Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Děkuji Groweru za to, že . . . - Klikni zde pro originální téma
\/\/ickpick
zkuste se nějakým způsobem (v tomto případě kladným) vyjádřit ke groweru a k tomu v čem vám pomohl a co ulehčil.


Pokud se týče mě, tak mě pomohl uvědomit si, že kuřáci jsou vcelku normální lidi, kteří se nijak výrazně neodlišují od ostatních, mají svůj svět, kde nikoho neobtěžují a jsou zde spokojení a hlavně, ŽE JE NÁS VÍC.
o technologii pěstování se snad ani nebudu zmiňovat :)

Díky Vám všem
majklovec
Já předevšim děkuji Groweru za to, že JE.

Je príma diskutovat s príma lidma.

Je príma dozvědět se jak, co a proč ...
Snake
Pro mě je Grower bezedná studna informací ( akorát , že na něm furt visim, když sem v práci a nějak mi ta práce nevodsejpá) a vobčas je to i sranda si přečíst, kdo co tady píše.....ha ha :smoker: . Vivat GROWER !!!
Vysmátá cyklistka
Když jsem na groweru, připadám si stejně free jako třeba když chodim na fórum o králících ( mám doma králíčky jako děťátka), protože si tu svobodně můžu přečíst jak pěstovat, co kdo zažil, co kdo dělá, jak to kdo vidí a hlavně naprostá většina členů a příspěvků tady je inteligentních, objektivních a hlavně myšlených s čistým srdcem ( např. rady o durmanu, kdy je vidět, že si navzájem nejsme lhostejní).
Mám to tady vážně moc ráda a ještě se mi nestalo, že bych se na groweru kdy někdy přestala usmívat.
Až budou trička, v klubech a na akcích se poznáme, a svět bude zase o něco lepší.
Mír s vámi, joint s vámi.
:pimp:
\/\/ickpick
jo to je přesně ono.
abych vlastně vysvětlil, jak jsem přišel na tohle téma:
Konopkuju téměř dva roky a tak si myslím, že jsem s kytinkama už leccos zažil. poslední dobou se mi však vůbec nedařilo dostat se do nějakého super výletu nebo stavu, jaké jsou tak časté zpočátku, kdy organismus ještě neví, co má vlastně očekávat. No a od června to prostě ne a ne přijít. z velké části to bylo zapříčiněno asi tím, že většina materiálu byla stále jenom moje a těch modýlků od kamarádů tolik nebylo. začínal jsem z toho být docela přepadlej a vzpomínal jsem na ty "hezký chvíle :) " možná i proto jsem se konečně zaregistroval na GROWERu abych si s lidma mohl popovídat a zjistit, jestli třeba taky oni nemají po delším kouření takovýhle potíže. našel jsem tu spoustu fajn (alespoň podle toho jak a co píšou) lidí a mraky užitečnejch rad. No a včera to přišlo. Našel jsem konečně na koleji kámoše (btw. je-li tu někdo z brna a rád by se občas sešel jen tak zahulit a pokecat s někým z GROWERu, pošlete mi pm) se kterým si můžu jít zahulit. ani nevim co jsme to vlastně kouřili ale byla to síla a BYLO TO ZASE ZPÁTKY......
Ani nevíte jakou obrovskou radost jsem zase měl, jak ze mě spadly všechny ty obavy že tělo snad už na to hulení ani nereaguje (haha)
Hned mě zase napadalo spoustu sqělejch věcí, ale všechny už jsem zapoměl, kromě téhle jediné, založit tenhle thread a pomocí něj Vám všem poděkovat.

uuuff.... a je to venku, teď ses vodkopal kamaráde.....:D
Karma all around the World with you

|/|/ick
Kmenet
Grower - skvělý !!!! Děkuji mu především za to, že mě významně pomohl ukázat cestu k svaté kytičce s názvem KONOPÍ !!!!! Další slova chvály jsou myslím zbytečná - prostě SKVĚLÝ :-))
kastan
i ja dekuji za tyto stranky,myslel sem ze vim o cannabis hodne ale GROWER me vyvedl s omylu,porad je neco noveho co se dozvidam o nasi milovane rostlince...
thank you grower!!!
hh-top
Věci a lidé, lidé a věci.
Naučil jsem se dělit je do dvou kategorií. Pro jedny nehnu prstem, pro ty druhé bych i krvácel. Sem patří i Grover.

Spojaři všech zemí, proletujte se!
hnut
ju, ja dekuju za to, ze vidim, ze i vyhulenci (mezi ktere se bezelstne pocitam) jsou schopni neco dlouhodobe a dobre delat... venovat se tomu a nenechavat si to pro sebe... atd.: plyne z toho totiz, ze i ja mam jeste sanci se vzchopit.... a jestli ne, rozhodne to neni kvuliva huleni :)
Drum´n´basstard
Hi all...ja uz povazuju tento server za zamozrejmost, ktera mi cini fuckt radost...za ten cas co uz jsem tady stravil bych mohl napsat vlastni bibligrafii...diiiky fsem...co se na realizaci podili...:)
bubuman
vic hlav vic vi , ziju v Holandsku a diky ceskemu groweru a jeho vychytavkam se mi podarilo vypestovat v obou zemich outdoor, ktery predcil vsechny me predesle rocniky, jeste jednou dikes
FASTGROW
Já sem před tim znal jenom stránky,kde nákej trouba rozšiřoval svý teorie typu:Kytky s širokejma listama sou horší než kytky s uzkejma listama.Pak mi jeden kámoš řek o GROWERU..
Lackyfree
není co dodat, nejvice však oceňuji tu drzost, s jakou autoři GROWER zakládáli..... není to jednoduché razit jako první cestu, natož v tomto státu, kde co se týče marihuany je vše nové.
Ocenění však zaslouží i návštěvníci GROWERu, to proto že dávají celému (zatím nesjednocenému) hnutí za legalizaci smyls a sílu...... díky všem.

.....je spodivem že právě kuřárna se stává čím dál tím víc populárnější.....
hh-top
ale co je na tom podivného? Zajít si pokouřit a potlachat je přeci úplně normálka, ne?
Ondrash
Děkuji Growere...

Ty studnice moudrosti... ze kterého může pít každý, i sebemenší, pěstitel.
Konečně je někde místo, kde se může člověk volně rozkecat o všem co trápí jejich milované kytičky (promiň Vinnie ;):D:D:D) a tak...
a abych to trochu zpestřil: původně jsem pěstoval pod stolem pod dvěma 2 W (slovy dvouwatovýma) kryptonovýma žárovkama.. no pěstoval :), za tři týdny to mělo asi 2 cm... no a pak to zdechlo bo jsem to dal na slunko....

no a teď díky VÁM tady, se nestačím divit jak mi to rychle roste pod sodíkovkou :D:D...

jo a dneska si to jdu zaštípnout a pak to brzo přepnu na květ a VESELÉ VÁNOCE vespolek :D :smoker: :D

ihavenoname
diki groweru a jeho komunite ze mi ukazal cestu k indooru - ktory hodlam od noveho roku - a noveho podnajmu- realizovat!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma