsie psychicke poruchy. skor ako tu zacnes do mna hucat o tom ze robim z teba blazna a ty nicim takym netrpis, tak si cosi o tom precitaj. aky mavas ten nizky tlak?

EDIT>ako pisem predtym, moze to byt psychosomaticke
Ježíš
jak rikala moje babicka : na nizkej tlak je nejlepsi stamprdle slivovice :D ja ho mel driv taky nizkej, obcas sem sebou nekde slehnul nebo se mi jen zamotala hlava, ale od ty doby co chlastam a davam kafe je to ok. Akorat je teda obcas smrt kdyz se hodne pali, ja sem rozvalenej na gauci a rychle vstanu. Odkrvena hlava nestiha, motam se :D
Neson
CAESAR - přesně jak píše Ježíš, mám to už od malička - občas sebou seknu i normálně a když rychle vstanu, tak už se mi motá hlava a dělá bílo před očima - máme to v rodině - je to fakt nízkej tlak
lordWilliam
2 Jumpp: tvoje uvaha je chybna, MJ snizi krevni tlak a telo na tento pokles reaguje zvysenim tepove frekvence ;-)
God_mars
Ja bych si typl ze zvysuje ne ganja ale kour podle me zvysi tlak.
PiosOne
god_mars: no a to jako ze v tom kouri neni ganja? proto se ganja snad kouri ne? aby presla do koure a ty jsi ho inhaloval :)
Galen Aldaron
citace:
Původní příspěvek od PatMat
Rozhodně zvyšuje během intoxikace určitě dělam ve zdravotnictví tak jsme to jednou po brčku skoušeli .


Nezlob se na mě, ale experiment na jednom člověku téměř o ničem nevýpovídá!! Natož v neobvyklých podmínkách, v jakých jste pravděpodobně s kamarády byly. Ve zdravotnictví už vůbec ne!

Citace z knihy Konopí pro zdraví: "Konzumace cannabisu tím, že zryhluje pulz, stimuluje celkovou kardiovaskulární aktivitu. Při průchodu cévami působí jako vazodilatátor - rozšiřuje cévy. To usnadní průtok krve, sníží tlak a uvolňuje stres. Pacientova celková teplota se nezmění nebo jen malinko sníží, obvyklý je pocit chladnějších prstů a končetin. ... Určité deriváty THC mohou být velice cenné pro léčbu vysokého krevního tlaku a vysokých horeček. Účinky cannabisu ovšem trvají jen po tu dobu, dokud se součásti THC udržují v krevním oběhu, přesto jsou známy případy, kdy i taková krátká doba pomohla pacientovi v kritické situaci."

.. a ještě kousek: " Zaznamenané hodnoty změny pulzu jsou v rozmezí 10-40 pulzů za minutu, způsbené dávkou mezi 2-70mg THC. .... Změna pulzu se u pravidelných kuřáků po několika týdnech zmenšuje... Existují ovšem doklady o tom, že obzvláště velké dávky cannabisu užívané v Indii akety z náboženských důvodů pulz naopak výzazně zpomalily. Extrémní dávky cannabisové tinktury mohou zpomalit dýchání, ale ani enormní dávky podávané pokusným zvířetům nikdy nepřivodily jejich smrt."


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma