Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Oznámení

 
Pozvánka na festival Shotgun - Klikni zde pro originální téma
carlos
Všechny členy Groweru srdečně zvu na letošní festival Shotgun v Hrádku nad Nisou (cca 120 km od Prahy, u hranic s Německem a Polskem).

Veškeré interprety, line-up a detailní informace naleznete přímo na stránce pořadatelů:

http://www.dynamic-line.com/shotgun

Na akci budete moci u stánku zakoupit originální Grower suvenýry za výhodné ceny (ještě lepší než v online shopu :sun: ), tj. drtičky, kuřácké sety, trika a mikiny. Na místě bude také možnost podepsat petici proti porušování lidských práv na CZTK05 (viz www.policejnistat.cz).

Jako osobní tip přidám DJ Groof, kterého si v Chill-Outu rozhodně nenechte ujít.
Jasná páka, jedu... Jsem rád, že se ti líbí, jak Honza hraje. Mě hrál dvakrát na narozkách a vždycky to byla strašná legranda.

Takže pro všechny: Sbalte věci a o víkendu v Hrádku n. Nisou. A nezapomeňte si vzít plavky, dá se tam i koupat :) :)
hadice
zní to zajímavě a je to blízko... napište, kdo se tam chystá?
:hanged:
Tak sem byl na Shotgunu.... Uffff.... Ještě teď sem nepoužitelnej. Zapařili jsme krutě. Jinak petici sem podepsal již ve značně podroušeném stavu, ale podepsal bych i střízlivej :) Mno, suvenýry z groweru sem nikde nezahlídnul, takže Carlosi, kde si je ukrýval? :) :)
Groof nepřijel, nezahrál, takže osobní tip taky nic :( :(
Ale na druhou stranu Diome zahrál super... Takže to tu absenci aspoň trochu vyrovnává... Po dlouhý době sem dal pod jazyk trochu kyselýho papírku, takže zážitky z akce jsou trochu zmatený:) :) Celou akci sem prožíval výbuchama smíchu, naprosto neúčelnými pohyby a neúčelnou konverzací, ale prdel musí být, že... Výkon zůčastněných DJ's byl celkem uspokojivý, nebyl sem ale moc na D'n'b stage, protože zlomeniny moc neposlouchám. V půlce ranního nostalgickýho setu Pietra ze starý Techno Energy vol. 8 jsme šli na vlak. Bylo celkem hafo smažek, jako na každý party... Na house chill stage byl nějakej namakanej svalnatej maník, kterej měl parket pouze pro sebe a máchal tak svejma obříma tlapama, že sem myslel, že rozbije aparaturu... Jinak teda v pohodě... Dnes už budu trčet doma, rozjímat a chladit hlavu. Škoda, že nepřijel Groofos, na něj sem se těšil... Co, byl někdo v pátek? Jak to hodnotíte? Šlapalo to? :) :) :) :)
Jo a nebyla tam vojenská technika jako minulej rok.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma