Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

Stránky: 1 [2] 
Potrebuji poradit ze stavbou Indooru!!! - Klikni zde pro originální téma
r-man
Ja vim co s tim je!!! je to rozbityyyyyy.....
Jahudka!
kroskar - Na ty matky by ti v pohode mel stacit kvetinac 4L a i tak je budes mit velky az dost..10L je podle me zbytecne moc.Zalezi na tom jak moc chces mit matky velky..Ale pokavad nechces rozjizdet prodej rizku tak ti v pohode bude stacit mensi matka..I ta malinka matka ve 2L hliny ti udela okolo 20 rizku za mesic..Proste zalezi na tobe o co presne ti jde..Jinak zes dal klony pod ty zarivky 965 je fakt dobre..Ja uz ted vidim ze uspesnost v zakorenovani je pod nima okolo 95 procent coz je paraada...V ty zvlhcovacce je trafo tak to bych zmeril a hlavne jestli do nej neco leze..To je nejdulezitejsi..Pak bych postupoval v mereni dal...Jestli ti ani nesviti ta dioda vypada ze pruser je prave nekde na privodu..V ty zvlhcovacce se ani nema taknejak co podelat..

snark - Kde se daj do SPS 808 objednat nahradni membrany?Ja myslel ze na made in china asi sehnat nepujdou...
kroskar
No ja budu potrebovat z matky hooodne rizku takze chci je mit trochu vetsi takze jsem zvolil taky vetsi Kvetnik:-)
Chtel bych aby mi zbyly
2matky od W.W.
2matky od K2
2matky od B52
Uvidime kolik bude samcu atd..
Kdyz budu mit nadbytek Rizku tak je rad za rozumne ceny prodam
tohle neni problem myslim:sun:
tady nejake fota nektere Matky jsem vcera uz presadil zbytek musim udelat dneska:-)

Krasna BILA VDOVA:-)
šiška-skunku
nechci rejpat ale negde sem tady cet ze keramzit gdyz se namoci tak prej pousti naky swinstwa a meni to ph ... mozna by byly lepsi treba oblazky nebo skleneny stripky ...
kroskar
EE ja proste pouzivam Keramzit a hotovo ale diky za Nabidky:-)
snark
kros . napiš co ti keramzit dělá s pHáčkem plíz - včetně pH čerstvý vody - hnojek atd atd
maty
b
to maty: ?????????????? sbíráš příspěvky bo co?
kroskar
Ahojte vsichni po dlouhe dobe jsem na zpet!!!
nemel jsem moc casu abych sem psal.
Ale naskytl se Prvni Problem Zloutnou mi listy ne vsechny ale jenom nektere na fotkach to jde videt jak zloutnou(usychaj)
Poradte cim to muze byt?
PH Zalivky udrzuji 5,8
kroskar
To tu neni zadny GURU kterej mi muze poradit???
snark
no - má to optický znaky přehnojení - v jakym je to stadiu jaká je vlhkost???
kroskar
vlhkost mam na picu od te doby co se mi pokazila zvlhcovacka a jeste jsem ji nenechal opravit.-( vlhkost takovejch 50-65.
Asi jsem to prehnojil tak pred 15-20dny jsem nedolil vodu do zalivky ktera mnela EC asi kolem 1,6, kytky v tu chvili byly jeste male.-(
ale ted mam EC 0,60-0,75

muze to byt i tou vlhkosti?
kroskar
jsou to matky takze zadny kvet se konat nebude.
No ja jsem tim myslel ze jsem to predtim prehnojil a projevilo se to hned do dne dvou. ale ted uz to mam pod kontrolou (teda doufam:-) )a ted mi uz ty listy zloutnou jen trochu.
snark
no 80 % je tak na klony - matkám stačí 60 - 70% - prolej to čistou vodou a nasaď postupně zpátky EC kolem 1,0 - 1,3
kroskar
ok to bude asi nejlepsi myslim ze to budou zbytky prehnojeni takze to proliju cistou vodou jak radi SNARK diky
kroskar
Co si myslite o tom dat MATKY do Bubbleru?
dobrej napad Spatnej napad?
:jumper:
Jebat
jak to tu sleduju tak to vypada ,ze ti to pochcipalo .Podle me by bylo nejlepsi kdyby jsi jel tri mesice jenom pod 600W a zkusit si zalivky jak na ne kytky reaguji a pak az ten mega grow .Tot muj nazor .
kroskar
EEE nepochcipalo!!!
teda Matky mi nepochcipaly jen Rizky to nejak nedaly protoze jsem je zanedbal:-)
tady je foto matek:
kroskar
no stim keramzitem jsem to ze zacatku posral protoze jsem ho jen proplachnul ale neprevaril a to byla chyba protoze mi to jebalo PHcko ale casem jak se to proplachlo tak ted uz je to ok a PH mam stabilni!!
:-)
Kyblik LopAtka
Možná jsem to přehlídl, ale myslím, že jsi nepsla, jaký si měl poměr pohlaví u kytek, docela by mne to zajímalo... díky a ať to roste!
Photographer
Kolik chceš mít nakonec matek? Od každé odrůdy jednu, tak že vyselektuješ nejsilnější kus, nebo jich budeš mít víc? Jinak na zakořenění řízků jsem viděl dost dobrou věc za pár korun na overgrow, zkusím pohledat a pak sem hodit odkaz...
K+

Edit: tak jsem to našel, ani to moc dlouho netrvalo, tady to je...

http://www.overgrow.com/growfaq/835
kroskar
no z tech 20kytek bylo 5samcu!

Matek chci mit od kazde odrudy 2!
kroskar
Takze lidi nastala jedna Neprijemna vec Musim nechat Matky Vykvest protoze stehuji pestirnu jinde a u prevozu by mohlo dojit k odhaleni takze jsem se rozhodl radeji nechat maty vykvest a potom na nove pestirne budu zas jak Kokot delat matky:-(
kroskar
Caute Tak po delsi odmlce vam prinasim par fotecek z konce kvetu:-)
A uz se bude stavet dalsi Indoorek ale uz na novem miste takze brzo tady budou nove fotecky zatim!!!
kroskar
Tak po dlouhe dobe jsem zpet:-)

Zmeny jsou takove: nove misto pro Indoor zatim jedu jen 1x600W pro mistnost na kvet ale budu pridavat dalsi dve zhruba za dva mesice po sklizni!a u maminek a rizku je to zatim zarivky-4x36W ale uz se tam bude hazet metla 400w.
no uz mam jednu varku rozjetou a 3dny prepnuty na kvetu. zitra to cely nafotim a postnu to tu tak zatim caoo...
PS: pro nektere kutily:-) mam drsne udelany odsavani az uvidite z ceho tak nekteri nebudou chapat je to hukot:-)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma