Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Sklizeň kukuřice 2005 - Klikni zde pro originální téma
Skrec
Zdravim všechny, prosim pište sem info o tom jestli se ve vašem kraji již začala/nezačala sklízet kukuřice. Mám v ní asi tak 30 kytek a nerad bych o ně přišel. :afro:
el_castillo
dneska rano uz zacali sklizet kukurici za prahou. Myslel sem, ze se sklizi pozdejc, docela sem cumel. Bylo tedka 14 dni pekne tak to asi dozralo, kazdopadne to chce chodit kontrolovat asi kazdej den.
gustav makovec
je za chfilu na řadě,letošní hospodářský rok jest opožděn,někde teprve dosekávají obilí ! naščestí tak mají málo času na ostatní...co tak jezdím vidím,že podmítají strniště,orají,půlka xxx tunového hnojiště vyvezena na pole..zemjědělci to mají letos těžké...ono dosti záleží,zda je kukuřice na siláž-tedy na krmení,nebo na semeno.Asi to sce hlídat denně..Páč pak kravky v siláži pozřou fermentovanou travku a budeme míti veselé krávy a tím pádem i mléko..žejo..
ExTip
ja mam presne ten samej problem, jen nejsem schopnej si zajit do toho podniku(druzstva), kterymu to pole kde je kukurice patri a tam se zeptat, kdy presne budou sklizet...uz to mam vykoumany:-budto(vim od kamose) si na ne sehnat cislo, rict jim ze sem od elektrikaru a ze budeme opravovat el. vedeni,ktere vede prez pole, a potrebujeme vedet presne datum sklizne , aby sme tam mohli zajet s autem na pole...-:), nebo jim rict, ze sem si zrovna tohle pole vybral, pro vyreni ukolu, ktery mi zadal ucitel na SZeS...(zjistit odhadem vymeru, predpokladanej vynos, atd...), potom, se jich zeptat jestli to budou mit na silaz(90%kuku v CR), no a pak jestli by mi nemohli rict dat. sklizne, ze to ucitel pozaduje tez....:)
Efx
jj chce se to zeptat sklizen se kvapem blizi... Mam znamyho v jzd a vim ze kombajnisti pak toho tahaj plny pytle :-) Na olomoucku se kukurice na silaz zacne sklizet kazdou chvili tak radsi hlidat a poptat se
Pan Ker
Report v Královéhradeckého kraje...asi na třech místech sem viděl, jak sklízej kukuřici... Tak bacha, aby ti nezbyly jen stonky a pár rozmasakrovanejch paliček...znám několik lidí, kterejm se to stalo!
Skrec
Já jsem se včera radši pojistil. :) Dik za info.
Hosa
Letos jsem do kuku sazel poprve a zrejme i naposled ... myslim ze je to mezi corkama uz dost proflaknuty prisel jsem o paradni kytky snad jen priste sazet "letmo" mezi kukurice. Urcite uz ne k nejakymu el. vedeni apod. ale jinak tam jsou celkem solidni podminky ... :smoker:
Murphy
Vcera videno sklizeno kukuricne pole na Rakovnicku a dalsi po ceste ke Karlovym Varum...pozor !!! :afro:
roden
sklizeň kukuřice začala i na sev. morave (opavsko).. videl jsem uz sklizene 2 pole...
Mozex
Jelita! Si zavolejte do JZD a řekněte,že ste třeba vysokoškolák a potřebujete si natočit na kameru,jak se sklízí kukuřica v místě,gde máte kytky!!! Měli by to už vědět. a většinou když prší,tak taky kukuřicu nekosijú... zdar šroti
Skrec
No tak už sklieň kukuřice dorazila i na šumpersko. Zatím sekli jen pole na kterých byla kukuřice jen dokola. Pole osázena kukuřicí celá zůsatla nedotčena ... zatím .:confused:
KeyMond
Jizni Plzensko zatim nic. U Klatov uz je skosene jedno pole, vcera ho zdolali Zatim...
ExTip
okolo Pardubicka uz zacinaji taky sklizet kukurici-:), dnes sem sklidil 3 kytky a 3 este musel nechat, nedalo mi to je useknout, este potrebujou aspon 14 dni....ta kuku ma svy vyhody, ale tohle je jeji velkej minus!
Skrec
ExTip: ano to je právě to největší dilema - počkat si na "lepší" a riskovat nebo sklidit s jistotou "horší"!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma