Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
je 70W dost na m2???? - Klikni zde pro originální téma
Samuel Rollings
mam 2 akvarijní zářivky otázka jestli to vůbec do skleníku pere dostatek energie. tudíž otázka. :) mám investovat do dalších 2 zářivek nebo sodíku, nebo si myslíte, že ty 2 stačí???
FAQ osvetlenie : http://grower.cz/forum/misc.php?act...s=&faqgroupid=2
loeX
no tak trošku nevím co myslíš tím pojmem skleník ale budu to brát tak že prostě řešíš osvětlení skříně s půdorysem 1krát 1metr...pokud bys to bral jako matkárnu tak by mohlo pár zářivek stačit...dal bych tak 4 36W...pokud sodík tak jednoznačně ne...250ka pokryje 50cm na 50cm takže 70ka logicky nestačí...viděl bych to tak na 600W sodík...doufám že sem tvou otázku dobře pochopil...
Samuel Rollings
loex naprosto přesně si to pochopil. :) vtip je v tom že bych dobře nezdůvodnil odběr celkem 700W.
Samuel Rollings
takže kdybych jich tam bylo celkem 6 tak by to bylo vyhovující? sodíku se trošku bojím, protože moc hřeje, teda co jsem slyšel. oni mi to ty dvě potvůrky zahřejou na 31. představte si jak by to zahřal ten sodík. to bych ani nestíhal odvetrávat.
expiry_date1
Tak to dosť nechápem:Tebe dve žiarivky osvetľujú miesto s plochou 1x1m a vyhrejú Ti to na 31°C?Možno bez vetrania by to za nejaký čas dokázali,ale s vetraním?Tomu sa nechce veriť:)
Ale fakt aj tá 70W je málo.Keby si zrušil tie dve žiarivky a dal tam aspoň 100-150W,keď máš problém s odôvodnením.No a jasné,že nerozložiť to na celú plochu,snažiť sa to dať čo najbližšie pod lampu.Len žiarivky sa neoplatia,fakt asi ten sodík(teda ja idem pod úsporkami,ale je to experiment),ak teda chceš mať nejaký ten výnos.
Samuel Rollings
je to tím, steny jsou izolační folie s hliníkovím vnitřním pokrytím. a je tam tolik s odvětráváním. takže budu muset s dalšíma zářivkama vylepšit i to odvětrávání.
Samuel Rollings
myslím že mám plán. dekuji za pomoc. řešení. :) další 3 zářivky, hezky na vršek, aby kytičky hezky rostly a malej sodik bokem na dozrávání. :) ještě jedno děkuji. a ozvu se s trablem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma