Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
bíly flíčky+pavucinky - Klikni zde pro originální téma
BRAINDEAD
jsou to velice pravdepodobne svilusky,muzes na ne bud bio prostredkama
nebo chemii-ja mam osvedcenej spruzit od neudorfu,ve kterym jë ucinna latka pirethrum ktere se extrahuje z chrizantem:) je to bio a funkcni. 150.-kc 50ml
jinak z chemek se da pouzit omite,nebo talstar a bude toho jeste vic
zkus hledat,ale zasahnul bych co nejdriv jestli je kytka sama pavucina
je to dost pokrocile stadium!
Black Mishak
Bejt tebou, tak bych to skusil nekde v zahradnickejch potrebach nebo v necem podobnym v tvym okoli, aby si na to nemusel cekat. Urcite ti na to neco daji.

Preju uspesne vyhubeni tech svini.
Wokap
On-line? Ty už nemáš čas na to, až ti to dojde poštou!!! Sedni na kolo a mazej do nejakejch zahrádkářskejch potřeb, nebo nejhůř do nějakýho Baumaxu a nebo podobnýho obchoďáku a chtěj něco proti sviluškám. Doporučil bych, i když je to humus, tak chemii, jelikož nástup je rychlejší a pokud hovoříš o tom, že je potažená pavučinkama, taky už se ti nemusí probrat a to by byla VELKÁ ŠKODA, no ne?!
jezny
mel sem uplne stejnej problem ale nechtelo se m ina to patlat nakou chemku prece jen to budu kourit vyresil sem to hodne castym postrikovanim vodou a svilusky sem obral rukama napadeny lsity ostrihal a je klid uz je to prez mesic a mam od svilusek pokoj kytka jede jak das :)
Wokap
Jak o tom takhle mluvíš, tak je to vážně debilní situace... Je to výkřik do tmy, ale za zkoušku nic nedáš. Mohl by pomoct mýdlovej roztok. Nastrouhej mýdlo, hoĎ ho do horký vody a udělej nasycenej roztok. Poznáš to tak, že už se žádný mejdlo nebude rozpouštět. Nasycený roztok slej do nějakýho rozprašovače a pořádně tu kytku oros. Nevyřeší to tvůj problém, ale ty kurvy by měly odcházet a v nejhorším případě alespoň stagnovat. A jestli jsem správně pochopil tak jedeš indoor, takže žádná zálivka, chce to sucho... Wokap
xtraa
wokap: ?Tyvoe todle nemůže žádná kytka vživotě přežít, a nasycenej mejdolvej roztok snad ani nejde stvořit, mejdlo se podle mě bude rozpouštět furt, to si někdy zkoušel??
Radši bych koupil biool nebo ňákou chemku, možná i lepší kouřit chemku než mejdlo...
d.trucker
no spis svilusky . chtelo by to foto. ja je perfetkne zrasil bioolem . maj ho uplne fsude a je bio . stoji 70 woci. treba v tete. jednou nastrikas peclive postizenou oblest.vetsinou spodky listu. jsou to takovy malinky cerny broucci po kterym kdyz prejedes prstem,vustane po nem mastna cara.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18020
:pimp: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :pimp:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma