Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pozor na sklizen! - Klikni zde pro originální téma
steelix
Nez pujdete sklidit, tak se poradne rozhlidnete.....
http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=...114428_krimi_ak
Benet
jo tet sem to taky čet... sice nevým jak to vážili asi aji z hlínou.. kolem toho nebo co.. :( je fakt ,že toho měl tolik ,že si to skoro zasloužil.. nevím,,, ale 5 let pro 18-tiletýho típka je dost -- moc dobrý roky života v prdeli
Sapik
no zase 75 kytek...to uz je fakt trochu moc,kdyby to byli 3 tak to by tem bengalcum nestalo za to
Čurák
´´Pro detektivy na Přerovsku je to letos už jedenáctý odhalený případ výroby nebo obchodování s narkotiky.´´
Do prdele co má ganja společnýho s narkotikama?!!!
:grrr:
lulugang
chudak je mi ho lito a taky tech kyticek ktere uz nikdo snad krome nejakych hulicu bengacu kteri si ze skladu neco odnesou,neochutna..co to melu..no je to kazdopadne peklo.je sice fuckt ze toho mel docela dost ale nemusi z toho delat takovou aferku a dopisovat k tomu ze byli nedavno chyceni pernikovi varici zvlaste kdyz jeste pisou ze to mel k vlastni potrebe atd..no zijem proste v policejnim state:flick:
kafevar
Páni detektivové z Přerovska si udělali další čárku. Pervitinová varna to sice není, ale podle zákona je to jedno. Lidi z groweru choďte volit, ať maj politici důvod s tim něco dělat.
BTW Dneska jsem četl, ža za podávání alkoholu mladistvím v hospodě je pokuta 1000 Kč. Tomu říkám paradox.
FlickerBird
konopí, ze kterého chtěl byrobit drogu... hm... no comment :rocket:
smooth
Kazdej gdo pestuje by se mel bat a bejt obezretnejsi...
Kazdej tady podstupuje to riziko... Dneska to zrovna vyslo na nej...


Ale 150Kg je fakt moc :))
wad
!konopí z kterého chtěl vyrobit drogu! ?... no já dycky myslel že zelí se jen usuší a kouří a ono s toho jde ještě vyrobit nějaká droga ?? :confused: to musím přijít teda jak :D ach bože ty média a tady to celý kolem... tragédie... a myslím že kdyby ten typ měl 150 kilo kqalitního zelí už nachystanýho ke konzumaci (usušený, ostříhaný a tak) tak to odváže při zabavování tak trajektem :D ... proč sou někteří tak slepí to fakt nevim..ach jo.. :(
kvasimodo
pachatel mel v umyslu rostliny ususit a spracovat je na marihuanu hahahahaha to co za debila totot pisal vole jak sa daju rastliny spracovat na marihuanu hahaha to je kokot.....
kvasimodo
ciboha a 150kg? hahaha tak to by musel polku ceskej republiky poorat pohnojit a zasdit gres aby tolko mal..... sakra to su kokoti a ten co to pisal je totalny chuj ...!!!!!
kvasimodo
media a policia nech sa daju vypchat kokoti .... sakra ale ma to vytocilo doprdele...
velbloud
no hlavne je zajimave ze to sel sklidit uz ted :)), to se mi uz nezda.... sklizen prece bude az tak za mesic a pul nejdrive
W3n3K
no ja uz sklizim, taky ted, listry uz sou uplne zluty.. Je to pekna picovina, nechapu jak nekdo muze povazovat prirodni kytku za drogu... fakt humus
Thcmh
to odkaz příspěvek č.1 - Tak to je fakt hustý to bych zažít nechtěl!!! Nepovažuji to za tak krutou drogu, že by za to mohl být až kriminál na 5let!!! Fakt hustý!!! Snaží se mi chodit na mé kytky nějaká mrdka čorka, tak jsem je přesadil, protože o to nechci přijít a navečer schovávám :D
tech stopadesat kilo treba nei uplna pi*****a, třeba si vyšlechtil nějaký modýlek skrizeny s hlávkovým salátem. To byly ale PALICE!!!

Jinak, to s tema volbama je pravda, kdo nevoli si pak nemuze stezovat...
Jack_Herer
No musím říct, že týpkovi který na políčku u lesa vypěstuje 150kg trávy bych se rád poklonil a zařadil ho do síně slávy!!!:p: :p: :p:
Můj osobní názor na tento článek je, že moc přeháněj! 150kg podle mého názoru nejde jen tak na nějakém kousku půdy u lesa vypěstit!!!
No jinak bych měl jinou a daleko větší starost před sklizní a tou jsou čorky!!!:devil:
Já jsem v posledních 2 letech co jsem zkoušel pěstovat outdoor nikdy sám nezklizel!!!:mad: :mad: :mad: Vždycky mě někdo předběhl!!! Jednou mi sebrali kyti ještě jako malé a podruhé to obrali v začátku květu!!!=Taková škoda těch pár kvítků jim za to ani nestálo!!!:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
trifid
no droga je snad kazda ususena bylina? 150kg to snad vazili i s tema policajtama ne ? se divim ze mu to nesklidili nez tam prisel, sulini. musel ho nekdo naprasit nebo je mozny se na to podivat z letadla?
treba toho mnel jeste vic, ale den prettim si to v noci hlidal, nejakej bengo mu to sel sklidit a pak se ten cajt na nem jsel a dolsal body za boj s org. zlocinem a narkomafii.....................
Moltres
Chudak týpek..... Zajímalo by mě, jak ho sledovali, když si jich nevšiml. Já jsem vždyky opatrý, radši se několikrát rozhlídnu a pak jdu ke kytičkám. Musel ho někdo naprášit. ZMRDI!!:mad: A 150kg? No comment... Ten článek musela to psát nějaká mrdka.
kvasimodo
sakra ja som musel sklidit uz vcera lebo ked som bol pri rastlinke tak z druheho kopca ma niekto videl neviem ci to bolo nejake decko lebo mal siltovku ale mohol to byt hocikto tak som to utrhol uz sa to susi. je to dobre dost dozrete ale keby som to bol zozal o dva tyzdne neskor tak by to bolo vyyyyborne ale tak co uz.... lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche
Karakoe
huleni tady zacina mit pomalu ale jiste vybudouvanou tradici..ale brzdi to zasrani komunisti jako skurvenej paroubek..
canabis-for-man
no ja zacinam sklizet az tak za 14 dnu
Bambulooser
no, já už sem skloidit musel...ale jak tady někdo řek. lepší vrabec v hrsti, než riskovat nic.
kafevar
Karakoe: brzdí to především lidovci, ikdyž socani tomu taky moc nedaj, ale to by bylo asi do jiný diskuze
Zeemko
Chudak,mal nestastie.do pice zo vsetkymi ,ktory neviedia co to rastlinka je.Nikdy to nevyskusali ake to je a odcudzuju ju na plnej ciare.Skurvene media
metalsodik
No uvidíme do čtrnácti dní se má hlasovat, ale ti lidovci jsou trotlové ve všem , souložit jen pro početí a bez ochrany, no to je ještě horší než komouši, co to náboženství způsobuje zla, je jedno jaké. A stou váhou musím dát policajtům asi zapravdu , protože 1 rostlina i s kořenama , mokrá a ještě s trochou hlíny tak to na 2 kg odpovídá, vážil jsem to. Takže bacha na klamné úsudky. No uvidíme na konci měsíce, raději si nedělejme naděje.
kvasimodo
u nas na slovensku rozvoj gandze brzdia skor ty skurveny krestania a pravicove strany ako hzds alebo sns cize ultra praviciari a tie lavicove strany aj tak trocha gres podporuju lebo si chcu ziskat mladych volicov.... chaapete ... takze nesuhlasim moc s tym ked sa picuje na komosov co sa tyka gresu .... no aspon na slovensku to tak funguje jak to je v cechach to asi viete len vy...
Ganjanosh
Svůj podíl na tom, že ho chytli určitě mělo i množství, kolik se mu toho podařilo vypěstovat.Pokud to měl jen na jednom místě, tak se to podle mího dá odhalit snadno. Já mám problém schovat i pár kytiček cca kolem 10ti. Už kolikátej rok zasebou mi to někdo vyhmátl, i když jsem si myslel, jak jsou dobře schovaný.Problém je v tom, že člověk, kterej tohle pěstování má jao koníček a dělá mu neskutečnou radost vidět, jak jeho děti rostou, se neubrání tomu, aby se na ně nezašel pravidelně podívat.Hlavně v posledních fázích, kdy začínají kvíst samci. To si myslim že prozradilo moje fleky v minulých letech. Proto jsem tyhle výlety na zahrádky letos silně omezil a výsledkem bylo, že jsem letos sklízel sám. Nicméně zavřít někoho za pár desítek rostlinek, který nikomu neubližujou je fakt neskutečná donebevolající zhovadilost.

Kam se ta dnešní společnost dopracovala ?????

Jo a co se týče množství 150KG, tak se mi to nezdá nemožný nebo vyjímečný. Aby celá kytka vážila neusušená 2KG neni nemožný a 2x75 mi dává 150. co Vám???
kvasimodo
coby urcite to budu vazit aj s popadanymi konarami a zahradnikom co to pestoval :)
kvasimodo
myslim si ze keby z tych 150 kg odpocitali listy, stonky, korene, hlinu a zvazili by len ususene susky tak uroda by mohla byt tak max 10kg a ktovie ci to ty magori nevytrhali ked mozno ani susky nerastli.... kedy to vlastne bolo?
Ja ho znam. Nechal si poslat seminka z holandu. Myslite ze by stopa mohla zacit tam? Mel na vic flecich ale tak na 1 km ctverecnim. Je to drsny. Ale slysel jsem od jednoho typka od nich z dediny ze za to dostal jenom 100 hodin verejne prospesnych praci. Podle me je to blbost. Čuďte!
Bumbklaat
ty policajti sou fakt hovada debilni. at konecne zacnou trochu myslet. jak nam takovy idioti muzou delat v tomhle statu ,, poradek "?

to Voidman: presne tak. me to pride jak ta nejvetsi sracka, teda pardon- fraska. takovej HON NA CARODEJNICE
HighToDeath
citace:
Původní příspěvek od sSMash
Podle stylistiky článku, která odráží jejich znalost tématu, bych typoval, že to bylo spíš 1,5 Kg.

Naprostý souhlas...
HighToDeath
To je celý divný článek... Asi to psal "odborník", ne?:)
HighToDeath
Myslím ten článek o 150 kg, výrobě drog atd.:/
To Ganjanosh: dobrá úvaha!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma