Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
muj prvni sklenik :) - Klikni zde pro originální téma
lullu
Zdravim ve spolek :)
..tenhle rok jsem konecne obmekcil mamku a tak mi povolila dat si neco malo do skleniku, semena jsem mel od kamose, kterej uz nakou dobu pestuje, udajne dost dobry, a vyklicilo mi jich asi 30 z 35ti, jenze po zasazeni (samo sem je nedal hned do zeme) vylezla jen jedna kyti a vic uz sem to neresil :) ..doufam, ze se mi podari pripojit fotky, jako malou ji bohuzel nemam, hned od zacatku jsem kytku zastrihaval fim metodou a tak se celkem rozvetvila, uz vim, ze jsem nadelal spoustu chyb, ale aspon budu propriste poucenej..
Zatim se loucim :)

edit: tyhle fotky jsou uz par tejdnu stary, ted je kytka temer oholena od listu a ma spoustu krasnejch palic a taky je pekne povohejbana, takhle se mi potvora vytahla, kdz jsem byl 14dni na dovce.. bohuzel mam s kyti jeden vetsi problem.. kdyz uz celkem pekne kvetla a zase sem byl na dovce, vyhodila pindiky a zacala se sebeukajet, takze mam ted palky osypany seminkama :( ..zejtra ji vyfotim a nahodim lepsi fotky, brou, musim taky nekdy chrapat:)

edit2: tak uz jsem vyhrabal par novejsich fotek, kde ma kytka stale este dost listi a palicky uz jsou taky o neco vetsi, to byla drina to sem cely dat uff :)
Alalí
Hm, vypadá to parádně. Taky jsme jednou pěstovali ve skleníku, byl to super modýlek a chutnal jako borůvka.
A byl to obrovskej košatej strom.
Toxikoman
fuuu paraaaadaaaaa podla mna..aj ja chceeeeem :D
lullu
..tak mam naky novejsi fotecky, uz sem se bal, ze se tady moje mala nikomu nelibi, tak diky :-D
Alalí
Mňam, to bude modýlek. Já už jsem letos sklidila tři zakrslíky a jsou taky moc dobrý. Ale už se těšim, až budu mít v bezpečí pod střechou všechno, teď už začínaj zloději útočit. Pěstění zdar.
lullu
..dneska sem s brachou testoval zastipky a pravda, ze je to o neco lepsi nez minulej tejden, ale zatim nic moc, kazdopadne kamosovi sem dal rizek a vcera dotah bratroj uz hotovou palicku a prej to nebylo vuubec spatny, tak uvidime :frog:
Toyne
No Lullu, na to jakej si vosoust ti vyrostla moc pekna kyticka, takze doufam, ze az probehnou vsechny zakladni testy v rodinym kruhu, doneses pak neco do divadla a spolecne se zmastime. grow well + karma
ps- uz mas salvej?
Toxikoman
Sewa sewa,,,ty kamo daj na kostofku potom..:D som si stiahol aj par fotiek do kompu :D
lullu
..to jsem moc rad, ze se Vam libi :-D ..zatim sem v pestovani takovej :baby: ..kazdopadne beru fotak a jdu udelat naky novy fotky, zatial! :)
lullu
..tak sem se dneska vydal fotit a kdyz sem se dostal ke skleniku, musel sem urychlene nekam jet, takze fotky nic moc.. ale snad to neni nejhorsi :) ..kdyztak mi plz poradte, za jak dlouho bych mel cca sklizet :)
dik lullu

EDIT: jeste jedna vec, uz je to tak cca mesic, co sem kytce oholil skoro vsechny listy, priste jich tam alespon par necham, protoze kytka hodne nasadila do tvorby listu v palicich, asi aby se udrzela, kazdopadne strihani a trhani listu ma jednoznacne pozitivni dopad na mnozstvi urody, mimo jine sem zastipal i vetsi palice na koncich a palice zacaly krasne nabirat na hustote, mno, uvidime, jak to nakonec dopadne :)
fire.ent
karma leti kamo ja taky letos jel sklenik ale spis pokusy se zastrihovanim a podobne ale tohle je moc
lullu
joo, dik moc! :D ..vcera sem proved mensi zastipnuti a nasledny testovani a nebylo to zas az tak spatny :pimp: ..tak sem zvedavej, jak moc se to jeste zlepsi :) ..co jsem jeste nepsal je hnojeni, puvodne sem nehnojil vubec, ale asi 3tejdny zpatky sem si koupil kristalon p&k a hnojil sem jedou za 3dny 1odmerka v konvici vody (tj. pondeli [-ut,st-] ctvrtek) po tejdnu a pul sem presel na periodu (pondeli [-ut-] streda) mnoo a ted ji davam mnamku kazdej den :flamer: ..tak to je prozatim asi fsechno :-) ..a este jednou dikec :wink:

joo a este neco, kdyz kouknete na detail palic, mam tu kytku uz setnout? :-D
lullu
..tak panove, nastalo mi totalni peklo, pres vikend sem nebyl u kytky a asi sem chytnul plisen.. v nekterych palicich zazloutly listky, jiny palice seschly, tak jsem napadeny casti ostrihal, samozrejme to byly ty nejhezci palky na kytce :( hodim sem naky fotky, myslite, ze mam kytku celou zariznout? :( ..nechtel bych aby se to svinstvo dostalo dal, poradte plz, sem z toho uplne spatnej..
dik
lullu
..tak jeste pridavam dve fotky z veselejsiho soudku, jsou na nich 2/3 mych milacku :-)
edit: to je muj dobrman, takze si urcite umite predstavit, jak jsou ty palice obrovsky :frog:
Toyne
:D Zdravim te Lullu!! myslim si, ze duvod, proc ti palice zloutnou muze byt i ten krystalon. Nekdo tady psal ze s nim nemuzes skoro nikdy prehnojit ale je i mozny ze se ti to podarilo. Myslim ze kazdej den hnojit je precejenom moc, ale jistej si nejsem, prostuduj etiketu a kdyztak na par dni vysad at vidis, jestli to tim neni. A sklizet se doporucuje, kdyz mas okolo 75% stetinek zralych-tzn. maj tmavou a ne zelenou barvu. Kdyz sklidis pozdeji, muze mit prej trava vic sedativni ucinky, ale to ma taky neco do sebe:) tak hodne stesti!! see you soon : )
PS: poslu ti ma mail fotku myho zadku, at je galerie tvych milacku kompletni
lullu
..nazdaar, to sem necekal, ze te tu Romane Kaděřávku z Michalovic za Znojmem takhle potkam :D
..no cece, ten kristalon sem zacal denodenne servirovat nedavno, s tim, ze tam byly pauzy, takze to snad tak moc vadit nemohlo, i kdyz sem teda uz samo vysadil, nejvic to kyti dostavala snad tak tejden a to ji s tim pomahaly mistama i rajcata :pimp: ..tohle je vyslovene plisen, ktery se libi v palicich, sklenik mam sice celej povodviranej, ale asi to je na odvetrani jeste malo a jak palice houstnou, snadno se to do nich pousti :( jdu se mrknout na ty co uz sem ustrih, jestli teda radsi neseknu rovnou celou kytku.. zatim cau a uz se tesim na fotku ty tvy prdele, nalepim si ji na dvere a budu je nove otvirat vykopavanim :D
Toyne
Nazdarek, co novyho? Sklizeno a ususeno?:punk:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma