Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
400W pomuze nekdo - Klikni zde pro originální téma
TIMEforce
Ahoj chtel bych se zeptat jestli nekdo nema kompletni navod na nakou skrin jelikoz jsem jelen a asi antitalent sam to postavit nezvladnu ale pokud nemate nic se nedeje ...

Potom bych potreboval vedet jestli se da pestit v mistnosti je to takove sklep ted se tam pohybuje teplota kolem 19 stupnu
vecer tam bude asi min stupnu .. Horsi by to bylo v zime to asi teplota klesne dosti ale je mozne i v techto podminkach pestit ??

Jinak na techto strankach http://w5.inshop.cz/hydroponieplus/inshop/
bych si chtel koupit tohle svitidlo ca na to rikate

Nyní cena včetně kompletního zapojení tj. stačí zasunout do zásuvky. 400w sodíková lampa - kompletní svítidlo výbojka Sylvania/Hylux/Gen.Electric nebo Osram (dle dodavatele)-(55000lumenů),stínidlo,tlumivka, kondenzátor,startér,objímka a kabely


Cena: 2 750,00 Kč




Pokud me poradite budu v decnej a snazit se to nekdy vratit ale jsem v tomto oboru novacek dekuju za pochopeni
frcila
Zdravim.
1. Napis jak mas velky ten prostor
2. Urcite to pujde, budes svitit v noci a pres den muzes pouzit nejaky topenicko. (podle teploty)
3. Dle meho nazoru te vyjde levnejc, kdyz si koupis jenom komponenty na www.janca.cz (asi 1500 za 400ku) a jestli jsi z prahy, tak ve Ferone si nechas urezat kousek plechu na stinitko.

Tot je vse zatim. Dulezita bude ta velikost prostoru.
TIMEforce
frcila--1-Prostor mistnosti je to takova nudle delka je 4,4m širka 1,63 vyska 2,5m

rozmery na skrin jeste nevim tu budu teprv sestavovat ...

3 Jenze kdyz si to koupim po komponentech tak to nebudu umet sestrojit to je ten problem takhle uz to koupim v celku a nemusim nic resit ale je to dost drahe no ://
frcila
1 - No mel by jsi zvazit, jestli potrebujes skrin, nebo jestli by to stacilo jenom zmencit. Treba sadros je dos levny a dobre se s nim pracuje. Da se na nej dat vode odolny nater a asi by te to vyslo levnejc nez skrin.
3 - No a kdyz si to sbastlis sam, tak usetris 1000ku. A za ni muzes mit komplet Ahcek (hnojiv) Neni to vubec zadny problem dat ty soucastky dohromady. Ver mi, taky jsem antitalent na takove veci, ale podle fotek z groweru jsem to mel za 15 minut pokupe.
Grow3r P0mp0
poradim ti .. kdys se nechces srat ze skrini tak si sezen bud katronovou krabici a nebo udelej jen takovou provizorni krabici z neceho co doma najdes vzhledem ktomu ze to budes mit v nejake mistnosti kde je relativne zima tak nemusis mit nejakou supr krabici ta 400w ti to docela zohreje staci kdys tam bude pres den 20 a pres noc 15.. ale pokud to cely narves do krabice jeste to budes muset i hodne chladit.. zatim si udelej tu krabici nebo vyres ten prostor.. priprav si roztlinky rizky seminka nebo jak zacnes a objednej si ten komplet z hnojivami jeste pockej ty se sezenou prubezne ale doporucuju ti to tam pekne vymejt a dezimfikovat pac sklipky sou sama plisen a choroba a je tam obvikle moc vlhko tak dej bacha ad se ti tam ti plisne nedrzej (az tam nejake mas) zatim bych rekl ze mas prace dost az to budes mit pripravene pudem dal..
mury
TIMEforce :co bych ti poradil jako první je to,abys pořádně prostudoval G,protože tady najdeš všechno(vím to z vlastní zkušenosti-než sem začal se skříní tak sem tady asi měsíc studoval až pak sem začal stavět),no a když ti nebude něco jasný,tak napiš někomu zkušenějšímu a von ti určitě rád poradí.měj se.M.
TIMEforce
frcila - 1Sadros ee spis bych potreboval tu skrin a casem by se videlo jak dal ..

3-Jo tak to skusim koupit po komponentech a doufam ze to dam dohromady ale jeste musim najit tady na forech co koupit ktomu svitidlu.
TIMEforce
Grow3r P0mp0-Mno a kdyz udelam tu skrin a zateplim ji treba polystirenem nebo necim takovim jelikoz nemam predstavu jak by takova katronova krabice mela vypadat :/
Grow3r P0mp0
tady mas treba nejakou malou krabici..
http://grower.cz/forum/showthre...71&pagenumber=1
frcila
Jak myslis chlape, ale pokud budes stavet tu skrin sam, tak se docela zapotis. Jestli umis trosku anglicky, tak se podivej na overgrow.com a do hledani dej drywall. Je to neco jako nas sadros, a uvidis, jak je lehke s tim pracovat a pro tvoje zmenceni prostoru naprosto idealni.
expiry_date1
No,myslím,že na výbojku a ešte 400W je kartón dosť nebezpečný.Ja som to mal len na schnitzle,svietil som tam 18W a 15W úsporkami a urobil som to len preto,lebo som to potreboval rýchlo.Čo som tu videl,niekto mal tiež krabicu(ale väčšiu),natreté vodným sklom a aj tak sa mu tou vlhkosťou zdeformovala.Určite by sa to dalo vychytať(proti požiaru,vlhkosti),ale na 400W by som také provizórium nerobil!Skriňa sa dá v pohode kúpiť niekde v bazáre,163cm šírka stačí na väčšinu skriní,takže by nemal byť problém nejakú zohnať.
TIMEforce
dik vsem zatim za pomoc skoda ze tak hodnejch lidi neni na svete vic dekuju ..
TIMEforce
Bambulion --Dik moc takhle to je presne pro me to uz bych asi zvladnul zapojit dekuju moc ..jeste musim sestavit ty komponenty nebo nemas prosimte uz sestaveny 400W se vsim sudy abych to nemusel hledat ..Dekuju moc za tvuj cas a ochotu ..
mury
TIMEforce :sem si vzpoměl,že se dá koupit předřadník kterej má už tlumivku,startér i kondík v jedný krabičce,takže jestli máš prostředky je to dobrá věcička.....někde na G je vo tom téma.měj se.M.
TIMEforce
Mury .. Ok dekuju skusim to nekde najit jinak mas super skrin takovou bych bral taky takova skrin to je muj sen .)))
TIMEforce
Vite nekdo idealni rozmery pro 400W na skrinku
frcila
1x1 m a na vysku dle moznosti.
mury
TIMEforce:neni zač.......jinak ten předřadník maj v některým growshopu na netu aspoň sem si ho na ňákym prohlížel,ale zaboha si nevzpomenu kde :)........jo a dík za pochvalu,ať se daří.M.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma